Αύρα - Ενέργειες

H αύρα και πώς να την προστατεύσετε


Η λέξη «αύρα» είναι οπωσδήποτε αρχαιοελληνική και σήμαινε περίπου ό,τι και σήμερα: πνοή, δροσερός αέρας. Οι ποταμοί εκπόρευαν δροσερές αύρες, τα λουλούδια και τα θυμιάματα εξέπεμπαν ευώδεις αύρες, η αγνή ψυχή άδολες αύρες και οι όμορφοι άνθρωποι ελκυστικές.

Η ΙΔΕΑ ότι οι άνθρωποι και η φύση εκπέμπει αύρα υπάρχει σε όλες τις αρχαίες παραδόσεις και δεν πρόκειται για μια ανακάλυψη των διορατικών της Δύσης και των σύγχρονων φιλοσοφικών συστημάτων.

Η αύρα πιστεύεται ότι είναι μια λεπτοφυής αόρατη ουσία που εκπορεύεται από τα ανθρώπινα σώματα, από τα ζώα, τα φυτά, ακόμη και από τα άψυχα αντικείμενα. Διαπερνιέται από τη συνείδηση και επάνω της είναι αποτυπωμένες οι σκέψεις και τα συναισθήματα του κάθε όντος. Γι” αυτό και οι θεοσοφιστές χαρακτηρίζουν την ανθρώπινη αύρα “ακασική”.

Κάποια χαρισματικά άτομα που έχουν την ικανότητα της διόρασης, μπορούν και βλέπουν την αύρα και λένε ότι παρουσιάζεται ποικιλόχρωμη και με διάφορα σημάδια ή κηλίδες, που δείχνουν τη συναισθηματική και πνευματική κατάσταση του ατόμου. Οι χρυσές αποχρώσεις δείχνουν την πνευματικότητα του ατόμου· το απαλό γαλάζιο και το πορφυρό σχετίζονται με τη θεραπευτική δύναμη· το ροζ δείχνει την αγνή αγάπη και τη συμπάθεια· το θολό κόκκινο αποκαλύπτει την επιθυμία και τα αισθήματα οργής, ενώ οι καφετιές και μαύρες κηλίδες δείχνουν πιθανές ασθένειες.

Η γνώση αυτή υπήρχε και στην αρχαία Ελλάδα, όπως μπορούμε να συμπεράνουμε από το κηρύκειο του Ερμή (δεξιά). Σε αυτό τα πέντε κατώτερα κέντρα σημειώνονται από τις περιελίξεις των δύο φιδιών, το τρίτο μάτι αντιπροσωπεύεται από τα φτερά και το κέντρο της κεφαλής από τη σφαίρα στην κορυφή.

Η αύρα δεν είναι πάντα ενιαία σε όλο το σώμα αλλά εξαρτάται από την κατάσταση των ενεργειακών κέντρων του σώματος που οι Ινδοί αποκαλούν τσακρά. Αυτά τα κέντρα έχουν, όπως θα λέγαμε, τη δική του αύρα το καθένα και ανάλογα με την κατάστασή τους ακτινοβολούν το αντίστοιχο χρώμα. Έτσι σχετικά με τα επτά κύρια κέντρα του ανθρώπινου σώματος έχουμε τα εξής χρώματα:

Κέντρο κεφαλής (σαχασράρα)
Η αύρα του έχει ένα πολύ ανοικτό ιώδες χρώμα. Βρίσκεται στην κορυφή της κεφαλής και σχετίζεται με την επίφυση και φυσικά με την έμπνευση. Το μέγεθος και το σχήμα της άλω που αυτό ακτινοβολεί εξαρτάται από την εστίαση του νου. Μέσω αυτού δέχεται κανείς μηνύματα από ανώτερους κόσμους.

