Τροφή για σκέψη

Μαγεία και η δύναμη των λέξεων (Βίντεο)

Εν αρχή ην ο λόγος. Οι λέξεις δεν είναι μονάχα στοιχεία λόγου ή γραφής, και αυτό διότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να δημιουργήσουν Μαγεια και να επηρεάσουν τον τρόπο με τον οποίο η ενέργεια κινείται μέσα στον χωροχρόνο.

Όταν ηχούν οι λέξεις μεταμορφώνονται σε δονήσεις και έχουν την δυνατότητα να κατευθύνουν συγκεκριμένους τύπους ενέργειας. Αυτό είναι ίσως και το πρώτο βήμα για την δημιουργία «μαγικής» ατμόσφαιρας. Και ίσως κάποιοι δύσπιστοι θεωρήσουν πως μαγεία δεν υπάρχει,όμως εκείνοι που κινούν τα νήματα γνωρίζουν καλά τις τεχνικές της και τις εξασκούν έχοντας άλλοτε σκοτεινές και άλλοτε φωτεινές προθέσεις.

Φυσικά στην χώρα μας το τελευταίο διάστημα είναι εύκολο να διαπιστώσουμε την χρήση των λέξεων και την ενέργεια που εκείνες αποκτούν,παρακολουθώντας τα δρώμενα στο πολιτικό (με άμεσες προεκτάσεις στην ανθρώπινη ψυχοσύνθεση) προσκήνιο, όπου οι έννοιες μεταστράφηκαν προσπαθώντας να εμφυσήσουν ένα θετικό αντίκτυπο στην κοινωνική ψυχολογική κατάσταση.

Δεν είναι μυστικό άλλωστε πως ο όρος «πόλεμος των λέξεων» χρησιμοποιήθηκε και εξακολουθεί να χρησιμοποιείται σε πανευρωπαικό επίπεδο, προσπαθώντας να εξηγήσει τις εναλλαγές των ορισμών των λέξεων από τους άρχοντες του τόπου μας. Επίσης σχεδόν ακαριαία απαναφέρω στην μνήμη μου δήλωση ( προ ημερών) κορυφαίου στέλεχους περασμένων κυβερνήσεων που ανέφερε ευθαρσώς σε πάνελ πως μία συγκεκριμένη λέξη ¨δεν θα πρέπει να χρησιμοποιείται διότι είναι πλήρως ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΦΟΡΤΙΣΜΕΝΗ¨..


Προσδιορισμος της λεξης «Μαγεια»


Η λέξη μαγεία προέρχεται από την Γαλλική λέξη Magique, την λατινική λέξη Magicus και την Ελληνική φυσικά λέξη Μαγικό. Έας από τους πιο πρώιμους προσδιορισμούς της μαγείας ήταν «H τέχνη της επιρροής των γεγονότων και της παραγωγής θαυμάτων με την χρησιμοποίηση κρυφών Φυσικών Δυνάμεων». Mε άλλα λόγια είναι η τέχνη της χρησιμοποίσης φυσικών δυνάμεων για να ελέγξουμε την ενέργεια και μέσω αυτής να παράξουμε ένα επιδιωκόμενο γεγονός.

Η μαγεία έχει μεγάλη σχέση με την μαγνητική και την ηλεκτρική Ενέργεια. Και το πιο ισχυρό πράγμα στο σύμπαν είναι η ενέργεια. Αν καταφέρει καποιος να μάθει πως να την ελεγχει και να την διοχετεύει όπως θέλει θα αποκτήσει την μέγιστη ισχύ.

Η τέχνη της μαγείας εξασκείται συνδυαζόμενη από συγκεκριμένες λέξεις και γεωμετρίες. Οι τύποι των λεξεων που χρησιμοποιούνται στα μαγικά Τυπικά είναι εκείνες οι λέξεις που παράγουν δυναμικούς ηχητικούς τόνους όταν εκφωνούνται. Αυτοί οι ηχητικοί τόνοι έχουν ισχυρά δονητικά μοτίβα τα οποία χρησιμοποιούνται για να χαλιναγωγήσουν και να κατευθύνουν την ενέργεια. Ο ήχος είναι ικανός να κατευθύνει την ενέργεια διότι περιέχει συγκεκριμένα μοτίβα συχνοτήτων που προσελκύουν την ενέργεια και την καθοδηγούν με ένα ελεγχόμενο τρόπο. Εξάλλου ο ήχος είναι μία από τις φυσικές δυνάμεις που χρησιμοποιείται από την φύση για να δημιουργήσει δομές και ιερές γεωμετρίες.

