Σχέσεις

Να είσαι καλά μαγκάκο, γελάσαμε και σήμερα.


Γράφουν οι Λία Ευαγγελίδου και Κατερίνα Κυπρίου 

Έλα μαγκάκο να σου μιλήσω για το δήθεν αντριλίκι που κουβαλάς. Ναι, σε σένα απευθύνομαι που ποστάρεις φώτο με την νυν, για να πείσεις την πρώην για την τάχα ευτυχία σου. Σε σένα μιλάω, που έχεις κάνει τόσα προφίλ που έχασες τον λογαριασμό, για να μπορείς να ελέγχεις την πρώην και να της στέλνεις μηνύματα ότι ακόμα την αγαπάς και θέλεις να σου δώσει μια ευκαιρία. Που έχεις ξεμείνει από κόλπα και θυμήθηκες τον κάθε ξεχασμένο να πάει να την βρει, τάχα μου τάχα μου,  που χάθηκε και τι κάνει. Βρε φίλε αλήθεια τώρα, πες μου…

Έχεις την εντύπωση οτι δεν σε έχει πάρει χαμπάρι; Μήπως πιστεύεις ότι έτσι θα την πείσεις για την αγάπη σου; Ότι θα γυρίσει πίσω και θα είστε ένα ευτυχισμένο ζευγάρι;  Ότι θα σε εμπιστευτεί και μάλιστα όταν βλέπει τα καραγκιοζιλίκια σου;

Έλα να σου απαντήσω απο τη μεριά της γυναίκας….Γελοίος φαίνεσαι στα μάτια της και γελάει με τα χάλια σου!  Αχ βρε τσάμπα μάγκα. Σε πληροφορώ ότι πιο χαμηλά στα μάτια της, δε θα μπορούσες να πέσεις. Ένα με το πάτωμα έγινες τρομάρα σου και κάνει τον σταυρό της που γλίτωσε. Κοιτάτε μωρέ έναν άντρα σκέφτεται, που η ανασφάλεια του ξεχειλίζει από τα μπατζάκια του και μιλάει για αγάπη και ηθική, όταν κοροϊδεύει μια γυναίκα που πίστεψε στην μοναδικότητα και πόσο μάλλον στην αυθεντικότητα του αρσενικού που της πλάσαρες. Απλά μόλις απέκτησες τον τίτλο του αρχιμαλάκα για την πρώην και είναι θέμα χρόνου να σε πάρει χαμπάρι και η νυν.

Ω ναι καλό μου. Μην αυταπατάσαι, αλλού είναι η μαγκιά του άντρα φίλε μου. Στην διαφορετικότητα του από το σωρό των λιγούρηδων που κυκλοφορεί και από τη μπέσα του.Ψιλά γράμματα για σένα, το ομολογώ! Ξέρεις κάτι όμως;  Το σύμπαν τα επιστρέφει όλα, γι’ αυτό έχε το νου σου…

Και τώρα έλα να σου πω και την άποψη μιας ακόμα γυναίκας….
Όταν σε βλέπει να διαφημίζεις την προσωπική σου κατάσταση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το πρώτο πράγμα που της έρχεται στο μυαλό, είναι ότι έχεις μπερδέψει τη ζωή σου με τις ταινίες στην τηλεόραση. Γι’ αυτό ξεκαβάλα απ’ το καλάμι, δεν είσαι σταρ! Η αμέσως επόμενη σκέψη της, είναι ότι  η πραγματική σου ζωή διαφέρει πολύ από αυτήν που θα ήθελες να είναι, γι’ αυτό και μοστράρεις συνεχώς τη φάτσα σου, μπας και την  πείσεις για την “ουάου” ζωή σου! Κοίτα να δεις που έχεις καβαλήσει το καλάμι για τα καλά και δε βλέπεις μπροστά σου κακομοίρη, εδώ ούτε τον εαυτό σου δεν μπορείς να πείσεις.
Μια τρίτη σκέψη που της έρχεται στο μυαλό και εδώ ξεκινάει και να χαμογελά,  είναι όταν μιλώντας της μέσα από ψεύτικα προφίλ, σου ξεφεύγουν φράσεις  που γνωρίζει καλά από ποιο στόμα ξεπηδούν και  ποιο μυαλουδάκι τις έχει εφεύρει. Μην ξεχνάς ότι τις έλεγες και σε κείνη ανόητε, δεν ξέρεις και να κρυφτείς πανάθεμά σε!

Άκου τώρα και που ακριβώς λύνεται στα γέλια….
Όταν σε κάθε σχόλιο στην τωρινή σου σύντροφο, χρησιμοποιείς τις λέξεις που έλεγες και στην πρώην.
Όταν σε κάθε βόλτα σας ανεβάζεις φωτογραφίες χαμογελαστός, αλλά είναι φανερό ότι έχεις πιει όλο τον Βόσπορο, μαζί και τον Μόρνο.
Όταν ποστάροντας μαζί της, της αφιερώνεις το τραγούδι που έλεγες και στην άλλη.
Όταν δηλώνεις παντού ευτυχισμένος με τη νυν, αλλά δεν χάνεις ευκαιρία να σχολιάζεις και την πρώην.
Όταν με ψεύτικη μαγκιά δηλώνεις αδιάφορος και καθ’ όλα αμετανόητος, αλλά όλως τυχαίως ο άτιμος ο δρόμος σου σε έβγαλε και πάλι έξω απ’ το σπίτι της.
Όταν ξεχνώντας το πόσο ” θιγμένος άντρας” είσαι, βάζεις λυτούς και δεμένους να τη ρωτούν αν είναι μόνη κι αν είναι καλά!
Αλλά το πιο κωμικό απ’ όλα ξέρεις ποιό είναι ψευτόμαγκα της συμφοράς;
Να σε βλέπει να διαφημίζεις την τωρινή σου σχέση με μελιστάλαχτα σχόλια,  εκείνη που δεν σε ξέρει να καμαρώνει σαν γύφτικο σκερπάνι και την αμέσως επόμενη στιγμή, να ζητάς κρυφά να δεις και την πρώην!
Ξύπνα κι εσύ καημένη μου…
Ο χαμογελαστός μαλάκας σου, φοβάμαι ότι πάντα μαλάκας θα είναι και δε θα είναι και ποτέ  δικός σου….

Να είσαι καλά μαγκάκο, γελάσαμε και σήμερα!

Διαβάστε επίσης


To Top