Αύρα - Ενέργειες

Μερικά βήματα για να προστατέψετε την ενέργειά σας

Στο παρελθόν μιλήσαμε για την ενέργειά σας και την ενέργεια των άλλων ανθρώπων επίσης, ιδιαίτερα εκείνη των αρνητικών που συνηθίζουν να επιτίθενται και να σας βλάπτουν συναισθηματικά, πνευματικά και διανοητικά.

Ακολουθούν ορισμένοι τρόποι για να προστατέψετε την ενέργειά σας:

Να το γνωρίζετε και οι ίδιοι

Το πρώτο βήμα για να προστατέψετε την ενέργειά σας είναι να το γνωρίζετε. Να κατανοείτε ότι έχετε ενέργεια και ότι είστε μοναδικοί και μπορείτε να κάνετε κάτι που είναι σχετικά διαφορετικό από τους άλλους. Η ενέργειά σας είναι πολύτιμη και μεγάλης αξίας και είναι κάτι που πρέπει να ξέρετε για τον εαυτό σας. Αυτό μας φέρνει στη δεύτερη συμβουλή..

Μη βασίζεστε στους άλλους για την ταυτότητά σας

Όταν ξέρετε τον εαυτό σας, δεν χρειάζεστε τους άλλους για να επιβεβαιώσουν την αξία σας. Αυτό το σενάριο συνήθως συμβαίνει όταν βγαίνετε έξω από τη ζώνη άνεσής σας και αρχίζετε να κάνετε πράγματα έξω από τα όρια που είχατε συνηθίσει, επειδή έχετε την τάση να ρωτάτε τους ανθρώπους: «Το κάνω σωστά αυτό;» ή «Μήπως πρέπει να κάνω ακριβώς αυτό που κάνει και ο άλλος;» ή μπορεί να κάνετε διαρκώς πράγματα για να κερδίσετε την αποδοχή των άλλων ανθρώπων. Υπάρχει μια παρηγοριά στην οικειότητα, αλλά θα χάσετε σημαντικά πράγματα που μπορεί συναντήσετε αν αποφασίζετε οι ίδιοι για τον εαυτό σας και αποφεύγετε να κοιτάτε τους άλλους.

Αποφύγετε τα ενεργειακά βαμπίρ

Έχουμε μιλήσει για τα ενεργειακά βαμπίρ σε άλλο άρθρο και ναι, είναι το είδος των ανθρώπων που ρουφάνε όλη την ενέργεια από μέσα σας. Είτε το κάνουν σκοπίμως είτε όχι, το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να τους αποφύγετε με κάθε κόστος!

Μην κοπιάζετε τόσο σκληρά για την τελειότητα

Πάντα θέλουμε να είμαστε τέλειοι σε οτιδήποτε και αν κάνουμε. Όμως το να περιμένετε να είστε τέλειοι σε οτιδήποτε και διαρκώς να σκέφτεστε το παραμικρό που δεν κάνετε καλά, θα σας κάνει να προσκαλέσετε αρνητικές ενέργειες στον προσωπικό σας χώρο. Δεν χρειάζεται να «διορθώσετε» οτιδήποτε στη ζωή σας. Και η ζωή μπορεί να είναι ακατάστατη ορισμένες φορές. Δεν χρειάζεται να βεβαιώνεστε ότι όλα είναι τέλεια όλη την ώρα.

Μάθετε γειωμένο διαλογισμό

Η γείωση είναι μια διαδικασία όπου συνδέετε το σώμα σας με την γη. Αυτή η διαδικασία σας επιτρέπει να αφήνετε τις ενέργειες να φεύγουν, και ειδικά εκείνες που δεν είναι δικές σας.

Μάθετε να αφήνετε τα πράγματα να φεύγουν

Αυτό συνδέεται με το να γειώνεστε, ωστόσο αυτό το βήμα δεν είναι μόνο για τις αρνητικές ενέργειες. Αφήστε να φύγουν τα συναισθήματα, οι σκέψεις, οι αισθήσεις. Αφήστε να φύγει το γεγονός ότι δεν μπορείτε να είστε τέλειοι ή ότι είστε ένοχοι. Αφήστε να φύγει η ανάγκη να λύνετε όλα τα προβλήματα που έρχονται στο δρόμο σας. Τέλος, αφήστε να φύγουν οι ευθύνες που δεν είναι δικές σας. Δεν χρειάζεται να σώσετε τον κόσμο. Να εξασκείστε στο να αφήνετε τα πράγματα να φεύγουν κατά καιρούς και συγκεντρωθείτε μόνο σε οτιδήποτε είναι ουσιαστικό. Το σώμα σας και το πνεύμα σας θα σας ευχαριστήσουν οπωσδήποτε για αυτό.

Μετάφραση: awakengr.com via psychicgurus.org

Διαβάστε επίσης

To Top