Εναλλακτικά άρθρα

Η σημασία της συγχρονικότητας και γιατί πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή


Image: PicsArt by anooshn

Η συγχρονικότητα είναι πολύ σημαντική καθώς είναι ο τρόπος με τον οποίο το σύμπαν συνδέεται μαζί σας για να σας καθοδηγήσει.

Παρατηρήστε τη συγχρονικότητα. Πιστεύετε ότι η ψυχή σας προσπαθεί να σας πει κάτι;

Οι συγχρονίσεις ή οι «συμπτώσεις» είναι σημάδια από τη Θεϊκή Δύναμη που προσπαθούν να επικοινωνήσουν μαζί σας. Μπορεί να είναι διάφορες μορφές. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι ερμηνείας της συγχρονιμότητας. Τους αντιλαμβάνομαι ως θεϊκά στίγματα.

Τώρα προσπαθήστε να σκεφτείτε την ημέρα σας. Υπήρξαν άνθρωποι που να λένε την ίδια φράση ή λέξεις σε σας σε μια μέρα; Έχετε παρατηρήσει τους ίδιους αριθμούς; Μήπως κάποιος ανέφερε κάτι που σκεφτήκατε εκείνη την εποχή; Συναντήσατε κάποιον που απάντησε στα ερωτήματα που σας απασχολούν;

Αυτά είναι όλα τα σημάδια από το Σύμπαν που πρέπει να σταματήσετε για μια στιγμή, να δώσετε προσοχή στο περιβάλλον σας, να αποδεχτείτε και να παρατηρήσετε την πηγή που προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί σας.

Επιτρέψτε μου να σας πω ένα περιστατικό για έναν άνθρωπο που βρισκόταν σε δίλημμα σχετικά με την καριέρα του, προκαλώντας άγχος και πολλές ερωτήσεις. Έλαβε μια νέα δουλειά, αλλά δεν ήταν σίγουρος αν ήθελε να αφήσει την άνεση της σημερινής δουλειάς του.

Κατά την οδήγηση στην εργασία, σκέφτηκε αν θα πρέπει να αλλάξει δουλειά ή αν θα τον κάνει ευτυχισμένο. Αναρωτιόταν αν ήταν το σωστό βήμα για να το κάνει. Εκείνη τη στιγμή, καθώς σκεπτόταν αυτές τις ερωτήσεις, πέρασε ένα λεωφορείο και στην πινακίδα στο πλάι του ήταν μια διαφήμιση της Nike με το σύνθημα «Απλά κάντε το!»

Δεν πιστεύω ότι πρόκειται μόνο για τυχαία σε αυτό το μυστηριώδες και έξυπνο Σύμπαν. Όταν συμβαίνουν συγχρονισμοί, φαίνεται να είναι η εκδήλωση του εσωτερικού της ψυχής σας στον έξω κόσμο. Ποτέ μην αφήνετε αυτούς τους συγχρονισμούς να περάσουν χωρίς να τους παρατηρήσετε.

Μαθήματα

Δώστε προσοχή σε αυτές τις λίγες συμβουλές για να παρατηρήσετε συγχρονισμούς και να ενεργήσετε πάνω τους. Εάν παρατηρήσετε περισσότερο αυτές τις συγχρονικότητες, τότε το Σύμπαν θα είναι ευκολότερο να επικοινωνήσει μαζί σας και να στείλει περισσότερα τέτοια περιστατικά. Παρατηρήστε όταν συναντάτε απροσδόκητα άτομα και ακούστε προσεκτικά τι σας λένε σε μια συζήτηση επειδή μπορεί να υπάρχουν κρυφά μηνύματα για εσάς.

Εάν αντιμετωπίζετε κάποια προβλήματα στη ζωή σας, είναι καλύτερο να το αφήσετε να πάει και να το παραδώσετε στη συγχρονικότητα. Με αυτό τον τρόπο θα ανοίξετε τον εαυτό σας στη Θεϊκή Δύναμη, έτοιμη να αποδεχθείτε την καθοδήγηση και τη γνώση και να την ενσωματώσετε στη ζωή σας. Είναι καλύτερο να συνεργαστείτε με το περιοδικό και τη διαίσθησή σας για να συνειδητοποιήσετε το Σύμπαν, ώστε να μπορείτε να λαμβάνετε γρήγορα το μήνυμά του.

Είναι πραγματικά σημαντικό να είστε θετικοί στη ζωή για να έχετε την πλήρη εμπειρία και να είστε ανοιχτοί σε αυτά τα σημεία. Η ύπαρξη αρνητικών και κυνικών, σας εμποδίζει από αυτές τις ευκαιρίες.

Επίσης, θα πρέπει να παρατηρήσετε ότι αυτό το άρθρο σας έχει φτάσει με κάποιο τρόπο ή το άλλο, μέσω ενός φίλου ή κάποιας άλλης πηγής. Ίσως κάποιος σας έκανε να το διαβάσετε αφού τους είπατε για τις εμπειρίες σας με συμπτώσεις. Το γεγονός ότι έπρεπε να διαβάσετε αυτό το άρθρο είναι επίσης ένα μήνυμα που αξίζει να παρατηρήσετε.

Πηγή: kavalarissa.eu via consciousreminder.com

Διαβάστε επίσης


To Top