Awaken

Μην φοβάσαι, πλάσμα του φωτός

Περνάμε μιά περίοδο δύσκολη αλλαγών. Αν αυτό το δεις μέσα από το κουτί μέσα από την μικρότητα σου, το πεπερασμένο κορμί σου και νόηση όντως οι δυσκολίες και ο φόβος θα σε κυριεύσουν.

Εχεις μάθει να κυριεύεσαι από συναισθήματα και ανασφάλειες, από εξαρτήσεις και προσδοκίες στην μικρή ζωή σου, έχεις μάθει να χρησιμοποιείς τον νου όχι σαν εργαλείο αλλά σαν τον αφέντη που σε κυριεύει μέσα από το πεπερασμένο του χωροχρόνου, να ζείς μέσα από τις πεποιθήσεις που σου έχουν εμφυτεύσει οι γονείς σου, το περιβάλλον σου η κοινωνία από τότε ακόμα όταν ήσουν παιδί.

Ζείς μέσα στις σκέψεις σου του παρελθόντος ή του μέλλοντος και δεν απολαμβάνεις την στιγμή του κάθε τώρα ανακαλύπτοντας εκεί αυτό που είναι η μόνη πραγματική αλήθεια σε αυτό που είσαι. Εκεί σε αυτό το τώρα μπορείς να βρείς τον ευατό σου και την Χριστή συνειδητότητα, την σύνδεση σου με το άπειρο σύμπαν με την αιωνιότητα και το φώς από όπου προέρχεσαι.

Βλέπουμε γύρω μας τον φόβο και τον βιώνουμε μέσα μας σε κάθε στιγμή μέσα από ενοχές και καθρέφτες που μας αντικατοπτρίζουν μνήμες που μας εμφυτεύτηκαν από τα παιδικά μας χρόνια, μνήμες που μας εμποδίζουν να είμαστε ελεύθεροι και να βιώσουμε το μεγαλείο της ύπαρξής μας και την σύνδεση με την πηγή του φωτός από όπου προερχόμαστε.

Φοβόμαστε και βομβαρδιζόμαστε καθημερινά με αυτές τις φοβίες της ύλης, ότι οι άλλοι δεν μας αγαπούν, ότι έιμαστε υπεύθυνοι για τα λάθη μας, ότι κάναμε αμαρτία και πρέπει να τιμωρηθούμε, ότι δεν θα έχουμε τα χρήματα που αξίζουμε, ενοχοποιώντας το χρήμα και την ύλη λες και είναι κάτι κακό. Δεχόμαστε μια απεριόριστη πλύση εγκεφάλου από αρνητικές δυνάμεις που μας εμποδίσουν να βγούμε έξω από το κουτί και να συνειδητοποιήσουμε ότι σε αυτόν τον ψεύτικο κόσμο που ζούμε είμαστε δημιουγοί και συνδημιουργοί. Μας εμποδίζουν να ενωθούμε σε ένα, να ενώσουμε την θηλυκή και αρσενική μας πλευρά. Δεν είναι τυχαίο που είμαστε εδώ σαν αντρας και γυναίκα.

Αλλά και μέσα σε κάθε άνθρωπο ύπάρχει η αρσενική και θηλυκή πλευρά του. Υπάρχει μία πάλη του αρσενικού και του θηλύκου μα η αλήθεια βρίσκεται στην ένωση και την αυτογνωσία αυτής της θηλυκής και αρσενικής ενέργειας. Για να είσαι τέλειος πρέπει να ενωθεί σε ένα αυτή η διαδικότητα μέσα μας και έξω μας. Οι άνθρωποι πρέπει να ισσοροπήσουν την αρσενική και θηλυκή πλευρά τους και μεταξύ τους να καταλάβουν πόσο σημαντικές και ίσες έιναι αυτές οι δύο πολικότητες για να ενωθούν σε ένα και να δημιουργήσουν την ενότητα, να γίνουν δημιουργοί και να αναστηθούν σε μία νέα πραγματικότητα που δεν γνωρίζει φόβο ούτε όρια. Ο άντρας συγχωρώντας την αρσενική του πλευρά και αγκαλιάζοντας το θηλυκό του και η γυναίκα την θηλυκή της πλευρά και αγκαλίαζοντας το αρσενικό της μπορεί να έχει αυτογνωσία καταργώντας τον χωροχρόνο και τις πεποιθήσεις, καταγραφές και ενοχές που κουβαλάει από την παιδική του ηλίκια. Καταγραφές και ανισορροπία που ένα μόνο σκοπό έχουν.

