Εναλλακτικά άρθρα

Η συγχρονικότητα μέσω των αριθμών: ΣΗΜΑΔΙΑ από την Πηγή


Δεν είναι απλώς συμπτώσεις

Αν ανοίξατε αυτό το άρθρο, οι πιθανότητες να έχετε βιώσει την συγχρονικότητα μέσω των αριθμών έχουν ήδη ξεκινήσει. Αν όχι, πρόκειται να ξεκινήσουν.

Συνήθως αρχίζουν με τα 11. Κοιτάτε το κινητό σας τυχαία και πάντα βλέπετε 11:11 ή 1:11, ή άλλες ώρες στο 11ο λεπτό. Γίνεται ένα παράξενο μοτίβο. Ή αγοράζετε κάτι για μεσημεριανό και το κόστος είναι 11.11€. Παρατηρείτε πως ο στίχος ενός τραγουδιού που έχει σημασία για σας βρίσκεται στα 1.11 λεπτά. Συνεχώς βλέπετε το 11 σε σχεδόν κάθε πινακίδα που περνάτε και η έξοδος του αυτοκινητόδρομου προς μια πολλά υποσχόμενη συνέντευξη δουλειάς έχει τον αριθμό 11. Το να βλέπετε αρκετές εμφανίσεις του 1111 δεν σημαίνει απαραίτητα πολλά στους περισσότερους ανθρώπους.

Οι επαναλαμβανόμενοι αριθμοί μπορούν εύκολα να θεωρηθούν σύμπτωση στην καλύτερη περίπτωση και στην χειρότερη να ξεχαστούν εντελώς. Αλλά για εκείνους που έχουν μια ιδέα από τα αριθμητικά μοτίβα που συμβαίνουν στην ζωή μας μπορεί να σημαίνει κάτι περισσότερο.

Διαβάστε για να αποκρυπτογραφήσετε τι μπορεί να σημαίνουν αυτές οι «συμπτώσεις» για εσάς.

Σημάδια από την Πηγή

Οι αριθμοί είναι από τις πιο σαφές και συχνές μεθόδους με τις οποίες οι πνευματικοί οδηγοί και ο ανώτερος εαυτός μας στέλνουν μηνύματα. Ως μέρος του μαθηματικού Σύμπαντος, όλοι οι αριθμοί δονούνται σε διαφορετικές συγκεκριμένες συχνότητες κι έτσι κάθε συχνότητα αντιπροσωπεύει ένα συγκεκριμένο νόημα που είναι σχετικά σταθερό. Είναι ένας καλός τρόπος για την Πηγή ή το Πνεύμα να επιβεβαιώσουν τις απαντήσεις στις ερωτήσεις μας, ή να επικοινωνήσουν μαζί μας με ένα τρόπο που μεταφράζεται και είναι λιγότερο πιθανό να παρεξηγηθεί.

Διπλά και τριπλά

Οι διπλοί αριθμοί (22, 55 κτλ) εντείνουν τη δονητική σημασία. Οι τριπλοί αριθμοί συνεπώς είναι ακόμα πιο ισχυροί και σαφείς. Η Θεία διορατικότητα θέλει πραγματικά να σας διαπεράσει όταν αρχίζετε να βλέπετε τριπλούς αριθμούς συχνά. Κάτι που πρέπει να θυμάστε: το 11 και το 33 έχουν φυσικά την δική τους μετάφραση, αλλά μαζί διαμορφώνουν ένα είδος από συμφραζόμενα στο συνολικό νόημα. Εξαρτάται από τον παραλήπτη πως θα χρησιμοποιήσει την κρίση και τη διαίσθηση του γι αυτά τα συμφραζόμενα ενώ δεν πρέπει να επιτρέψει στον εγωισμό του να μπει στη μέση, αν ελπίζει για κάποια συγκεκριμένη απάντηση. Αυτός είναι ένας από τους πολλούς λόγους για να αρχίσετε διαλογισμό καθώς η πρακτική του δημιουργεί χώρο και ακινησία στο μυαλό σας για να επιτρέψει την καθοδήγηση από την Πηγή. Αυτός ο πνευματικός χώρος βοηθά στην εξάλειψη της πιθανότητας ότι ο εγωισμός σας θα μεταφράσει λάθος τα μηνύματα. Συνήθως αυτοί οι αριθμοί ή οι σειρές αριθμών επαναλαμβάνονται και αναπτύσσουν ένα ξεχωριστό νόημα για το άτομο πέρα από τις αποδεκτές συσχετίσεις. Μόλις η Πηγή συνειδητοποιήσει ότι τα 11 λειτουργούν ως επιβεβαίωση για εσάς, θα αρχίσετε να τα βλέπετε τόσο ως μήνυμα σύμφωνα με τον παραδοσιακό τους ορισμό όσο και ως άμεση επιβεβαίωση.