Τρίτο Μάτι (αγκνιά)
Έχει μια αύρα ινδικού χρώματος και βρίσκεται ανάμεσα στα φρύδια. Σχετίζεται με τη φαντασία, την ενόραση και τη δημιουργία, με την έννοια ότι αυτή είναι υλοποίηση της σκέψης. Επηρεάζει την υπόφυση, τα όργανα αίσθησης και το νευρικό σύστημα.

Κέντρο του λαιμού (βισούντχα)
Η αύρα του είναι γαλάζια και εντοπίζεται στο ύψος του λαιμού. Όποιος συγκεντρωθεί σε αυτό το σημείο θα νιώσει ένα αίσθημα μοναξιάς. Επηρεάζει την έκφραση και τη σκέψη του ατόμου και την ικανότητά του να επικοινωνεί με τον κόσμο. Όπως είναι φυσικό σχετίζεται με τον θυρεοειδή, τις φωνητικές χορδές και με τους βρόγχους. Αντιπροσωπεύει το στοιχείο του αιθέρα.

Κέντρο της καρδιάς (αναχάτα)
Έχει μια πράσινη αύρα που οι διορατικοί τη διακρίνουν πίσω στην πλάτη, στο ύψος του στέρνου. Όπως και τα άλλα κέντρα, δεν βρίσκεται στο φυσικό σώμα, αλλά στο αιθερικό που το περιβάλλει. Επηρεάζει τη συμπεριφορά και την κοινωνικότητα του ατόμου. Σχετίζεται με το στοιχείο του αέρα και τον θύμο αδένα.

Ηλιακό Πλέγμα (μανιπούρα)
Είναι κίτρινου χρώματος και σχετίζεται με το στοιχείο της φωτιάς. Επηρεάζει τα σπλάχνα και κατ” επέκταση τα συναισθήματα του ανθρώπου. Μαζί με το κέντρο της κεφαλής είναι οι δύο πύλες απ” όπου εξέρχεται η συνείδηση του ανθρώπου για να ταξιδεύσει σε άλλους κόσμους.

Ιερό κέντρο (σβαντχιστχάνα)
Το κέντρο των γεννητικών οργάνων. Η αύρα του είναι πορτοκαλί χρώματος και σχετίζεται με το στοιχείου του νερού και με το ιερό οστό της σπονδυλικής στήλης. Συνδέεται με τις εκκρίσεις του σώματος (σάλιο, ούρα, ιδρώτας, σπέρμα κτλ.). Αυτό το κέντρο επηρεάζει το σύστημα αναπαραγωγής και την πυελική περιοχή.

Ριζικό κέντρο (μουλαντχάρα)
Είναι κόκκινο στο χρώμα και βρίσκεται στη βάση της σπονδυλικής στήλης. Αντιπροσωπεύει το στοιχείο της γης και σχετίζεται με τα επινεφρίδια, τα νεφρά και τα οστά του σώματος. Από εδώ πηγάζει η ενέργεια της κουνταλίνι, η οποία ως όφις ανέρχεται ενεργοποιώντας όλα τα υπόλοιπα κέντρα.

Η προστασία της αύρας

Όλοι μας έχουμε νιώσει κατά καιρούς την ανάγκη να προστατεύσουμε τον εαυτό μας από τα ξένα βλέμματα, τις ξένες σκέψεις, αλλά και από τις ψυχικές επιθέσεις. Υπάρχουν μερικές απλές και αποτελεσματικές μέθοδοι που μπορούν να μας προσφέρουν ψυχική προστασία.

Η ΑΥΡΑ και τα ενεργειακά κέντρα (τσακρά) απορροφούν ή απωθούν όλων των ειδών τις ενέργειες με τις οποίες ερχόμαστε σε επαφή. Αν για παράδειγμα, νιώθουμε εξαντλημένοι όποτε βρισκόμαστε ανάμεσα σε πολλούς ανθρώπους ή μετά από τη συνάντησή μας ή ακόμα και μετά από τη συνομιλία μας στο τηλέφωνο με ένα συγκεκριμένο άτομο, αυτό σημαίνει ότι είμαστε ευαίσθητοι στην αρνητική διάθεση που υπάρχει γύρω μας και θα πρέπει να προσέξουμε να μην πέφτουμε θύματα των ‘‘ενεργειακών βρικολάκων”.

