Τρόπος ζωής

Η ζωή είναι μικρή για να νιώθεις θλίψη, να κάνεις κακό κρεβάτι και τοξικούς ανθρώπους


“Μια φορά ζούμε και δεν θα υπάρξει δεύτερη”.

Αυτό είναι ένα moto που όλοι πρέπει να έχουμε σαν οδηγό ζωής. Γιατί πραγματικά η ζωή μας είναι πολύτιμη, και είναι πολύτιμη ακριβώς γιατί είναι μοναδική.

Όσο οι σκέψεις σε βασανίζουν, όσο θλίβεσαι για αυτά που σου συμβαίνουν και δεν αφήνεις τα χαρά να βγει στη επιφάνεια, η ζωή σου περνάει.

Η ζωή θέλει απόλαυση, θέλει ξεγνοιασιά, θέλει χαρούμενα χαμόγελα. Μην αναβάλλεις για αύριο τις στιγμές που πρέπει να ζήσεις σήμερα. Σταμάτησε τα «από Δευτέρα». Ό,τι θέλεις να κάνεις, να το κάνεις τώρα, σήμερα.

Βάλε σήμερα εκείνο το πανέμορφο φουστάνι που το κρατάς για μια ειδική περίσταση. Πότε θα έρθει αυτή η ειδική περίσταση; Φόρεσε εκείνο το ακριβό άρωμα που το κρατάς για μια ειδική περίσταση. Να ετοιμάζεσαι για σένα και για κανέναν άλλον. Φόρεσε ότι θεωρείς σπέσιαλ, απόλαυσε ότι σου αρέσει και μην περιμένεις, γιατί η ζωή δεν περιμένει.

Αν ζεις σε ένα σπίτι που δε σου αρέσει κάνε κάτι. Μικρές αλλαγές χωρίς μεγάλο κόστος είναι αυτές που θα κάνουν την διαφορά και θα σου αλλάξουν τη διάθεση. Άναψε κεριά, ακόμα κι αν είσαι μόνος σου, φτιάξε ατμόσφαιρα και θα φτιάξει και η διάθεση σου. Ο χώρος που μένεις πρέπει να σου αρέσει.

Να ξυπνάς κάθε πρωί και να πίνεις τον καφέ που σου αρέσει. Η ζωή είναι μικρή για να πίνεις κακό καφέ.

Κάνε όποια χαζομάρα σε κάνει χαρούμενο! Ξεκίνα εκείνο το γυμναστήριο που γράφτηκες και δεν πάτησες ποτέ, κάνε από πεζοπορία στο βουνό μέχρι “μαθήματα για αρχάριους στις καταδύσεις”. Κάνε ομαδική γιόγκα, χορό ό,τι μα ό,τι είναι αυτό που σου αρέσει και δεν το έχεις κάνει.

Βρες καινούργιους φίλους, παντού υπάρχουν ευκαιρίες για να ανοίξεις τον κύκλο σου.

Άφησε πίσω σου τους τοξικούς ανθρώπους και ξεκίνα να κάνεις παρέα με τους θετικούς. Έτσι θα γίνεις κι εσύ θετικός, γιατί γίνεσαι ότι και αυτοί που κάνεις παρέα.

Κάνε σ3ξ, πολύ σ3ξ, να το ευχαριστηθείς. Θα έρθουν χρόνια που δεν θα μπορείς να κάνεις. Βρες τον σούπερ σ3ξουαλικό σύντροφο που θα σε κάνει να νιώθεις ουαου!!

Θυμήσου πως για όλα αυτά που έκανες δε θα μετανιώσεις ποτέ, για εκείνα όμως που δείλιασες και δεν έκανες, σίγουρα θα μετανιώσεις.

Η ζωή είναι μικρή για να είναι θλιβερή…

Μαίρη Θεοδωρίδου

 megeia.gr 
Εικόνα: Depositphotos 

Διαβάστε επίσης


To Top