Όταν εναρμονιστείτε με τους αριθμούς που σας παρουσιάζονται, οι εμπειρίες συγχρονικότητας σας θα αυξηθούν εκθετικά. Και αρκετά σύντομα θα αρχίσετε να γελάτε με το Σύμπαν (που έχει μια πολύ καλή αίσθηση του χιούμορ παρεμπιπτόντως), καθώς η παράδοση αυτών των δισδιάστατων μηνυμάτων μπορεί να γίνει με έξυπνο τρόπο. Τώρα ας δούμε τι λέει το Πνεύμα.

111

Ολόκληρα μυθιστορήματα θα μπορούσαν να γραφτούν για τον συμβολισμό που έχει από μόνος του ο αριθμός 11. Αλλά για σήμερα, να ξέρετε πως οι αρχαίοι τον θεωρούσαν το κλειδί για να ξεκλειδώσουν το υποσυνείδητο μυαλό. Το 11 στη ζωή σας τονίζει τα στοιχεία για την εμπειρία σας εδώ ως πνευματική ενέργεια που εκφράζεται μέσα από μια φυσική μορφή. Όταν εμφανίζεται το 111 δώστε ιδιαίτερη προσοχή στις σκέψεις σας καθώς βρίσκεστε σε μια δόνηση που θα εκδηλώσετε- για το καλύτερο ή χειρότερο. Εστιάστε τις σκέψεις σας μόνο σε ότι θέλετε, όχι σε αυτά που δεν θέλετε, καθώς το Σύμπαν βλέπει όποια σκέψη και αν έχετε αυτή τη στιγμή. Αν δεν σας αρέσει αυτό που είδε το Σύμπαν, διορθώστε τη σκέψη σας αμέσως. Το 11 είναι επίσης γνωστό ως αριθμός πύλης. Μόλις αρχίσετε να βιώνετε συγχρονικότητες στη ζωή σας που περιστρέφονται γύρω από το 11, η πόρτα για τον πνευματικό κόσμο θα έχει ανοίξει και θα σας έχει δοθεί μια πρόσκληση για να την περάσετε.

222

Ο αριθμός που χτίζει. Βλέπετε το 22 και το 222 όταν βρίσκεστε σε μια θέση όπου αρχίζετε να βάζετε απτούς σπόρους σκέψης στο υλικό επίπεδο. Αυτό το μήνυμα σας δίνει την καθοδήγηση να συνεχίσετε να καλλιεργείτε ότι έχετε αναπτύξει στη ζωή σας και να μην τα παρατήσετε την τελευταία στιγμή. Η επιθυμία σας θα συμβεί πολύ σύντομα.

333

Αυτός ο αριθμός αντιπροσωπεύει την σύνδεση με τους Δασκάλους (Ascended Masters)- ή με εξελιγμένα πνευματικά όντα όπως ο Γιογκανάντα, ο Χριστός και ο Quan Yin, για να πούμε μερικούς. Όταν βλέπετε το 3, 33 και 333 σε μοτίβα γύρω σας, ξέρετε πως οι Δάσκαλοι είναι κοντά και είναι έτοιμοι να σας καθοδηγήσουν σε ότι χρειάζεστε.

444

Τα 4 εκφράζουν την δημιουργία θεμελιώδους εργασίας. Σχετίζονται με το να χτίσετε το σπίτι σας, ενεργειακά, πνευματικά και φυσικά. Αντιπροσωπεύουν τα οικογενειακά θέματα και τις ιδέες μιας γειωμένης φύσης. Σκεφτείτε επίσης τα 4 στοιχεία και τις τέσσερις κατευθύνσεις, έτσι όταν συναντάτε τα 4 η ισορροπία έρχεται στο μυαλό σας. Το Πνεύμα αναγνωρίζει την δουλειά σας στο να δημιουργήσετε μια ισορροπημένη ζωή στον φυσικό και στον πνευματικό κόσμο και σας ζητά να συνεχίσετε προς το ανώτερο καλό ώστε νε ευθυγραμμιστείτε με τον στόχο της ψυχής σας. Δεν έχετε τίποτα να φοβάστε όταν βλέπετε να επαναλαμβάνεται το 4 καθώς είναι ένα σπουδαίο σημάδι πως κάνετε ακριβώς ότι πρέπει στον χρόνο που χρειάζεται.

555

Τα 5 έχουν τη δονητική σημασία της αλλαγής. Δεν είναι ούτε καλό ούτε κακό, συμβολίζουν την αλλαγή και όταν βλέπετε το 5 στη ζωή σας σημαίνει ότι αυτή η αλλαγή έρχεται γρήγορα και συνήθως με μεγάλο τρόπο. Όλες οι αλλαγές είναι ένα φυσικό μέρος της ροής της ζωής, οπότε ένα πρόσθετο μήνυμα όταν βλέπετε επανειλημμένα το 5 είναι ότι πρέπει να κάνετε ότι καλύτερο μπορείτε για να προχωρήσετε στην επικείμενη αλλαγή με ευκολία. Δεν ζούμε σε μια τέλεια πραγματικότητα, οπότε αυτό δεν συμβαίνει πάντα αλλά αν μπορείτε να το έχετε ως προτεραιότητα θα αποκομίσετε τα οφέλη από την ενσωμάτωση σας σε μια τέτοια κατάσταση.