Αυτοί οι ‘‘βρικόλακες’’ καταφέρνουν να νιώθουν οι ίδιοι καλύτερα, παριστάνοντας τα θύματα στους άλλους, απαιτώντας τη συμπάθειά τους και απομυζώντας την ενέργειά τους – συχνά ασυνείδητα, αλλά παρ’ όλα αυτά, με επιτυχία. Ακόμα και μέσα στο ίδιο μας το σπίτι ενδέχεται να επηρεαστούμε από την κακή διάθεση των άλλων ή από τις υπερβολικές ανάγκες τους.

Οποιοσδήποτε ασχολείται με την ανάπτυξη των θεραπευτικών ή των πνευματικών του ικανοτήτων, θα πρέπει να χρησιμοποιεί μεθόδους γείωσης και προστασίας για τον εαυτό του. Ένας αρχάριος σε πνευματικές μεθόδους, που θα ανοιχτεί πολύ γρήγορα, ενδέχεται να βιώσει ένα μεγάλο κύμα ψυχικής ενέργειας που θα του προκαλέσει σύγχυση, νοητικές ενοχλήσεις και αϋπνία, ενώ θα τον καταστήσει ευαίσθητο σε ψυχικές επιθέσεις. Αυτό μπορεί να συμβεί κατά την έκθεσή του σε ψυχικές ενέργειες, χωρίς να έχει προηγουμένως πραγματοποιήσει τη διαδικασία εξαγνισμού και προστασίας του.

Φως στο σκοτάδι

Ακόμη όμως και αυτοί που έχουν πείρα και γνώση πάνω σε ψυχικές και πνευματικές μεθόδους, θα πρέπει να προστατεύουν και να γειώνουν τον εαυτό τους και να έχουν πάντα επίγνωση του λόγου για τον οποίο αναπτύσσουν τις ικανότητές τους. Όπως μας επισημαίνουν πολλές θρησκευτικές γραφές, αρκετές ισχυρές, σκοτεινές δυνάμεις ξεκίνησαν με καλές προθέσεις, αλλά κατέληξαν να χρησιμοποιούν τη δύναμή τους για την απόκτηση εξουσίας και όχι για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην ανθρωπότητα.

Θεραπευτές, δάσκαλοι, γκουρού και αναζητητές του πνεύματος κινδυνεύουν να χρησιμοποιήσουν λανθασμένα την ενέργειά τους λόγω έλλειψης ταπεινότητας, φιλοδοξίας ή μεγάλης ιδέας που έχουν για τον εαυτό τους. Αν επικρατήσει ο εγωισμός τους, η επιθυμία τους να πάρουν τον έλεγχο θα τους οδηγήσει σε έναν αγώνα κυριαρχίας, γεγονός που θα επιτρέψει την είσοδο σε ανεπιθύμητες ενέργειες.

Το να βασίζονται στην εντιμότητά τους, είναι ένα μάθημα που οι πνευματικοί άνθρωποι πληρώνουν κάποιες φορές ακριβά.

Όμως η γνώση της ύπαρξης αρνητικών ενεργειών και η συνειδητοποίηση των υπολειμμάτων της ενέργειας που παρέμειναν σε ένα αντικείμενο ή σε ένα χώρο, μετά από τη χρήση ή την κατοίκησή τους από άλλους ανθρώπους, δεν σημαίνει ότι είμαστε αυτόματα προστατευμένοι από τις αρνητικές επιρροές. Είναι πολλοί οι παράγοντες εκείνοι που μπορούν να ζημιώσουν το προστατευτικό μας πεδίο και να προσελκύσουν καταστροφικές δυνάμεις.

