Αριθμολογία

Γιατί το 2018 δεν πήγε καλά σύμφωνα με την Αριθμολογία

Η Αριθμολογία είναι η παγκόσμια γλώσσα των αριθμών.

Διαιρώντας τα μοτίβα του σύμπαντος σε αριθμούς, μπορούμε να αποκαλύψουμε πληροφορίες για τον κόσμο, καθώς και για κάθε άτομο.

Ξεκίνησα να μελετώ την αρχαία αυτή πρακτική το 2009 μετά από μια ιδιαίτερα σκληρή χρονιά. Έπειτα, άρχισα να την διαβάζω σε ανθρώπους που ήθελαν να μάθουν την προσωπική τους αριθμολογία.

Ήταν πάντα ακριβείς και πρόσφεραν ένα αχρησιμοποίητο κομμάτι του εαυτού τους που τους βοήθησε να αλλάξουν την ζωή τους προς το καλύτερο.

Γι αυτό, μετά από μια δύσκολη χρονιά, επέστρεψα στην αριθμολογία ψάχνοντας απαντήσεις.

Αν και άλλοι μπορεί να με χαρακτηρίσουν πεισματάρα, θεωρώ τον εαυτό μου μια δυνατή γυναίκα, που μπορώ να ξεπεράσω τις δυσκολίες της ζωής και να σταθώ ξανά στα πόδια μου. Παρόλα αυτά, το 2018 προκάλεσε τα βαθύτερα μέρη της προσωπικότητας μου και με συνέτριψε παραπάνω από μια φορές. Ήταν τουλάχιστον μια έντονη χρονιά.

Και δεν ήμουν η μόνη.

Σχεδόν με όλους όσους μίλησα είχαν περάσει κάποιου είδους αλλαγής, πόνο, ή μια κατάσταση εκτός ελέγχου. Όλοι είχαμε κάποια ζητήματα τα οποία δεν είχαν λυθεί.

Το 2018 ήταν ο κυρίαρχος αριθμός 11 (2+0+1+8=11) σύμφωνα με την Αριθμολογία. Ένας κυρίαρχος αριθμός είναι ένας αριθμός με διπλά ίδια ψηφία (11,22,33 κτλ.). Αυτοί οι αριθμοί περιέχουν την ενέργεια για μια μεταβολή που αλλάζει την ζωή. Έτσι τα έτη με τους κυρίαρχους αριθμούς είναι γνωστό ότι είναι δύσκολα και απρόβλεπτα.

Το έντεκα αντιπροσωπεύει την διαφώτιση, και έτσι καταλαβαίνουμε γιατί το 2018 φάνηκε να αναδεικνύει τους μεγαλύτερους φόβους, τις βαθύτερες πληγές και τα πιο σημαντικά μειονεκτήματα μας. Ήταν σαν όλα τα τραύματα που νομίζαμε πως είχαμε θεραπεύσει στο παρελθόν ξέσπασαν χωρίς προειδοποίηση, φωτίζοντας περισσότερο το πώς πρέπει να δουλέψουμε με τον εαυτό μας.

Ευτυχώς, σε μια χρονιά με τον αριθμό 11, βιώσαμε μια αυξημένη ευαισθησία και διαίσθηση. Αν το γνωρίζαμε αυτό, θα καταλαβαίναμε επίσης ότι αυτά τα κυρίαρχα έτη προσφέρουν τις περισσότερες δυνατότητες για προσωπική και καθολική ανάπτυξη. Πολλοί από εμάς βιώσαμε μια τεράστια αλλαγή αντίληψης σε τομείς που προηγουμένως νιώθαμε κολλημένοι, αλλάζοντας απλώς την προοπτική μας.

Το 11 είναι ο αριθμός του εαυτού, της δημιουργικότητας, της πνευματικής ανάπτυξης, της διαίσθησης και του υποσυνείδητου. Ένα έτος με τον αριθμό 11 μας καλεί να εμβαθύνουμε στον προσωπικό προβληματισμό σχετικά με το τι μας καθοδηγεί και πως χρειάζεται να ζήσουμε μια αυθεντική και στοχευμένη ζωή. Δοκιμάζει την ανθεκτικότητα μας ζητώντας μας να σταματήσουμε να βασιζόμαστε σε εξωτερικές δυνάμεις και υπενθυμίζοντας μας πως είμαστε ελεύθεροι να δημιουργήσουμε την ζωή που επιθυμούμε.

