Σκέψεις - Απόψεις

Ο κύκλος μου είναι κλειστός…

Ο κύκλος μου είναι κλειστός διότι επέλεξα αληθινούς ανθρώπους και όχι ψεύτικους. Ανθρώπους που δεν αλλάζουν χαρακτήρα ανάλογα με την περίσταση, ανάλογα με το πως θα ξυπνήσουν ή θα κοιμηθούν. Με αξίες και ιδανικά. Ακέραιους ανθρώπους, υπέροχους και σωστούς για μένα.

Ο κύκλος μου είναι κλειστός διότι επέλεξα ανθρώπους που δέχονται τον εαυτό μου όπως  είναι και δεν προσπαθούν να με φέρουν στα μέτρα τους. Ανθρώπους που δέχονται 100% αυτό που είμαι.

Ο κύκλος μου είναι κλειστός διότι επέλεξα αυτούς μου με γεμίζουν με λύσεις και όχι με προβλήματα. Ανθρώπους που μπορώ να εμπιστευτώ και που μπορούν να με εμπιστευτούν κι εκείνοι χωρίς σκοπιμότητες και δολοπλοκίες.

Ο κύκλος μου είναι κλειστός διότι επέλεξα θετικότητα και όχι αρνητισμό. Ανθρώπους με χαμόγελα, με χαρά, με ζωή μέσα τους, που όταν τους βλέπω αισθάνομαι καλύτερα, ακόμα και στις πιο δύσκολες καταστάσεις μου.

Ο κύκλος μου είναι κλειστός διότι επέλεξα ανθρώπους που με αγαπούν και όχι που αδιαφορούν για μένα. Ανθρώπους που με αισθάνονται όπως τους αισθάνομαι και γω, που με υπολογίζουν και τους υπολογίζω σαν οικογένεια, που στις χαρές χαίρονται και στις λύπες στεναχωριούνται μαζί μου.

Ο κύκλος μου είναι κλειστός διότι επέλεξα την ποιότητα και όχι την ποσότητα.

Επέλεξε σοφά, γιατί η ποιότητα πρέπει να είναι η πρώτη επιλογή, στην πολύτιμη ζωή σου.

Ν.Σ.

Διαβάστε επίσης

To Top