Προορισμοί

Ο κήπος των θαυμάτων στο Ντουμπάι. Ένα αριστούργημα μοναδικό στον κόσμο!

Πού θα μπορούσε να βρίσκεται ένας κήπος με 45 εκατομμύρια ανθισμένα λουλούδια; Στο Ντουμπάι φυσικά!   Ένας τεράστιος κήπος με απίθανα λουλούδια, σε όλα τα χρώματα, μοναδικές κατασκευές και σχέδια.

Ονομάζεται “Miracle Garden” και σίγουρα δεν υπάρχει παρόμοιος σε όλο τον κόσμο.  Στον κήπο υπάρχουν συνθέσεις λουλουδιών σε σχήματα καρδιάς, αστεριών και άλλα φανταστικά σχέδια. Υπάρχει επίσης λίμνη και τα πάντα, ακόμα και οι τοίχοι, είναι “ντυμένοι” με λουλούδια.  Έχει μπει ήδη στο βιβλίο Γκίνες, επειδή έχει τον μεγαλύτερο λουλουδένιο τοίχο στον κόσμο.

Ο κήπος είναι ένα από τα αγαπημένα αξιοθέατα των τουριστών στο Ντουμπάι.   Οι επισκέπτες του κήπου μπορούν να νοικιάσουν δωρεάν τρίκυκλα ποδήλατα για να γυρίσουν όλο τον κήπο ή να επιβιβαστούν στο τρενάκι.

Το πιο σημαντικό από αυτά είναι ο κήπος των πεταλούδων που αποτελείται από 9 θόλους που καθένας τους είναι γεμάτος με πεταλούδες διαφορετικών ειδών, μεγεθών και χρωμάτων. Ο Διεθνής κήπος, έχει λουλουδένια γλυπτά εμπνευσμένα από τα Ηνωμένα Εμιράτα αλλά και όλο τον κόσμο.

Στον αρωματικό κήπο, οι επισκέπτες μπορούν να πιάσουν και να μυρίσουν  θεραπευτικά φυτά από 200 χώρες. Μπορούν ακόμα και να φτιάξουν τσάι με φυτά που θα κόψουν κατευθείαν από τον κήπο!  Επίσης θα φτιαχτεί ένα λουλουδένιο ρολόι με διάμετρο 15 μέτρων, από αληθινά λουλούδια και σχέδια που θα αλλάζουν 2 φορές το χρόνο.

Απολαύστε το βίντεο και τις υπέροχες εικόνες..

Dubai Miracle Garden

Dubai Miracle Garden

Dubai Miracle Garden

Dubai Miracle Garden

Dubai Miracle Garden

Dubai Miracle Garden

Dubai Miracle Garden

Dubai Miracle Garden

Dubai Miracle Garden

traveltips

Διαβάστε επίσης

To Top