Αυτοβελτίωση

Η δύναμη του υποσυνείδητου νου σας για να αποκτήσετε αυτά που θέλετε.

Η επιθυμία είναι αυτή που σας κινητοποιεί για να την αποκτήσετε, αλλά ο παράγοντας που καθορίζει το τελικό αποτέλεσμα είναι το υποσυνείδητο μυαλό σας.

Ισχύει γι αυτούς που θέλουν να μάθουν την δύναμη του υποσυνείδητου και τον προγραμματισμό του να επιταχύνει και να αποκτά τις επιθυμίες. Δεν είναι ότι πάντα τα όνειρα και οι σκέψεις σας πραγματοποιούνται, αλλά είναι το υποσυνείδητο που τις κατευθύνει για να αποκτήσετε αυτό που επιθυμείτε.

Η δύναμή του μυαλού είναι άπειρη και κατευθύνει το μυαλό με τον δικό της τρόπο για να αποκτήσετε ότι επιθυμείτε – κανείς δεν ξέρει πόσο ισχυρό είναι το μυαλό και το υποσυνείδητο που πραγματικά εκπέμπουν αυτό που θέλετε. Μαθαίνει στους ανθρώπους πως να εκπαιδεύσουν το μυαλό και το υποσυνείδητο- έτσι ώστε να αναπτύξουν την δύναμη τους και να πετύχουν τις επιθυμίες και τους στόχους τους.

Εδώ θα μάθετε πως να αναπτύξετε αυτή τη δύναμη και να κατευθύνετε το υποσυνείδητο ώστε να απελευθερώσει τα κρυμμένα και εκπληκτικά μυστικά τα οποία δημιουργούν την ζωή που θέλετε και σας βοηθούν να εκπληρώσετε τις επιθυμίες σας.

Απλώς, οτιδήποτε το μυαλό σας μπορεί να φανταστεί μπορεί να δημιουργήσει και να πετύχει ακριβώς το ίδιο. Πώς μπορεί να το κάνει αυτό; οτιδήποτε σκέφτεται, βλέπει πιστεύει και αισθάνεται το μυαλό σας, όλα στέλνονται στο υποσυνείδητο- είναι σπουδαίος συμμέτοχος, η αληθινή δύναμη μέσα σας. Είναι η δύναμη του υποσυνείδητου που δουλεύει μετά με το σύμπαν και δημιουργεί τον τρόπο για να πετύχετε αυτό που θέλετε. Δεν φτάνει απλώς να το σκεφτείτε και να ελπίσετε πως θα συμβεί, πρέπει να γίνει δουλειά για να το λάβετε.

Οι επιθυμίες, αν τις φανταστείτε μπορείτε να τις αποκτήσετε – αλλά χρειάζεται να ξέρετε πως να χρησιμοποιήσετε τη δύναμη του μυαλού και του υποσυνείδητου.

Ο προγραμματισμός του μυαλού είναι ο τρόπος που κατευθύνετε το μυαλό σας να δημιουργήσει τα πράγματα της ζωής σας και να πετύχετε αυτά που αξίζετε. Είναι το μυαλό σας που δημιουργεί αυτά τα θαυμάσια πράγματα- αλλά μόνο αν ξέρετε πως να χρησιμοποιήσετε τη δύναμη του και πως να στείλετε τα σωστά μηνύματα στο υποσυνείδητο. Οι περισσότεροι άνθρωποι ποτέ δεν γνωρίζουν πως να χρησιμοποιήσουν αυτή τη δύναμη. Αντιθέτως περνούν την ζωή τους χωρίς να την χρησιμοποιούν πραγματικά.

Απλώς σκεφτείτε το- αν μπορούσαμε να κατευθύνουμε σωστά, να προγραμματίσουμε το υποσυνείδητο και να το χρησιμοποιήσετε κατάλληλα για να αποκτήσουμε τις επιθυμίες και να φτάσουμε στον στόχο μας; Τι θα συνέβαινε; Φανταστείτε, τα αποτελέσματα θα ήταν καταπληκτικά ή θα ήταν σαν να πραγματοποιούνταν τα όνειρα μας.

Το μυαλό είναι μια απίστευτη δύναμη που παίζει σημαντικό ρολό στο να κάνει τις επιθυμίες δικές σας και να τις ενισχύει ώστε να τις αποκτήσετε- αλλά κανείς δεν σας δίδαξε πως να χρησιμοποιήσετε τη δύναμη του. Καθ’ όλη την ζωή σας διδαχτήκατε πως να κάνετε τα πάντα αλλά κανείς δεν σας έμαθε πως να χρησιμοποιήσετε το μυαλό σας. Εδώ θα σας πούμε πως να χρησιμοποιήσετε τη δύναμη του και την δύναμη του υποσυνείδητου ώστε να δημιουργήσετε την ζωή που θέλετε.

Για να δημιουργήσετε αυτά που θέλετε στη ζωή σας, πρώτα πρέπει να φροντίσετε σωστά τις επιθυμίες που θέλετε. Δεν έχει σημασία ότι άλλο και αν κάνετε. Αν δεν μάθετε να συνεργάζεστε με το μυαλό σας- τίποτα άλλο δε θα δουλέψει. Τίποτα δεν είναι γραφτό να γίνει, δεν είναι γραμμένο πουθενά. Εσείς τα δημιουργείτε όλα. Το κάνετε αυτό με την δύναμη του μυαλού που δεν ξέρετε πως να χρησιμοποιήσετε!

Αν θέλετε πραγματικά να αλλάξετε την ζωή σας, αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το μυαλό σας σωστά με όλη του τη δύναμη, πρέπει να ξεκινήσετε κατευθύνοντας αυτή τη δύναμη προς τις επιθυμίες σας ώστε να δημιουργήσετε αυτό που θέλετε. Αυτό σημαίνει να αλλάξετε τις σκέψεις, να ενδυναμώσετε τα πιστεύω σας, να αλλάξετε τον τρόπο με τον οποίο θέλετε κάτι και να εκπαιδεύσετε το μυαλό σας να λειτουργήσει διαφορετικά. Έτσι ώστε να κατευθυνθεί το σωστό μήνυμα στο υποσυνείδητο σας το οποίο θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε τις επιθυμίες σας και να φτιάξετε τη ζωή σας με τον τρόπο που θέλετε.

awakengr.com

Διαβάστε επίσης

To Top