Ο φόβος και ο θυμός ελκύουν αρνητικές ενέργειες. Δουλεύοντας στο φως, δημιουργούμε έναν ιερό, προστατευτικό χώρο. Οι ιερές τελετουργίες και οι προσευχές που εξαγνίζουν και εναρμονίζουν τη συνειδητότητά μας με υψηλούς σκοπούς, φέρνουν ισορροπία στον νοητικό, φυσικό και πνευματικό μας κόσμο.

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Α) H προστατευτική ασπίδα

Όλοι μας θα θέλαμε να πιστέψουμε ότι η αγάπη και το φως μπορούν να νικήσουν τα πάντα. Υπάρχουν όμως άνθρωποι που θα “επιτεθούν” σε κάποιον, μόνο και μόνο από προσωπική ευχαρίστηση. Υπάρχουν επίσης άνθρωποι που φτάνουν στα άκρα για να αποκτήσουν το αντικείμενο του πόθου τους. Αν κάποιος χρησιμοποιεί τις ψυχικές του ικανότητες για να συνδεθεί με τα ενεργειακά σας κέντρα και να αποκτήσει τον έλεγχό σας, αν κάποιος χρησιμοποιεί τις νοητικές του δυνάμεις για να επιβληθεί πάνω σας, να σας μεταφέρει αρνητικές εικόνες ή να προβάλλει έναν νοητικό εξαναγκασμό, ένα απλό ξόρκι δεν πρόκειται να τον εμποδίσει.

O καλύτερος τρόπος για να προστατευτούμε από τέτοιου είδους επιθέσεις είναι η δημιουργία μιας ψυχικής ασπίδας.

Η δημιουργία: Όταν ξεκινάτε να δημιουργήσετε μια ασπίδα για πρώτη φορά, ζητήστε τη βοήθεια ενός φίλου που θα στέλνει ενέργεια στο μπράτσο σας. Εξασκηθείτε χρησιμοποιώντας διαφορετικές ενέργειες και διαφορετικά χρώματα, μέχρι να καταφέρετε να προστατεύσετε το μπράτσο σας από την ενέργεια που κατευθύνεται προς αυτό, με μια ψυχική ασπίδα. Σχεδιάστε την ασπίδα σας σε ένα χαρτί, τοποθετώντας την εικόνα σας στο κέντρο της ή φτιάξτε ένα τρισδιάστατο αντικείμενο, το οποίο θα την αντιπροσωπεύει και συγκεντρώστε την προσοχή σας σε αυτό. Με αυτό τον τρόπο, θα βοηθηθείτε στη νοητική της δημιουργία.

Είναι σημαντικό να διατηρείτε το προστατευτικό, ενεργειακό αυτό πεδίο, την ασπίδα σας, όσο πιο κοντά στο σώμα σας γίνεται. Αν η ασπίδα σας καταλαμβάνει μεγάλο χώρο γύρω από το σώμα σας και κάποιος έρθει πολύ κοντά σας, τότε θα βρίσκεται μέσα σε αυτήν.

Χρήση της ασπίδας: Ακολουθήστε τις καμπύλες του σώματός σας και δώστε ιδιαίτερη προσοχή στην πλάτη σας. Φανταστείτε ότι ρίχνετε μια ενεργειακή κουβέρτα γύρω σας και τυλίγεστε σφιχτά μέσα σε αυτήν. Οραματιστείτε το εξωτερικό μέρος της κουβέρτας σαν να είναι από ένα αστραφτερό, γυαλιστερό υλικό που θα απωθεί και θα αντανακλά τις ενέργειες που δέχεται.

Από τη στιγμή που θα μπορείτε να διατηρείτε μια απλή ασπίδα γύρω σας, δημιουργήστε μια δεύτερη προστατευτική στρώση. Γεμίστε νοερά το διάστημα ανάμεσα στις δύο ασπίδες με προστατευτικό υλικό που θα απορροφήσει αρκετή ενέργεια και θα ελαττώσει έτσι το σύνολο αυτής που τελικά θα φτάσει μέχρι εσάς.

