Εσωτερισμός

Καρμική ιατρική

Το άτομο από τη γέννηση του μέχρι και το θάνατο του ολοκληρώνει μια ανταλλαγή ενεργειακών πληροφοριών (κατωτέρω – ΑΕΠ) με το Σύμπαν και τον κόσμο που τον περιβάλλει. Για τη συμμετοχή σε αυτήν την εργασία, ο άνθρωπος έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει τη διπλή σύνδεση σε όλες τις κατευθύνσεις και με όλα τα Επίπεδα της Δημιουργίας. Κάθε ένας από μας έχει διαφορετικές ικανότητες σχετικά με αυτή τη ανταλλαγή, αλλά όλοι μας έχουμε αυτές τις ικανότητες. Διευρύνοντας τη συνείδησή μας, λαμβάνουμε τις νέες δυνατότητες για την επαφή με τον Υψηλότερο Λόγο, με τις Ανώτερες Αρχές του Σύμπαντος. Αναχωρώντας για τη Γη, η ψυχή εξασφαλίζει την υποστήριξη ενεργειακών πληροφοριών των πλανητών (ως εκ τούτου η σύνδεση των οργάνων με τους πλανήτες, αστερισμούς και ήλιους), και κάθε ψυχή έχει τον πνευματικό δάσκαλό της, ή στη σύγχρονη διατύπωση – τον Οδηγό της, που της εξασφαλίζει την απαραίτητη ενέργεια και τις πληροφορίες στη ζωή του ανθρώπου, και επίσης πνευματικούς βοηθούς και δασκάλους. Από την ΑΕΠ πραγματοποιείται και η αίσθηση της ζωής του ατόμου. Κάθε μέρα και κάθε ώρα πρέπει να προσπαθούμε να καταλάβουμε τον κόσμο που μας περιβάλει (και τους έμψυχους και τους άψυχους εκπροσώπους του). Σχεδόν σε όλα τα επίπεδα ανάπτυξης του, ο άνθρωπος κατέχει αλλά δεν χρησιμοποιεί πάντα τις δυνατότητές του.

Προκειμένου να αποκτήσει πρόσβαση στους ανώτερους κύκλους και επιπλέον να κυβερνήσει, ο άνθρωπος πρέπει πρώτα να τακτοποιήσει τον «μικρό του κόσμο» ή το φυσικό του σώμα. Για αυτό σε μας δίνονται 41 συχνότητες (κανάλια) μέχρι το επίπεδο του Μάγιστρου της Κοσμοενεργητικής. Οι συχνότητες του επιπέδου των Μάγιστρων δίνουν τη δυνατότητα της εξόδου της αναπτυγμένης συνείδησης σε άλλα επίπεδα Δημιουργίας και επαφής με άλλους Κόσμους.

Το Σώμα είναι η μορφή ύπαρξης της ψυχής στη Γη. Κάθε φορά «χτίζεται» αναλογικά «στο πρόγραμμα της άφιξης», δηλ., κάθε φορά είναι διαφορετικό και εξαρτάται από τα καρμικά χρέη, από το βασικό πρόγραμμα. Ο Οργανισμός είναι μια τεράστια «επιχείρηση». Αυτή η επιχείρηση υπάρχει και λειτουργεί σύμφωνα με τους αυστηρούς διαστημικούς νόμους, καταδεικνύοντας στον άνθρωπο την ανάγκη για την τήρησή τους στα θέματα ζωής στη Γη. Είναι οι νόμοι της ανάπτυξη, οργάνωσης, πειθαρχίας, στις απαραίτητες περιπτώσεις – αυτοκαταστροφής (μοιραία ασθένεια) ή αυτοεπανοικοδόμησης (εάν χρειαστεί). Κάθε όργανο συμμετέχει στην ΑΕΠ και συντηρεί τη ζωή του ανθρώπου. Οι νευρικές ίνες είναι οι χορδές, οι αγωγοί των σκέψεων.

Οποιοσδήποτε πόνος ή το εμφανισμένο σύμπτωμα της ασθένειας – είναι το σημάδι, ανακριβής αντίδρασή του, λανθασμένη συμπεριφορά. Όλες οι ασθένειες είναι συνέπεια του απλού αναλφαβητισμού σας.

Η επίσημη ιατρική πάντα αναζητούσε μεθόδους ποιοτικής προληπτικής διαφορετικών ασθενειών, αλλά δεν τους έχει βρει μέχρι τώρα και έχει αρκεστεί στις επιφανειακές συστάσεις: να παλέψετε με τα μικρόβια, να ενισχύσετε την ασυλία, να έχετε υγιεινό τρόπο ζωής, να μην καταναλώνετε αλκοόλ, να μην καπνίζετε κτλ. είτε ασχολείται με τη σύνθεση μιας τεράστιας ποσότητας φαρμάκων (χημικών ουσιών) που δηλητηριάζουν και καταστρέφουν τον ανθρώπινο οργανισμό με την χρήση για όλη τη διάρκεια της ανθρώπινης ζωής.

