Σχέσεις

Να βρεις κάποιον που να σε κάνει να γελάς με την ψυχή σου.


Της Μαρίας Χριστίνας Σωτήρου.

Να βρεις κάποιον που να σε κάνει να γελάς με την ψυχή σου.
Όχι όποιον, κάποιον, εκείνον που θα τον πάρεις από την αρχή στα σοβαρά.
Κάποιον…
Εκείνον που μαζί του θα είσαι ο εαυτός σου κι όχι κάποια άλλη για να τον εντυπωσιάσεις. Να βρεις κάποιον που να σε διεκδικεί, να σε θέλει, και να σου το δείχνει χωρίς να στο λέει, που οι πράξεις του θα μιλούν πριν από αυτόν.
Κάποιον…
Εκείνον που θα είσαι η πρώτη του επιλογή συνειδητά κι όχι η καβάτζα του όταν δεν θα έχει κάτι άλλο να ασχοληθεί. Να βρεις κάποιον που να σε κοιτάει σα να είσαι κάτι μαγικό και να σ´αγκαλιάζει σα να πρόκειται να φύγεις το επόμενο λεπτό.
Κάποιον…
Εκείνον που μαζί του θα κουμπώνεις σα να είστε τα τελευταία κομμάτια ενός παζλ. Του δικού σας παζλ. Να βρεις κάποιον που δεν θα σου ζητήσει τίποτα παραπάνω από όσα έχεις να δώσεις, ένα σου φιλί να είναι για εκείνον όλη του η ενέργεια που παίρνει από τον πρωινό του καφέ.
Κάποιον…
Εκείνον που με μια του λέξη θα σου έχει φορέσει το καλύτερό σου χαμόγελο μέσα στη διάρκεια της ημέρας. Να βρεις κάποιον που να σε νιώθει σπίτι του.
Κάποιον…
Εκείνον που στο τέλος της ημέρας θα γυρίζεις πάντα εκεί. Να βρεις κάποιον που και μόνο που θα τον σκέφτεσαι θα ανεβαίνεις ψυχολογικά.
Κάποιον…
Εκείνον που ο σεβασμός του και η εμπιστοσύνη του για σένα θα είναι ανεξάντλητη. Να βρεις κάποιον που θα είναι περήφανος για σένα, για την σχέση σας, για το “μαζί” σας.
Κάποιον…
Εκείνον που θα παλεύει καθημερινά μαζί με εσένα, γιατί η αγάπη χτίζεται. Να βρεις κάποιον που που να τον θες πολύ.
Κάποιον…
Εκείνον που μέσα από σένα θα βλέπει την καλύτερη εκδοχή του εαυτού του. Αυτή που δημιούργησες Εσύ. Να βρεις κάποιον, που μέσα στο πλήθος θα καταλάβει πώς Εσύ είσαι διαφορετική. Κάποιον…
Εκείνον, που θα ξεπεράσει τα όριά του, τους φόβους του, τις πληγές του, μόνο και μόνο για να είναι μαζί σου.
Να βρεις Εκείνον που θα είναι αμοιβαίο.
Γιατί το ξέρει. Γιατί το νιώθει. Γιατί το αξίζεις.
Αυτό ναι, θα είναι ευτυχία.

πηγή

Διαβάστε επίσης


To Top