Δημιουργώντας επιπλέον ασπίδες: Αφού καταφέρετε να διατηρείτε την ασπίδα αυτή συνέχεια γύρω σας, μπορείτε να πειραματιστείτε δημιουργώντας επιπλέον ασπίδες διαφόρων σχημάτων, φτιάχνοντας έτσι οκτάγωνα ή τετράεδρα. Οι επιφάνειές τους θα αντανακλούν την ανεπιθύμητη ενέργεια από διαφορετικές γωνίες, στέλνοντάς την έτσι μακριά. Δεν πρέπει να ξεχνάτε επίσης, να φορτίζετε την ασπίδα σας συνεχώς.

Διατηρώντας υψηλό ενεργειακό επίπεδο

Υπάρχουν περίοδοι στη ζωή μας, όπου έχουμε ανάγκη προστασίας από σκόπιμες και προμελετημένες ψυχικές επιθέσεις.

ΣΕ ΕΝΑΝ κόσμο με αναρίθμητα είδη ενέργειας και δηλητηριώδη βέλη, πρέπει να μάθουμε να διατηρούμε το ενεργειακό μας επίπεδο υψηλό. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να ενισχύσουμε την ενέργεια μας και να ελκύσουμε θετικές και θεραπευτικές δυνάμεις στη ζωή μας.

Mπορούμε να καταφύγουμε στη φύση, στον κήπο μας, στα κατοικίδιά μας, σε ασχολίες όπως η ιστιοπλοΐα και η πεζοπορία, σε βοηθήματα όπως είναι η αρωματοθεραπεία, τα κεριά, οι κρύσταλλοι, οι πολύτιμοι λίθοι, η μουσική, τα χρώματα, οι ιερές ασπίδες, οι μαντάλες, τα αιθέρια έλαια, ο διαλογισμός, η γιόγκα, ο χορός, η προσευχή, οι ιερές τελετουργίες και γιορτές.

Β) Επιπλέον τεχνικές

Μανδύας: Οραματιζόμαστε έναν μανδύα, οποιουδήποτε χρώματος, που καλύπτει ολόκληρο το σώμα μας και μας προστατεύει κατά τη διάρκεια της ενασχόλησής μας με ψυχικές δυνάμεις, ειδικά προς το τέλος της εργασίας μας.

Ασπίδα: Οραματιζόμαστε μια αστραφτερή ασπίδα που καλύπτει οποιοδήποτε τσακρά ή σημείο του σώματός μας, το οποίο νιώθουμε ιδιαίτερα ευαίσθητο ή απλώς λέμε: «Ασπίδα εν ενεργεία!» Aν βρισκόμαστε αντιμέτωποι με αρνητική ενέργεια συναισθηματικής φύσης, θα πρέπει να προστατέψουμε το ηλιακό μας πλέγμα με την ασπίδα μας. Aν κάποιος μας στέλνει αρνητική, νοητική ενέργεια, θα πρέπει να προστατεύσουμε το κέντρο του τρίτου ματιού.

Κουρτίνα: Ιδιαίτερα χρήσιμη αν ζούμε ή δουλεύουμε με ανθρώπους που μας ‘‘στραγγίζουν’’ από όλη μας την ενέργεια. Οραματιζόμαστε μια κουρτίνα από μόλυβδο, η οποία ξεκινά από το ταβάνι και φτάνει μέχρι το πάτωμα και «βλέπουμε» τις απαιτήσεις των άλλων να χτυπάνε πάνω της.

Κρύσταλλοι: O οψιδιανός, ο ροζ και ο μαύρος χαλαζίας, ο όνυχας, το τουρκουάζ, το λάπις λάζουλι, η τουρμαλίνη και ο φθορίτης μας προστατεύουν από τις ψυχικές επιθέσεις, είτε τα φοράμε είτε τα έχουμε στο σπίτι μας.

