Εναλλακτικά άρθρα

Η πνευματική σημασία της Νέας Σελήνης και πώς να χρησιμοποιήσετε τη δύναμη της

Η νέα σελήνη αντιπροσωπεύει την έναρξη ενός καινούργιου σεληνιακού κύκλου που συμβαίνει περίπου κάθε 29 ημέρες. Όταν υπάρχει η νέα σελήνη, η Γη, το Φεγγάρι και ο Ήλιος είναι τοποθετημένοι σε μια σειρά.

Δεν μπορείτε να δείτε την νέα σελήνη στον ουρανό επειδή αυτό το διάστημα, το Φεγγάρι κάθεται ανάμεσα στη Γη και στον Ήλιο, με τον ήλιο να λάμπει στην μεριά του φεγγαριού που δεν μπορούμε να δούμε.

Οπότε γιατί αυτή η φάση του φεγγαριού είναι σημαντική για εσάς και για την ζωή σας;

Το φεγγάρι είναι τόσο ισχυρό, είναι υπεύθυνο για την κίνηση των ωκεανών, για τις παλίρροιες, για την ανάπτυξη των φυτών και εμείς ως άνθρωποι επηρεαζόμαστε από αυτή την ισχυρή ενέργεια. Η σημασία της νέας σελήνης είναι η ευκαιρία για την έναρξη καινούργιων ονείρων και επιθυμιών.

Μια νέα σελήνη συμβολίζει νέες αρχές! Θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε την ενέργεια της νέας σελήνης για να πετύχετε τους στόχους σας και να ξεκινήσετε νέα πράγματα. Κατά τη διάρκεια της νέας σελήνης, πάρτε χρόνο να κατοπτρίσετε τους παλιούς σας στόχους και να θέσετε καινούργιους. Αυτή η μαγική στιγμή είναι η τέλεια ευκαιρία για να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο.

Πώς να χρησιμοποιήσετε την ενέργεια της Νέας Σελήνης

Η ενέργεια της Νέας Σελήνης είναι ισχυρή. Η ενεργοποίηση αυτής της ενέργειας μπορεί να σας υποστηρίξει στα όνειρα και στις επιθυμίες σας. Μπορούμε να αξιοποιήσουμε την ενέργεια της νέας σελήνης για να εκπληρώσουμε τα οράματα και τις επιθυμίες μας δημιουργώντας μια τελετουργία.

Το τελετουργικό θα πρέπει να γίνει όταν θα είστε ήρεμοι. Ανάψτε ένα κερί ή λίγο λιβάνι. Ακούστε την καρδιά σας και γράψτε σε ένα χαρτί τι πραγματικά επιθυμείτε. Μην ζητήσετε πάρα πολλά, κρατήστε την λίστα σας απλή και μικρή με όχι περισσότερη από 10 στόχους ή ευχές.

Να είστε ξεκάθαροι με τις προθέσεις σας. Η διατύπωση των ευχών ή των στόχων είναι σημαντική. Πρέπει να προσπαθήσετε να συλλάβετε τα αισθήματα που προκαλεί η ευχή σας. Θυμηθείτε ότι πρέπει να αισθάνεστε την ευχή σωστή, αν όχι τότε θα πρέπει να περιμένετε μέχρι την επόμενη φορά και να κάνετε αυτή την ευχή όταν θα την νιώθετε εντάξει.

Οι ευχές σας δεν θα πρέπει να επικεντρώνονται σε άλλους ανθρώπους, δεν μπορείτε να τους αλλάξετε αλλά μπορείτε να ευχηθείτε αλλαγές στην δική σας συμπεριφορά οι οποίες θα επηρεάσουν θετικά και θα ενθαρρύνουν την αλλαγή σε κάποιον άλλον.

Προσπαθήστε και γράψτε τις ευχές σας όταν η Νέα Σελήνη είναι δυνατή, μέσα σε 9 ώρες από τη στιγμή που θα εμφανιστεί.

Με το να τα γράψετε κάνετε ένα συμβόλαιο με τον εαυτό σας!

Εδώ είναι κάποιοι απλοί τρόποι για να δημιουργήσετε ένα τελετουργικό Νέας Σελήνης για τον εαυτό σας:

  • Καθαρίστε την ενέργεια σας και συγκεντρωθείτε. Κάντε ένα μπάνιο με άλατα ή καθαρίστε την ενέργεια σας με φύλλα φασκόμηλου, με φτερό ή με φλόγα.
  • Γειωθείτε. Συνδεθείτε με τα στοιχεία του αέρα, του νερού, της φωτιάς και της γης.
  • Θέστε τις προθέσεις σας. Δηλώστε στην Νέα Σελήνη ποιο είναι το όραμα σας- δηλώστε το τολμηρά και με κουράγιο. Προτείνω να το γράψετε και να το πείτε δυνατά- με το να το πείτε συμβολίζετε τις προθέσεις σας και εκδηλώνετε τους στόχους σας.
  • Εκφράστε ευγνωμοσύνη. Από την καρδιά και από την ψυχή σας πιστέψτε πως σας παραχωρείται η διαδικασία και εκφράστε ευγνωμοσύνη.
  • Ενεργήστε. Μετά την τελετουργία ή την τελετή. Κάντε βήματα προς τον στόχο σας καθημερινά. Θα εκπλαγείτε από αυτά που αποκαλύπτονται ανάμεσα στην τωρινή και στην επόμενη Νέα Σελήνη- ένα διάστημα εκδήλωσης.
Μετάφραση: awakengr.com via consciousreminder.com

Διαβάστε επίσης

To Top