Εσωτερισμός

Οι αδερφές ψυχές και οι σχέσεις των ψυχών στην ενσάρκωση

Μερικοί άνθρωποι είναι ταγμένοι στο να βρουν τις αδερφές ψυχές τους σε αυτή την ζωή. Πιστεύουν ότι η σχέση με έναν άνθρωπο που είναι η αδερφή ψυχή τους θα είναι εύκολη, ρομαντική, μαγική και ισορροπημένη. Πολλοί επίσης πιστεύουν ότι έχουν μόνο ένα τέλειο ταίρι που είναι και η αδερφή ψυχή τους.

Αισθάνονται ότι χρειάζονται την αδερφή ψυχή για να ολοκληρωθούν σαν άτομα. Αυτός ή αυτή με τον οποίο θα μπορούν να γίνουν ένα. Έχει δοθεί μεγάλη έμφαση σε αυτό από ανθρώπους που είναι πιο ευαισθητοποιημένοι πνευματικά και οι άνθρωποι έχουν παραπλανηθεί από την ιδέα από τι είναι η ένωση προς το όλον.

Αναγνωρίζοντας τις αδερφές ψυχές σας

Οι αδερφές ψυχές βρίσκονται στην ζωή μας σε πολλές μορφές. Μπορεί να είναι οι σύντροφοι μας, τα παιδιά μας, οι γονείς μας, κοντινοί μας άνθρωποι, οι συνάδερφοι μας. Οι σχέσεις μας με αυτούς μπορεί να είναι υγιείς σχέσεις αλλά και προβληματικές. Καμιά αδερφή ψυχή δεν σκοπεύει να καταλάβει την ζωή της άλλης ψυχής και να πάρει την θέση της στην ευημερία της. Οι αδερφές ψυχές είναι ψυχές που βρίσκονται στην ζωή μας για να πάρουμε τα μαθήματά μας και έχουμε μοιραστεί μαζί τους στο παρελθόν περασμένες ζωές σε διάφορες σχέσεις.

Παρακάτω είναι μια λίστα από συνδέσμους ψυχών στην Γη ξεκινώντας από την πιο ευρεία σχέση τους: Ψυχές: Όλοι μας έχουμε σχέσεις και επικοινωνία με πολλές ψυχές σε αυτήν την ζωή και σε πολλές ζωές για να έχουμε την εμπειρία της ζωής και να πάρουμε τα μαθήματα μας από την σχέση μας με αυτές. Οι διαφορετικές ψυχές με τις οποίες ερχόμαστε σε επαφή σε αυτή την ζωή συνήθως δεν μας κάνουν να αισθανόμαστε ψυχική επαφή και μπορεί να βρεθούν στην δουλειά μας, στην εκκλησία και σε άλλες κοινωνικές ομάδες που συμμετέχουμε.

Αδερφές ψυχές: ­Υπάρχουν λιγότερες αδερφές ψυχές στην ζωή μας και τις βρίσκουμε στην οικογένεια μας, στους στενούς μας φίλους και μερικές φορές στους συνεργάτες μας.Με αυτές τις ψυχές αισθανόμαστε μεγαλύτερη οικειότητα από άλλους γύρω μας.

Δίδυμες ψυχές: Είναι οι πιο αποκαλυπτικές σχέσεις μας και είναι πολύ πιο σπάνιες να συναντήσουμε στην ζωή μας. Αυτές οι ψυχές συνήθως βρίσκονται μαζί για να δουλέψουν σε σημαντικά μαθήματα μαζί μας όπως ο θάνατος, αναπηρίες, δυσκολίες (οικονομικές, συναισθηματικές) και αρρώστιες ή για να επιτύχουν κάτι σημαντικό μαζί. Οι Δίδυμες φλόγες έχουν ανεξάρτητες συμφωνίες πριν υλοποιηθούν στην φυσική μορφή. Η ψυχή σας έχει συμφωνία με την δίδυμη ψυχή και αυτό γίνεται με μία μόνο δίδυμη φλόγα σε κάθε ενσάρκωση. Δύο δίδυμες ψυχές συμφωνούν να βρεθούν μαζί για μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο για να διδάξουν η μία στην άλλη πολύ συγκεκριμένα μαθήματα. Συνήθως οι δίδυμες φλόγες μοιράζονται αριθμό ενσαρκώσεων σε ποικιλία σχέσεων μεταξύ τους μέχρι το συμβόλαιο και η ολοκλήρωση έρθει σε ένα τέλος και η σχέση δίδυμης φλόγας διαλυθεί.

Δύο ψυχές που αλληλοσυμπληρώνουν τέλεια η μία την άλλη είναι οι ψυχές που μοιράζονται παρόμοια χαρακτηριστικά προσωπικότητας με απόλυτη ισορροπία. Κάθε ψυχή έχει 1-2 απόλυτα συμπληρωματικές ψυχές σε ολόκληρο το σύμπαν και να βρείτε την απόλυτη δίδυμη αυτή ψυχή είναι σχεδόν απίθανο. Τέλεια συμπληρωματικές ψυχές σπάνια έρχονται στην Γη μαζί και μόνο όταν έχουν να κάνουν μία τεράστια εργασία η οποία θα χρειαστεί την απόλυτο συντονισμό τους για να ολοκληρωθεί μια υπηρεσία βασισμένη σε ανθρωπιστικό σκοπό μπορούν να βρεθούν μαζί.

Οι τέλεια συμπληρωματικές ψυχές θα έχουν απόλυτη ένωση ή χωρισμό και δεν υπάρχει ενδιάμεσο. Η σχέση τους θα είναι είτε πολύ καλή ή απόλυτα κακή. Δύο μισά ενός ολόκληρου, είναι η υψηλότερη σύνδεση ανεξαρτήτων ψυχών που μπορεί να βρεθεί στην Γη και είναι ακόμα πιο σπάνιο να το συναντήσουμε στην Γη από τις συμπληρωματικές ψυχές.

Το ρίσκο με τα δύο μισά στην απόλυτη ένωση είναι ότι με το να βρίσκονται μαζί είναι τόσο ευχάριστο και ολοκληρωτικό ώστε πολλές φορές ο ένας απορροφάται από τον άλλο και μαζί καταφέρνουν πολύ λίγα παρ όλη την διαρκή συνεργασία τους η οποία ενεργοποιείται από την παρουσία του ενός και του άλλου στην σχέση αυτή. Τα δύο μισά ενός ολόκληρου είναι η αρσενική και η θηλυκή πλευρά του όλου.

Πηγήen-gr.com

Διαβάστε επίσης

To Top