Παρακάτω ένα παράδειγμα του πως ο ήχος μπορεί να κατευθύνει την ενέργεια:

Πως μας διαμορφώνουν οι λεξεις


Αναζητώντας ένα καθημερινό παράδειγμα σε σχέση με την δύναμη των λέξεων θα μπορούσαμε να διαπιστώσουμε πως σε ορισμένες περιπτώσεις οι λέξεις μπορούν να μας «πονέσουν» αρκετα, άποψη που συμφωνεί και με την εύστοχη λαική ρήση «η γλώσσα κόκκαλα δεν έχει μα κόκκαλα τσακίζει».

Οι λέξεις πονούν ακριβώς γιατί εμπεριέχουν δόνηση και ενέργεια. Η σωστή δόνηση και ενέργεια μπορεί να εισχωρήση στο σώμα ή τον ψυχισμό, διαταρράσοντας αρνητικά η προκαλώντας θετικές επιδράσεις στην ατομική μας ύπαρξη. Οταν εκφραζόμαστε με τις κατάλληλες λέξεις αλληλεπιδρούμε με τις σκέψεις μας και τις δονήσεις μέ την «πραγματικότητα» της Γαίας. Το μαγνητικό εκείνο πεδίο της Γης που είναι και αυτό που διαμορφώνει την εκάστοτε πραγματικότητα.

Σε αυτή την Εποχή της ραγδαίας διάδοσης και αναμετάδοσης των νέων μέσα στην οποία ο προφορικός και ο γραπτός λόγος πολλαπλασιάζεται και σερβίρεται στο κοινό ποικολοτρόπως η αξία του λόγου έχει κατακερματιστεί κάνοντας δύσκολη την κατανόηση του γεγονότος πως οι πνευματικοί λαοί & άνθρωποι χρησιμοποίησαν τον Λόγο ως όχημα για την μεταλαμπάδευση του «Πνεύματος»

Η θετικη Ενεργειακη πλευρα των Λεξεων


Απομεινάρια τέτοιων πολιτισμών μπορούν να βρεθούν σε Χώρες της Ανατολής. Όμως μόνο μία χώρα κατάφερε να διατηρήσει ζωντανές τις Μαντρικές της Παραδόσεις ως σήμερα, και αυτή η Χώρα είναι το Θιβέτ. Εκεί όχι μονάχα η λέξη, μα ο κάθε ήχος που αντηχεί από ένα γράμμα της αλφάβητου έχει και ένα αντίστοιχο απόκρυφο σύμβολο. Βέβαια ο Θιβετιανός δεν είναι τόσο πρωτόγονος ωστε να πιστεύει πως ένα κομμάτι χαρτί με μερικά γράμματα πάνω του έχει την δική του ζωή αλλά επισυνάπτει την τεράστια σημασία της συμπεριφοράς του ανθρώπινου νου που βρίσκει τον τρόπο έκφρασης σε κάθε μία πράξη και αναγνωρίζει μέσα από αυτές μία ανώτερη πραγματικότητα που αποκαλύπτεται μέσα από αυτά τα λεκτικά σύμβολα.

Έτσι το λεκτικό σύμβολο δεν αντιμετωπίζεται ως αντικείμενο προσωρινής χρησιμότητας ούτε χρησιμοποιείται σε κάθε πνευματική ευκαιρία μα είναι μία ζωντανή οντότητα από μόνο του. Και όντως ο χαρακτήρας του γίνεται η εξωτερίκευση μίας Πραγματικότητας πέρα από όλα τα φαινόμενα που αλληλεπιδρούν με τις μκρότερες λεπτομέρειες της καθημερινότητας.

Ο Ερευνητής, ο Ποιητής και ο Τραγουδιστής.. ο Πνευματικά δημιουργικός άνθρωπος, ο ευαίσθητος ονειροπόλος: Όλοι αυτοί γνωρίζουν για την τεράστια αξία των λέξεων και του Ήχου. Δεν αποποιούνται εκείνο που φαίνεται ως ασήμαντο και μικρό, διότι διακρίνουν το μέγιστο σε κάτι ασήμαντο. Μέσα από αυτούς ο Λόγος γίνεται Μάντρα και οι ήχοι και τα σύμβολα που σχηματίζονται από αυτούς γίνονται το όχημα μυστηριωδών δυνάμεων…

Πηγή mindhack.gr 

Διαβάστε επίσης

To Top