Awaken

Η μεγάλη αφύπνιση: Ανεβάζοντας τη δόνησή σας


Sharode Penny

Οι άνθρωποι που έχουν υψηλή δόνηση, συχνά νιώθουν πιο ελαφριοί, ανοιχτοί, σταθεροί και γεμάτοι αγάπη. Από την άλλη, οι αισθήσεις του «σφιξίματος», του βάρους, του σκοταδιού και του φόβου, βρίσκονται στην χαμηλότερη δονητική ζώνη.

Υπάρχει τόση μεγάλη αλλαγή και ενθουσιασμός στον αέρα. Μπορείτε να τα νιώσετε; Έχετε παρατηρήσει αλλαγές στον τρόπο σκέψης σας; Την έλξη προς διαφορετικά ενδιαφέροντα, μια αλλαγή στις συνήθειες και στον τρόπο που σκέφτεστε και νιώθετε; Μια έμπνευση για να εντείνετε το πρόγραμμα ασκήσεών σας; Οι διατροφικές συνήθειες αλλάζουν, με πολλούς ανθρώπους να είναι λιγότερο ανεκτικοί σε φαγητά που συνήθιζαν να τρώνε και που τώρα βιώνουν δυσάρεστες πεπτικές ή σωματικές αντιδράσεις ως αποτέλεσμα της βρώσης των ίδιων φαγητών.

Αντιλαμβανόμαστε καλύτερα το εγώ μας τώρα, πιο πολύ από ποτέ και κάνουμε βήματα για να ζήσουμε σε ένα μέρος που αγαπάμε, ενώ ταυτόχρονα, δεν αφήνουμε το φόβο να κυριεύσει τη ζωή μας. Είμαι σίγουρη ότι πολλοί από εσάς έχετε νιώσει την ανάγκη να αφήσετε πίσω σας τους τοξικούς ανθρώπους και τις φιλίες στη ζωή σας που δε σας δίνουν πια κάτι θετικό.

Περισσότερο από ποτέ, έχουμε περισσότερη γνώση για το τι βάζουμε μέσα στο σώμα μας και για το τι βάζουμε πάνω στο σώμα μας. Μήπως νιώθετε πιο διαισθητικοί από ποτέ; Έχετε διαυγή όνειρα; Νιώθετε ότι κάτι δεν πάει καλά με έναν άνθρωπο ή με ένα μέρος; Έχετε την ανάγκη να αναπτύξετε τον πνευματικό σας εαυτό περισσότερο; Το βρίσκετε ευκολότερο να ακούτε την εσωτερική σας φωνή, να εργάζεστε μαζί με τους Οδηγούς σας και τους Αγγέλους πιο πολύ από πριν;

Έτσι, τώρα που διαπιστώσαμε ότι δεν είστε μόνοι και δεν τρελαίνεστε, τι μπορείτε να κάνετε για να ανεβάσετε περαιτέρω τη δόνησή σας και να καλωσορίσετε αυτή την αλλαγή με άνεση και χάρη;

Κρατήστε υπό έλεγχο το εγώ σας. Ο φόβος, η ενοχή, η οργή, το άγχος και το μίσος, αυτά τα αισθήματα δεν είναι ωραία, ούτε είναι ωραίο να είναι κάποιος επικριτικός και δηκτικός απέναντι στους άλλους. Αυτά είναι όλα αποτελέσματα του εγώ σας που δρα ανεξέλεγκτα και σας κάνει περισσότερο κακό από καλό.

Κάντε τα απαραίτητα βήματα για να ελέγξετε τον τρόπο που σκέφτεστε και νιώθετε. Είναι πολύτιμο το πού εστιάζουμε την ενέργειά μας και η πρόθεση είναι τόσο σημαντική. Όταν πιάνετε τον εαυτό σας να σκέφτεται κάτι αρνητικό ή είστε έτοιμοι να πείτε κάτι αρνητικό, ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ! Ακυρώστε το, καθαρίστε το και διαγράψτε το! Είμαστε αυτό που σκεφτόμαστε και οι αγνές και θετικές σκέψεις είναι οι καλύτερες που μπορούμε να κάνουμε για να είμαστε καλά.

Εξασκήστε την συγχώρεση. Το να κρατάτε μέσα σας τον πόνο και τον θυμό είναι ανούσιο και το μόνο που καταφέρνετε είναι να βλάπτετε τον εαυτό σας. Η κακία είναι σαν να παίρνετε δηλητήριο και να περιμένετε να πεθάνει κάποιος άλλος. Η συγχώρεση δε σημαίνει ότι πρέπει να αποδεχτείτε αυτό που έκανε αυτός που σας έβλαψε ή το λάθος του. Όμως αν τα αφήσετε πίσω σας θα οδηγηθείτε στο δρόμο προς τη θεραπεία και την εσωτερική ειρήνη.

Το να βρίσκεστε σε επαφή με τα αισθήματά σας και το να εκφράζετε τις ανησυχίες σας, τα άγχη σας και τα τοξικά σας συναισθήματα γράφοντάς τα σε ένα ημερολόγιο, είναι κάτι που θα σας απελευθερώσει και είναι πολύ πιθανό να πάρετε την απάντηση στα θέματα που σας απασχολούν, την ώρα που τα γράφετε.

Ο καθημερινός διαλογισμός είναι το πιο πολύτιμο εργαλείο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να έχετε πολλά σωματικά, συναισθηματικά, ψυχολογικά και πνευματικά οφέλη. Ένας εικοσάλεπτος διαλογισμός την ημέρα μπορεί να αλλάξει τη ζωή σας!

Μία μεγάλη συνειδητοποίηση έχει ήδη ξεκινήσει και μαζί της έρχεται μια μεγάλη αλλαγή στη συνείδηση, στην επίγνωση και στην αύξηση της δόνησής σας.

Να θυμάστε πάντα: Είναι το ταξίδι που μετράει. Όχι ο προορισμός.

Μετάφραση: awakengr.com 
Photo artist: Cameron Gray

Διαβάστε επίσης


To Top