Νεα

Η Amazon πουλά βραχιόλι που σας ηλεκτρίζει όταν ξοδεύετε πολλά χρήματα ή τρώτε πολύ φαγητό απ’ έξω

Όλοι έχουμε κάποιες κακές συνήθειες που θέλουμε να βγάλουμε από την ζωή μας και ενώ ξέρουμε ότι κάποιες από αυτές μπορούν να μας καταστρέψουν κάπως, μερικές φορές είναι πολύ δύσκολο να τις κόψουμε.

Αν είστε ένας από αυτούς τους ανθρώπους, τότε το βραχιόλι Pavlok είναι η λύση!

Το βραχιόλι Pavlok κοστίζει 200 δολάρια στο Amazon και πρόκειται για ένα βραχιόλι που θα σας ηλεκτρίσει όταν τρώτε «βρώμικο» φαγητό.

Αν καταφέρετε να τηρήσετε τον λόγο σας και να ηλεκτρίζετε τον εαυτό σας κάθε φορά που επιθυμείτε κάτι ανθυγιεινό, περνάτε πολύ χρόνο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή ξοδεύετε πολλά χρήματα, θα αρχίσετε να συνδέετε αυτές τις δραστηριότητες με τον πόνο και θα τις επιθυμείτε λιγότερο.

Το ηλεκτρικό σοκ των 350 βολτ θα είναι μια «μικρή» υπενθύμιση για να προσέχετε. Πρόκειται για ένα ασφαλές ηλεκτρικό σοκ στον καρπό που θα μάθει στον εγκέφαλο σας να συνδέει το δυσάρεστο συναίσθημα με την δραστηριότητα και τελικά να την εξαλείψετε.

Πολλοί άνθρωποι που χρησιμοποίησαν το βραχιόλι δήλωσαν ότι τους βοήθησε να σταματήσουν διάφορες κακές συνήθειες όπως το δάγκωμα των νυχιών και το κάπνισμα και ότι επίσης τους βοήθησε να μείνουν μακριά από την ζάχαρη και ανθυγιεινά φαγητά.

Ο εφευρέτης του βραχιολιού Μανίς Σέθι λέει ότι χρειαζόμαστε λίγο πόνο ώστε να σταματήσουμε και να εξαλείψουμε τις τοξικές συνήθειες.

Ποια είναι η γνώμη σας γι αυτή την εφεύρεση; Θα την χρησιμοποιούσατε;

Διαβάστε επίσης

To Top