Σεμινάρια

Inspirited: Ζήσε το πιο εμπνευσμένο διήμερο της ζωή σου

Ζήσε το πιο inspired weekend της ζωής σου!

26 εργαστήρια, 33 εισηγητές σε ένα μοναδικό Σαββατοκύριακο! Κόστος συμμετοχής μόνο 30€ για ζωντανή παρακολούθηση ή 50€ για να λάβετε όλα τα εργαστήρια μαγνητοσκοπημένα. Δείτε το πρόγραμμα εδώ  inspirited.gr

Καθοδηγούμενος Διαλογισμός, κουνταλίνι γιόγκα, meditation, ενεργός οραματισμός, Breathwork, αλχημιστικός χορός, τραγούδι και πολλά ακόμα δρώμενα σε μια αξέχαστη διήμερη διαδικτυακή εμπειρία έμπνευσης!

Το Σάββατο 8 και την Κυριακή 9 Μαΐου έλα μαζί μας σε ένα δυνατό διαδικτυακό διήμερο και ζήσε μια ολοκληρωμένη εμπειρία προσωπικής ανάπτυξης, δημιουργικής έκφρασης και ενεργοποίησης του δυναμικού. Λίγο πριν τον ερχομό του καλοκαιριού, συντονιζόμαστε με το σώμα και το πνεύμα μας, δίνουμε χώρο στα συναισθήματά μας και μαθαίνουμε να χρησιμοποιούμε την αναπνοή ως εργαλείο για την ανέλιξή μας.

Live διαδικτυακά εργαστήρια 1 ή 1,5 ώρας μέσω της πλατφόρμας zoom θα πραγματοποιηθούν καθόλη τη διάρκεια του διημέρου και θα βιντεοσκοπηθούν, ώστε να είναι διαθέσιμα στους συμμετέχοντες για έξι μήνες μετά την ολοκλήρωση της διοργάνωσης.

Ειδικοί θεραπευτές, καθοδηγητές διαλογισμού, δάσκαλοι από την Ελλάδα και από το εξωτερικό θα σε καθοδηγήσουν σε αυτό το ταξίδι εσωτερικής αναζήτησης και εξερεύνησης.

Μην χάσεις αυτή την ανεπανάληπτη εσωτερική εμπειρία!

Κλείσε τη θέση σου ΤΩΡΑ για την πιο inspirited εμπειρία του καλοκαιριού!

Περισσότερες πληροφορίες στο site: www.inspirited.gr

Το 10% των κερδών θα δοθεί στην Εστία Άγιος Νικόλαος, τη μοναδική κοινότητα συμβίωσης ανάπηρων και μη ανάπηρων ανθρώπων.

«Αν αλλάξεις τον τρόπο που κοιτάς τα πράγματα, αυτά που κοιτάς θα αλλάξουν».
Wayne Dyer

Σε περιμένουμε!

To Top