Μένουμε σπίτι

Γιώργος Πρίντεζης: Θα ήταν ειρωνικό να στείλω μήνυμα “μένω σπίτι” εγώ που έχω μεγάλο σπίτι»

1K Shares

Σπουδαίος αθλητής, γεννημένος μαχητής, αλλά πάνω από όλα προσγειωμένος άνθρωπος με γνήσια ψυχή ο Γιώργος Πρίντεζης. Με μια τοποθέτηση που ακούγεται “αιρετική” στο κλίμα της εποχής για τους επώνυμους, ο μπασκετμπολίστας του Ολυμπιακού και τρεις φορές πρωταθλητής Ευρώπης δείχνει οτι υπάρχουν και εκείνοι που βλέπουν τον άνθρωπο στα πραγματικά του μέτρα πίσω από τα συνθήματα, τις καμπάνιες και τα καλογυρισμένα σποτ από τις εταιρείες επικοινωνίας!

«Τυχαίνει κι εμένα όλοι μου οι φίλοι και οι πολύ κοντινοί μου άνθρωποι να ζούνε σε μικρά διαμερίσματα με παιδιά μέσα. Και ένας από τους λόγους που δεν έχω στείλει αυτό το μήνυμα, stay home, που όλοι το έχουμε καταλάβει, είναι γιατί θα ήταν εν μέρει λίγο ειρωνικό. Υπάρχει κόσμος που το ζει πραγματικά και περνάει πάρα πολύ άσχημα, όταν έχει ένα, δύο και τρία παιδιά σε διαμέρισμα 40-50 τετραγωνικά. Αυτοί είναι οι πραγματικοί ήρωες», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Πρίντεζης σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ.

«Τους καταλαβαίνω απόλυτα και την προσπάθειά τους, όπως επίσης των νοσηλευτών και των γιατρών, και των ανθρώπων που δουλεύουν σε σούπερ-μάρκετ βέβαια, για να πηγαίνουμε εμείς να ψωνίζουμε κάθε μέρα. Είναι άξιοι συγχαρητηρίων, τους αξίζει σεβασμός και όχι απλά μια αφιέρωση στο πρώτο παιχνίδι. Δεν στέλνω μήνυμα “μένω σπίτι”, θα είναι κάπως ειρωνικό, γιατί εγώ έχω μεγάλο σπίτι.Ήρωες είναι αυτοί που με δύο και τρία παιδιά μένουν σε σπίτια 40 – 50 και 70 τετραγωνικών, αυτοί που δουλεύουν σε σούπερ μάρκετ και στα νοσοκομεία», συμπλήρωσε ο έμπειρος φόργουορντ.

Πηγή: newsitamea.gr

Διαβάστε επίσης

1K Shares
To Top