666

Ελπίζω αυτό να μην σας έκανε να φοβηθείτε με την πρώτη ματιά. Τα 6, 66 και 666 στην πραγματικότητα έχουν την δόνηση της άνευ όρων αγάπης, συμπάθειας, συμπόνιας και ούτω καθεξής. Ωστόσο, αν βλέπετε τα 6 συχνά και ειδικά σε επανάληψη, είναι σημάδι από το Σύμπαν ότι οι σκέψεις σας βρίσκονται εκτός ισορροπίας και πως είστε πιθανώς λίγο παραπάνω συγκεντρωμένοι στον υλικό κόσμο. Το Σύμπαν σας ζητά να εστιάσετε στην πνευματική πορεία λίγο περισσότερο από ότι στις τρέχουσες χρηματικές σας ανησυχίες για παράδειγμα, προκειμένου να επιτευχθεί η ισορροπία στη σύνδεση με τον πνευματικό κόσμο. Αναζητήστε ευκαιρίες να εξυπηρετείτε τους άλλους, μεγάλες ή μικρές.

777

Αν βλέπετε το 777, σίγουρα κάποιος εκεί πάνω σας συμπαθεί. Το Σύμπαν σας χειροκροτεί- ακόμα και γιορτάζει. Το μήνυμα από τα 7 είναι κατευθείαν από την σύνδεση με την Ενέργεια της Πηγής και λέει πως οι προσπάθειες σας ήταν πολύ καλές και ότι είστε σε μια επιτυχημένη περίοδο. Το επαναλαμβανόμενο 7 είναι ένα πολύ θετικό σημάδι για να περιμένετε γρήγορες εκδηλώσεις στη ζωή σας.

888

Το 8 είναι ένας άλλος αριθμός με δονητική σημασία που διαφέρει σε κάθε δέκτη αλλά γενικά το μήνυμα σχετίζεται με την αφθονία. Είτε έρχεται μαζικά, είτε δηλώνει ότι πρέπει να σηκωθείτε από τον καναπέ και να κάνετε κάτι για τον εαυτό σας σύντομα έτσι ώστε η αφθονία οποιουδήποτε είδους να μπορεί να ρέει μέσα σας. Σκεφτείτε την προσωπική σας κατάσταση: αν νιώθετε πως έχετε καταβάλει μεγάλη προσπάθεια και ενέργεια που έχει την δυνατότητα να ανταλλάξει ενεργειακά την αφθονία μέσω των χρημάτων, της αγάπης και των ευκαιριών, τότε το 8 θέλει να ξέρετε πως βρίσκεται στον δρόμο σας. Ωστόσο, αν νομίζετε πως υπάρχουν περισσότερα που θα μπορούσατε να κάνετε στη ζωή σας, τότε το 8 θα σας υπενθυμίσει, αν όχι ως προειδοποίηση, να συνεχίσετε να δουλεύετε για να εκπληρώσετε τις δυνατότητες σας στον χώρο της ζωής σας όπου αντηχεί περισσότερο αυτό το μήνυμα.

999

Αν βλέπετε το 9 σημαίνει ότι ο κύκλος σας πρόκειται να ολοκληρωθεί. Μια κρίσιμη φάση κλείνει και ουσιαστικά «ανεβαίνετε επίπεδο» στη ζωή. Τα επαναλαμβανόμενα 9 ισχύουν επίσης ειδικά για τους πολεμιστές του φωτός που παίζουν ρόλο στην θεραπεία του κόσμου μας. Τα 9 κουβαλούν το μήνυμα πως είναι καιρός να δουλέψετε, να συντονιστείτε με τον στόχο της ψυχής σας και να ενσωματωθείτε με το φως που έχετε βρει μέσα στον εαυτό σας. Βρείτε περισσότερους τρόπους για να φέρετε αυτό το φως στους άλλους.

000

Με το 0 έρχεται η υπενθύμιση πως είμαστε ένα με το Σύμπαν. Είμαστε μοναδικές εκφράσεις της συνείδησης της Πηγής ως άτομα- σίγουρα. Αλλά όλοι είμαστε το ίδιο. Το να αποκαταστήσουμε την ψευδαίσθηση της ξεχωριστής μας ιδιότητας είναι μόνο η πρώτη στάση στο πνευματικό, μεταμορφωτικό ταξίδι μας και τα 0- με την μορφή ενός ατελείωτου κύκλου- το εκφράζουν. Αν βλέπετε επαναλαμβανόμενα 0 σημαίνει ότι είναι η μεγάλη στιγμή να αναγνωρίσετε (ή να είστε ιδιαίτερα ευσεβείς, να τιμήσετε) την παρουσία της αγάπης του Σύμπαντος μέσα σας. Και ο καθένας από εμάς ξεχειλίζει από αυτή, έτσι πείτε ευχαριστώ και έχετε τα μάτια σας ανοιχτά στα Θεία μηνύματα που έρχονται στον δρόμο σας.

Μη χάσετε:  Συγχρονικότητα & η σύνδεση της με το 11:11 – Ακούγοντας τα σημάδια του σύμπαντος 

Μάγεια Τ.

Διαβάστε επίσης


To Top