Αύρα - Ενέργειες

Μαγνητική ενέργεια και μαγνητικές αύρες

Στον πνευματικό δρόμο, ο καθένας χτίζει μια μαγνητική αύρα όσο διαλογίζεται και υπηρετεί. Η μαγνητική μας αύρα ξεκίνησε να διαμορφώνεται από την πρώτη στιγμή που ήρθαμε σε επαφή με την ψυχή μας. Μεγαλώνει και εξελίσσεται όσο αυτή η επαφή αυξάνει σε συχνότητα και τελικά γίνεται η φυσιολογική κατάσταση της συνείδησής μας.

Μέσω της μαγνητικής μας αύρας, φέρνουμε στο περιβάλλον μας τους ανθρώπους και τα πράγματα που χρειαζόμαστε στη ζωή μας. Καθώς οι δυνάμεις της εξέλιξης μας εκμεταλλεύονται και μας οδηγούν από το ένα στάδιο στο άλλο, από το ένα σημείο στο άλλο, από το ένα επίπεδο στο άλλο, γινόμαστε όλο και περισσότερο μαγνητικοί. Όσο αυξάνεται αυτή η ελκτική ή μαγνητική δύναμη, μας φέρνει ένα είδος αποκάλυψης. Αυτή η αποκάλυψη, με τη σειρά της, εμπλουτίζει το μαγνητικό πεδίο τα αύρας μας με τρόπο που γινόμαστε ένα αποκαλυπτικό κέντρο για εκείνους που χρειάζονται τη διέγερση της δόνησής μας.

Καλούμε εκείνους των οποίων η μαγνητική αύρα είναι περισσότερο αναπτυγμένη, όπως ακριβώς οι άλλοι έλκονται από εμάς μέσω της ισχύος της μαγνητικής μας αύρας. Αποκτούμε περισσότερη επίγνωση του ήχου της μαγνητικής μας αύρας, όσο η ψυχή μας παίρνει τον έλεγχο της ζωής μας. Όσο πιο δυνατή είναι η μαγνητική αύρα, τόσο μεγαλύτερες είναι οι διαστάσεις του φωτός που προσεγγίζει.

Η μαγνητική αύρα είναι η πηγή της ουσίας της σκέψης πάνω στην οποία μπορούμε να βασιστούμε πνευματικά. Όσο το σημείο εστίασης είναι στο διανοητικό επίπεδο, δεν ελεγχόμαστε πλέον από τα θέλγητρα, και χτίζουμε με επιτυχία την γέφυρα φωτός, από την οποία οι υψηλότερες εντυπώσεις μπορούν να ρεύσουν.

Οι περισσότεροι από εμάς είμαστε πολωμένοι στην αστρική φύση. Το επόμενο βήμα μας είναι να εστιάσουμε στο διανοητικό επίπεδο. Αυτό θέλει χρόνο και συνεχή προσπάθεια.

Ένας τομέας στον οποίο πρέπει να εστιάσουμε το διαλογισμό μας, είναι η απόσυρση του «εαυτού» μας, ώστε να μειώσουμε την έκταση και τη δύναμη της αστρικής μας αύρας και να αυξήσουμε τη δύναμη της διανοητικής μας αύρας. Μπορούμε να μάθουμε να μην διασκορπίζουμε αυτή την εισροή ( με άχρηστες σκέψεις, συζητήσεις και δραστηριότητες), αλλά να συγκεντρώνουμε μέσα στην αύρα την γνώση και τη σοφία που ξέρουμε ότι χρειάζεται για να υπηρετήσουμε τους συνανθρώπους μας.

Είμαστε ένα μαγνητικό κέντρο φωτός και γνώσης όσο διατηρούμε την μαγνητική μας αύρα σε ένα καθεστώς δεκτικότητας. Αυτή η μαγνητική αύρα μπορεί διαρκώς να επικαλείται υψηλότερες εντυπώσεις. Η διανομή της προκαλείται από εκείνο που είναι σε χαμηλότερο επίπεδο και απαιτεί βοήθεια.

Η μαγνητική αύρα τραβάει από το αιθερικό μας σώμα τρία είδη ενέργειας:

  • Την αύρα υγείας που είναι ουσιαστικά σωματική
  • Την αστρική αύρα που είναι συνήθως ο κυρίαρχος παράγοντας, που εκτείνεται και ελέγχει
  • Τη διανοητική αύρα που είναι σχεδόν πάντα σχετικά μικρή αλλά αρχίζει να αναπτύσσεται γρήγορα μόλις πάρουμε συνειδητά στα χέρια μας την δικιά μας ανάπτυξη.

Θα έρθει τελικά ο καιρός που η διανοητική αύρα θα αντικαταστήσει τη συναισθηματική. Καθώς η μαγνητική αύρα αναπτύσσεται από αυτή την καλύτερη ενέργεια, το ψυχικό χαρακτηριστικό της αγάπης αντικαθίσταται ( μια μεγαλύτερη και πιο γεμάτη συμπόνοια) από την συναισθηματική οπτική της αγάπης και της συμπόνοιας.

Διαβάστε επίσης

To Top