Αιθέρια έλαια: Για την εξισορρόπηση των συναισθημάτων και για την εξύψωση του πνεύματος. Tο αιθέριο έλαιο από άνθη πορτοκαλιάς διαλύει το φόβο, η μέντα καταπολεμά την υστερία και το σοκ, το πεύκο καθαρίζει την ατμόσφαιρα από την αρνητική ενέργεια, η μαντζουράνα επιφέρει ηρεμία στις ταραγμένες αισθήσεις και ελαττώνει την ψυχική ευαισθησία, ενώ η λεβάντα θεωρείται σαν το έλαιο πρώτης βοήθειας σε θέματα ψυχικής φύσεως. Το λιβάνι και το μύρο, χρησιμοποιούμενα σε θρησκευτικές τελετές, αναπτερώνουν το πνεύμα και εξαφανίζουν τους ‘‘δαίμονες’’.

Φυλαχτά: Μπορούν να φορεθούν σαν φυλαχτά για ψυχική προστασία διάφορα αγαπημένα κοσμήματα.

Χειρονομίες: Μπορούμε να έχουμε μια συγκεκριμένη χειρονομία ή μια εικόνα στο μυαλό μας που να ενεργοποιεί την προστατευτική μας μέθοδο – ένα χτύπημα στον καρπό ή ένα τρίψιμο του αγκώνα μας για παράδειγμα, θα αποτελούσε μια συμβολική χειρονομία, κάτι σαν να γυρίζουμε ένα διακόπτη. Το αποτέλεσμα θα είναι να επικεντρωθεί η προσοχή μας στη δημιουργία μιας ασπίδας ή ενός προστατευτικού φίλτρου.

Ενώνουμε τον αντίχειρα με τον δείκτη και οραματιζόμαστε τον εαυτό μας μέσα σε μια λευκή σφαίρα. Ή ενώνουμε τις παλάμες μας, με τα δάχτυλά μας να κοιτούν προς τα πάνω και τους αντίχειρες με τους δείκτες ενωμένους, σχηματίζοντας έτσι ένα τρίγωνο.

Σύμβολα: Οραματιζόμαστε ένα σύμβολο ή μια εικόνα που πιστεύουμε ότι έχει τη δύναμη να μας προστατεύσει, όπως είναι ένας σταυρός, ένας άγιος ή ένας φύλακας άγγελος.

Φλόγα: Φανταζόμαστε τον εαυτό μας σαν μια λαμπερή φλόγα, η οποία καίει όλες τις αρνητικές σκέψεις που έρχονται προς το μέρος μας.

Γ) Οραματισμός που χαρίζει ενέργεια

Σταθείτε ξυπόλυτοι, πάρτε βαθιές αναπνοές και φανταστείτε την ενέργειά σας να βυθίζετε μέσα στο ζεστό, υγρό χώμα. Συνδεθείτε με το χρυσό φως που βρίσκεται μέσα στη γη. Φέρτε αυτή την ενέργεια σε όλο σας το σώμα, σε κάθετσακρά, νιώθοντάς την να σας εξαγνίζει και να σας ενεργοποιεί καθώς φτάνει μέχρι την κορυφή του κεφαλιού σας. Φανταστείτε το χρυσό αυτό φως να διανύει το πίσω μέρος του κεφαλιού σας, ενώ αισθάνεστε το πνεύμα σας να έλκεται προς την παγκόσμια ενέργεια που βρίσκεται στοτσακρά της κορυφής του κεφαλιού σας. Παράλληλα, νιώστε το χρυσό φως να διανύει τη σπονδυλική σας στήλη προς τα κάτω, φτάνοντας μέχρι τη γη. Εισπνεύστε, εκπνεύστε, χαλαρώστε και ανοίξτε τα μάτια σας. Θα πρέπει να αισθάνεστε γειωμένοι και ενεργοποιημένοι.