Να τον οδηγήσουν μακριά από την αλήθεια και από αυτό που είναι, αιώνιο πλάσμα φωτός και δημιουργίας.

Στην σημερινη εποχή ενισχύονται οι ανασφάλειες και οι φόβοι μέσω της οικονομικής κατάρρευσης και της κατάρρευσης των προτύπων αλλά όλα αυτά συμβαίνουν επώδυνα πριν από μία νέα αρχή.

Συνειδητοποίησε ότι όταν σταματάς να ανησυχείς, να φοβάσαι και αρχίζεις να ζεις στο τώρα, τότε όλες οι ψευδαισθήσεις καταρρέουν γύρω σου. Τότε αγγίζεις απαλά τον εαυτό σου και όλα υπάρχουν ταυτόχρονα μία αυτογνωσία, τότε εξισσοροπεί το ιερό θηλυκό και το αρσενικό μέσα σου και τότε μπορείς να κινήσεις βουνά.

Τότε μπορείς να πεις σε αγαπώ και είσαι ότι πιο σημαντικό υπάρχει στην ύπαρξή μου. Τότε δεν επηρρεάζεσαι από την καθημερινή πλύση εγκεφάλου σκοτεινότητας από αυτές τις δυνάμεις που δεν θέλουν να φωτιστείς και να λάμψεις, δεν θέλουν να είσαι ελεύθερος.

Αυτές οι δυνάμεις, πλάσμα του φωτός, γνωρίζουν τις αδυναμίες σου και σε χτυπάνε ακριβώς εκεί που πονάς. Ξέρουν ότι έχουν χάσει το παιχνίδι όταν σταματάς να φοβάσαι, και αρχίζεις να αγαπάς, ξέρουν ότι εσύ με το φως σου θα λάμψεις και θα περάσεις την πύλη προς την αυτογνωσία και μαζί σου θα πάρεις και αυτούς που είναι πολύ σημαντικοί και κάνουν το παν για να σε εμποδίσουν. Σε χτυπάνε στις αδυναμίες σου. Το γνωρίζεις αυτό έτσι δεν είναι;

Ο χρόνος τρέχει και δεν υπάρχει, θα έρθει η ώρα που θα έρθει ο μη χρόνος και πρέπει να είσαι έτοιμος. Θυμήσου ποιός είσαι, ένωσε την θηλυκή και αρσενική ενέργεια μέσα σου, ένωσε την λογική και το συναίσθημα και άσε να καταρρεύσουν οι φόβοι σου σαν τραπουλόχαρτο, ζήσε στο Τώρα. Είσαι πολύ σημαντικότερος από ότι νομίζεις και το ξέρεις. Το ξέρεις ότι είσαι σημαντικός και το ξέρεις ότι τόσο όμορφοι και σημαντικοί είναι και οι άλλοι άνθρωποι γύρω σου.

Εσύ, πλάσμα φωτός, που είσαι έτοιμο να δράσεις να φωτίσεις με την λάμψη σου σε αυτό που έρχεται κατάλαβε ότι σε χτυπάνε στα αδύνατα σημεία σου αυτήν την στιγμή λίγο πριν να ανοίξεις τα φτερά σου. Οσο πιο πολύ κοντεύεις στην θέωση της δημιουργίας τόσο πιο πολύ σε πολεμούν. Το κλειδί σε αυτό είναι η χαρά της αυτογνωσίας. Η πίστη και ο μη φόβος, η Αγάπη. Και τότε δεν υπάρχει κάρμα. Στο Εδώ και Τώρα τα πάντα καταλύονται.

Είμαστε πολύ κοντά. Το ακούς; Άντεξε. Τίποτα δεν είναι τυχαίο στην ροή.

en-gr.com

Διαβάστε επίσης

To Top