Πολλοί από εμάς βρεθήκαμε μόνοι με σε μια περιπέτεια που αναζητούσαμε την αυτοπεποίθηση να κατακτήσουμε κάτι που νομίζαμε πως δεν μπορούμε. Αυτή η περίπτωση συνδέεται συνήθως με την απώλεια κάποιου αγαπημένου- ο θάνατος ή η απώλεια μιας κοντινής σχέσης είναι πρώτα στην λίστα.

Εξαιτίας αυτού, έπρεπε να κοιτάξουμε κατάματα την αβεβαιότητα, να εμφανιστούμε όταν θέλαμε να κρυφτούμε και να αφήσουμε την αντίσταση μας στην αλλαγή. Η ζωή φαινόταν διαφορετική και εμείς θρηνούσαμε για την απώλεια και στο τι θα μπορούσε να είχε συμβεί διαφορετικά.

Νιώσαμε αναγκασμένοι να προχωρήσουμε σε μια υγιή ανεξαρτησία και να βρούμε την φωνή και την δύναμη μας ανάμεσα στους πιο δύσκολους ανθρώπους της ζωής μας. Όσο πιο πολύ αγωνιζόμασταν με την αβεβαιότητα, τόσο περισσότερο αγχωνόμασταν. Επιθυμούσαμε την σαφήνεια στο χάος και ο μόνος τρόπος για να την βρούμε ήταν να στραφούμε προς τα μέσα μας, να εμπιστευτούμε τα συναισθήματα και την διαίσθηση μας και να βγούμε έξω από την ζώνη ασφαλείας μας.

Και σαν να μην ήταν αρκετό αυτό, το 2018 ταλαντεύτηκε με την ενέργεια του 2 (1+1=2) που έκανε το ταξίδι γύρω από τον ήλιο τουλάχιστον έντονο.

Ενώ αυτοί οι δύο αριθμοί μπορεί να φαίνονται παράδοξοι και αντίθετοι, στην επιστήμη της αριθμολογίας η δυαδικότητα τους κατέχει μια τεράστια δύναμη όταν συνδυάζονται και κατανοούνται.

Ο αριθμός 2 αφορά την συνεργασία και την ισορροπία στις συνεργασίες, στην αγάπη, στις σχέσεις και στο πως τα συναισθήματα μας συνδέονται με αυτές τις δυνάμεις. Οι παλιές πληγές ξανά-άνοιξαν, οι ρομαντικές σχέσεις αντικατόπτρισαν τις βαθύτερες ανασφάλειες και πληγές μας και οι σχέσεις που δεν μας εξυπηρετούσαν πλέον κατέρρευσαν ανεξάρτητα από το πόσο σκληρά παλέψαμε για να τις διατηρήσουμε.

Επειδή ο αριθμός 2 σχετίζεται με την συνεργασία και την ισορροπία των σχέσεων, οι ανθυγιεινές σχέσεις μας με ανθρώπους που αγαπάμε πιθανώς ταλαντεύτηκαν. Ανακαλύψαμε μια αδιαμφισβήτητη σαφήνεια ως προς το τι λειτουργεί και το τι όχι. Και με αυτή τη σαφήνεια κατανοήσαμε ότι μερικά περίπλοκα κομμάτια δεν μπορούσαν να ξανά-τοποθετηθούν, ανεξάρτητα από το πόσο πολύ επιθυμούσαμε την επίλυση τους.

Κληθήκαμε να μπούμε σε ένα άβολο χάος και να βρούμε καινούργιους και υγιείς τρόπους για να αντιμετωπίσουμε τις συγκρούσεις μας. Αφήσαμε την αντίληψη μας για το ότι όλα είναι όμορφα και είδαμε τις καταστάσεις όπως είναι και όχι όπως θα θέλαμε να είναι.

Το να ολοκληρώσουμε τον εαυτό μας- να γίνουμε ακατάστατοι, ευάλωτοι και φοβισμένοι- ήταν κάτι που δεν μπορούσαμε πλέον να αρνηθούμε.