Δ) Εξαγνισμός της ενέργειας του σώματος

Οι κατώτερες μορφές της ψυχικής ενέργειας που έχουν συγκεντρωθεί στην αύρα σας κατά τη διάρκεια της μέρας, προκαλούν όλο το βάρος και την κούραση που νιώθετε στην πλάτη, στο λαιμό και στο ηλιακό σας πλέγμα.

Κάντε ένα μπάνιο με άλατα ή ρίξτε μερικές σταγόνες αιθέριου ελαίου λεβάντας, γκρέιπφρουτ ή κέδρου.

Οραματιστείτε ένα κύμα φωτός να σας λούζει και να καθαρίζει την αύρα σας. Φανταστείτε ένα πράσινο φως που διαλύει κάθε αρνητική ενέργεια που βρίσκεται στην αύρα σας.

Ε) Προστατευτικές σφαίρες

Μπορείτε να επικαλεστείτε ένα λευκό ή χρυσό φως ή ακόμα και ένα ουράνιο τόξο που θα γεμίσει την αύρα σας και θα σχηματίσει μια προστατευτική σφαίρα, ένα φίλτρο ή ένα δυναμικό πεδίο.

Χαλαρώστε. Φανταστείτε ότι περιβάλλεστε από μια διάφανη μεμβράνη που επιτρέπει μόνο θετική ενέργεια να εισχωρήσει στο πεδίο σας. Διατηρήστε την επίγνωση ότι οι ανεπιθύμητες ενέργειες δεν μπορούν να φτάσουν μέχρι εσάς. Χαλαρώστε και συμπληρώστε το κενό της σφαίρας με τη βαθύτερη ουσία σας.

ΣΤ) Τεχνικές γείωσης

Το κλείσιμο και η γείωση της ενέργειάς σας μετά από το πέρας των θεραπευτικών και πνευματικών σας δραστηριοτήτων, είναι ζωτικής σημασίας. Φέρτε την ενέργειά σας ξανά στο κέντρο της ύπαρξής σας, καθώς επιστρέφετε στη συνειδητή σας κατάσταση.

‘‘Δείτε’’ μια κάμερα να ζουμάρει πάνω σας.

Φανταστείτε ρίζες που βγαίνουν από τα πέλματά σας και καταλήγουν μέσα στη γη.

Φανταστείτε μια μαγνητική δύναμη που σας έλκει από τα πέλματα, στερεώνοντάς σας γερά πάνω στη γη.

Ζ) Αιθέρια έλαια λουλουδιών

Τα αιθέρια έλαια των λουλουδιών προστατεύουν τον συναισθηματικό μας κόσμο από τις αρνητικές σκέψεις των άλλων ανθρώπων.

Μαργαρίτα: προσφέρει σταθερότητα σε θυελλώδεις και έντονες καταστάσεις.

Γαϊδουράγκαθο: χαρίζει εσωτερική δύναμη και κουράγιο.

Τριαντάφυλλο Alba: προωθεί την υπομονετικότητα και την επιμονή για την αντιμετώπιση δύσκολων καταστάσεων.

Iona Pennywort: ενεργοποιεί το προστατευτικό φως του πνεύματος.

Νεροκάρδαμο: εξαγνίζει αρνητικές ενέργειες και ισχυροποιεί τις αντιστάσεις.

Γρασίδι του Παρνασσού: βοηθά στη διατήρηση της ενέργειας σε μολυσμένες ατμόσφαιρες και είναι ιδανικό για θεραπευτές.

Λευκή βιολέτα: προσφέρει ψυχική προστασία σε ευαίσθητα άτομα.

Βιολέτα: θεραπεύει την αύρα που έχει ταλαιπωρηθεί μετά από κάποιο σοκ, θλίψη ή επίθεση.

Πηγή: youmagazine.gr

Διαβάστε επίσης


To Top