Κάθε λογικός άνθρωπος καταλαβαίνει ότι αυτή η προσέγγιση δεν έχει νόημα. «Ποιά είναι η λύση;» – θα ρωτήσετε. – Η έγκαιρη ανακάλυψη των ασθενειών μέσω των ενεργειακών διαγνωστικών, που προτείνεται στο κέντρο μας, μέσω της ανάλυσης της δομής τομέων στη φωτογραφία της αύρας σας, και επίσης μέσω των οπτικών διαγνωστικών σημαδιών, μέσω των χαρακτήρων-συμβόλων, τα οποία μας επιτρέπουν να καταλάβουμε τους λόγους για οποιαδήποτε ασθένεια.

Με τη βοήθεια του σώματος, η ψυχή πραγματοποιεί τους σκοπούς της διαδοχικής ενσωμάτωσης, μέσω του σώματος μας επισημαίνει με ποικίλα σημάδια τις συσσωρεύσεις της και δίνει στο άτομο τη δυνατότητα με τη βοήθεια των ίδιων σημαδιών να αναλύσει και να παρακολουθήσει τους τρόπους της ανάπτυξής του.

Τα σημάδια του σώματος είναι το βιβλίο γνώσης της ψυχής. Ο αρχαίος ελληνικός μύθος για το Δια λέει ότι ο Δίας δημιούργησε το κακό και τις ασθένειες μουγκές, που στερούνται το χάρισμα της Ομιλίας έτσι ώστε ο άνθρωπος να μαθαίνει πώς να τις αναγνωρίζει και να εξετάσει τους λόγους για την εμφάνισή τους.

Υπάρχουν πάρα πολλοί χαρακτήρες-σύμβολα: προφανή ή όχι τόσο, βαθιά ή επιφανειακά, αιχμηρά, οδυνηρά, βουβά κτλ. Τα σημάδια αντιγράφονται (για να μην χαθούν) ειδικά, εάν αφορούν βασικό πρόβλημα. Σε αυτήν την περίπτωση, η κατανόηση τους και η απόσυρσή τους απαιτούν βαθμιαία διαδικασία. Υπάρχουν σημάδια που προειδοποιούν, που εμφανίζονται πριν από την εμφάνιση μιας ασθένειας, ή τα σημάδια, τα οποία είναι παρόντα σαν σιωπηλή κατηγορία σε όλη μας τη ζωή, υπενθυμίζοντας μας για τη βαθιά αμαρτία.

Οι χρόνιες παθήσεις είναι το αποτέλεσμα των ασυναίσθητων ενεργειών, σκέψεων, συγκινήσεων. Βαθύτερο πρόβλημα στο σώμα – μούδιασμα, κάψιμο, πόνοι… – είναι αποτέλεσμα σημαντικού λάθους της ψυχής. Διαφορετικά σημάδια παραμόρφωσης είναι αποτέλεσμα των παράνομων, ένοχων ενεργειών (από την άποψη των Συμπαντικών νόμων).

Κανένα σημάδι, μικρό, αόρατο, βραχυπρόθεσμο δεν μπορεί να μην ληφθεί υπόψη, και ειδικά να ξεφορτωθεί. Τα σημάδια είναι η βοήθεια του Υψηλότερου – μη βιάζεστε να τα ξεφορτωθείτε, χωρίς να καταλάβετε το λόγο για την εμφάνισή τους, διαφορετικά ρίχνετε αυτό το πρόγραμμα στην επόμενη ζωή.

Τα οπτικά σημάδια είναι οι ελαίες, τα σημαδάκια, τα μυρμήγκια, τα διάφορα σπυράκια, τα αποστήματα, το ορατό αγγειακό δίκτυο, η αλλαγή στο χρώμα του δέρματος, κρεατώματα, κάλοι, φουσκάλες μετά από το τσιμπήματα εντόμων (τα κουνούπια τσιμπάνε τις στάσιμες θέσεις, στο κλειστό ενέργειακο κανάλι).

Για μεγάλο χρονικό διάστημα, ο άνθρωπος δεν στρέφει την προσοχή του στα διαφορετικά σημάδια, συμπτώματα, τα οποία εμφανίζονται στο φυσικό του σώμα, και έπειτα χωρίς αποτέλεσμα και με μάταια προσπαθεί με φάρμακα να θεραπεύσει τη μακροχρόνια έλλειψη της πνευματικότητας του. Σε αυτό το άρθρο θέλω να περιγράψω μερικά από αυτά τα συμπτώματα και τα σημάδια του φυσικού σώματος. Βασιζόμενοι σε αυτές τις πληροφορίες, μπορείτε επιτυχέστερα να κάνετε διαγνώσεις, προβλέποντας ταυτόχρονα για τον άνθρωπο πια πράγματα χρειάζονται εργασία έτσι ώστε η ασθένεια θα εξαφανιστεί νωρίτερα.

Πηγή: alternativetherapy-world.blogspot.gr

Διαβάστε επίσης

To Top