Και αν επιλέξαμε να κάνουμε αυτή την αναγνώριση, εγκατασταθήκαμε στην ευθραυστότητα της ζωής και στις αναπόφευκτες και δυσάρεστες αλλαγές της με λίγο περισσότερη χάρη για τον εαυτό μας από τους άλλους.

Επειδή το 11 έχει να κάνει με τον εαυτό μας και το 2 με τις σχέσεις μας με τους άλλους, το 2018 σχετίζονταν με το να βρούμε την ισορροπία μεταξύ αυτών των αντίθετων δυνάμεων- την δυναμική του να δίνουμε και να παίρνουμε. Αυτοί που αγωνιζόμασταν να πάρουμε βοήθεια βρισκόμασταν σε καταστάσεις που πιθανώς ξέραμε ότι δεν μπορούσαμε να κατακτήσουμε κάτι μόνοι μας. Και με κάποιον τρόπο, εμφανίστηκαν κάποιοι που δεν περίμεναν τίποτα για αντάλλαγμα και μας βοήθησαν. Από την άλλη, αυτοί που έβαζαν πρώτα τον εγωισμό τους και νόμιζαν ότι δεν χρειάζονταν βοήθεια είχαν πιθανώς στιγμές μοναξιάς, απομόνωσης και μετάνιωσαν.

Το 2018 μας ζήτησε να βελτιώσουμε την διαίσθηση μας και να επιλέξουμε που θα τοποθετήσουμε την ενέργεια μας. Έτσι, οι άνθρωποι, τα μέρη και οι καταστάσεις που δεν μας εξυπηρετούσαν πλέον κατέρρευσαν ενώ παρουσιάστηκαν καινούργια άτομα, ευκαιρίες και εμπειρίες. Μας δόθηκε η ευκαιρία να αγκαλιάσουμε την έμφυτη δυαδικότητα των αριθμών 11 και 2 παίρνοντας τα ηνία στους τομείς της ζωής μας που βρισκόταν σε σύγκρουση ή ήταν πέρα από τον έλεγχο μας.

Βιώσαμε αυτές τις ενέργειες σε παγκόσμιο επίπεδο.

Σκάνδαλα αποκαλύφθηκαν, ιστορίες αδικίας προκάλεσαν θυμό, ο φόβος δεν κατάφερε τίποτα και παρόλο που ο διαχωρισμός ανάμεσα στα έθνη και τους ηγέτες εντάθηκε, υπήρχε ένα ισχυρό κίνητρο για να μιλήσει ο μέσος άνθρωπος, να βρει κοινό έδαφός και να είναι υπομονετικός.

Καθώς αυτό το έτος φτάνει στο τέλος του, πολλοί από εμάς δεν αναγνωρίζουμε το άτομο που ήμασταν πριν από έναν χρόνο.

Βιώνουμε την δυαδικότητα αυτού του φαινομενικά παράδοξου χρόνου μέσα στον εαυτό μας. Και δικαίως. Είμαστε πιο προσεκτικοί, αλλά και πιο συμπονετικοί προς τις ταλαιπωρίες των άλλων. Είμαστε σοφότεροι και όμως πιο ταπεινοί. Είμαστε πιο δυνατοί αλλά πιο μαλακοί προς τον εαυτό μας και προς τους άλλους. Είμαστε πιο ανοιχτοί στην αλλαγή, αλλά είναι λιγότερο πιθανό να αφήσουμε την αρνητικότητα να μπει στον χώρο μας.

Κινητοποιηθήκαμε, δοκιμαστήκαμε και μπήκαμε σε πειρασμούς ενώ ταυτόχρονα έπρεπε να παραμείνουμε υπομονετικοί και να εμπιστευτούμε αυτό που εκτυλισσόταν.

Νιώσαμε τα συναισθήματα μας με όλη μας την δύναμη, αλλά σταθήκαμε ξανά στα πόδια μας.

Επιβιώσαμε- και αναδειχθήκαμε λίγοι πιο δυνατοί, λίγοι πιο ανθεκτικοί και ελπίζω με περισσότερη συμπόνια για τις ταλαιπωρίες των γύρω μας.

Μετάφραση – επιλέμεια: L.C.

Credits: elephantjournal.com
IMAGE: YOUTUBE
IMAGE: CATHERINE MONKMAN

Διαβάστε επίσης

To Top