Εναλλακτικά άρθρα

Μια απλή άσκηση για να αναπτύξετε τη διαίσθησή σας

Διαίσθηση: Η ικανότητα να κατανοούμε κάτι αμέσως, χωρίς την ανάγκη συνειδητού συλλογισμού.

Είμαστε όλοι διαισθητικά όντα και όλοι γεννηθήκαμε με τις ίδιες διαισθητικές ικανότητες. Απλά κάποιοι άνθρωποι έχουν εξασκηθεί πιο πολύ σε αυτόν τον τομέα.

Η διαίσθησή σας, ήδη ζει μέσα σας. Είναι ήδη ισχυρή και είναι ήδη πρόθυμη να σας καθοδηγήσει.

Η εκμάθηση του τρόπου με τον οποίο θα αναπτύξετε τη διαίσθησή σας είναι πραγματικά ένα ανεκτίμητο εργαλείο που μπορεί να σας βοηθήσει να πάρετε αποφάσεις και να σας φέρει διαύγεια όταν η λογική από μόνη της δεν επαρκεί.

Δεν χρειάζεται να αποκτήσετε κάποια δεξιότητα για να βελτιώσετε τη διαίσθησή σας, παρά μόνο λίγη υπομονή και εμπιστοσύνη.

Ο διαλογισμός είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να σας βάλει στο κλίμα της λήψης διαισθητικής καθοδήγησης. Αυτό γιατί όταν ο νους σας είναι ακίνητος, έχετε την ικανότητα να αγνοείτε τις αχρείαστες σκέψεις ώστε να έχετε πρόσβαση σε αυτόν τον ήσυχο, ακίνητο, διαισθητικό νου.

Μια άλλη σημαντική άσκηση για την αύξηση της διαίσθησής σας ωστόσο, είναι μια τεχνική που ονομάζεται Τυφλό Διάβασμα.

Να τι θα κάνετε:

Μέρος 1

Πάρτε τρεις κενές κάρτες και γράψτε: Ναι, Όχι και Ίσως στην μία πλευρά. Γυρίστε τις ανάποδα και ανακατέψτε τις ώστε να μην έχετε την παραμικρή ιδέα ποια κάρτα είναι η καθεμία.

Ακινητοποιείστε το νου σας και έπειτα κάντε μια ερώτηση που ξέρετε την απάντησή της. Για παράδειγμα: «Είναι το όνομά μου Μαρία;». Κλείστε τα μάτια σας και βάλτε τα χέρια σας πάω σε κάθε κάρτα. Μία την κάθε φορά.

Προσέξτε τη διαφορετική ενέργεια ή αίσθηση που λαμβάνετε όταν το χέρι σας είναι πάνω σε κάθε κάρτα.

Επιλέξτε την κάρτα που νιώσατε ότι είναι η πιο δυνατή για να τραβήξετε. Συνεχίστε να εξασκείστε μέχρι να μάθετε τι είναι η διαισθητική φωνή σας και τι είναι απλά ο νους σας.

Μέρος 2

Όταν νιώσετε ότι έχετε μια καλή κατανόηση του τι είναι η διαισθητική σας φωνή και πώς μοιάζει, μπορείτε να ξεκινήσετε να κάνετε ερωτήσεις, τις απαντήσεις των οποίων δεν τις γνωρίζετε.

Είναι κάτι που σας απασχολεί; Πάρτε τις κάρτες και γράψτε τρεις διαφορετικές καταστάσεις. Μία σε κάθε κάρτα.

Γυρίστε τις ανάποδα και επαναλάβετε την άσκηση και δείτε ποια πιθανότητα σας τραβάει πιο πολύ προς το μέρος της. Μήπως η διαίσθησή σας προσπαθεί να σας πει κάτι;

Τα τυφλά διαβάσματα είναι ένας καλός τρόπος να αναπτύξετε τη διαίσθησή σας και να ανακαλύψετε πώς ακούγεται η διαισθητική σας φωνή. Ξανά, με περισσότερη εξάσκηση, θα γίνετε ταλέντο στο να μάθετε τι θέλει να σας πει η διαίσθησή σας.

Μετάφραση: awakengr.com via awakenedvibrations.com

Διαβάστε επίσης

To Top