Τροφή για σκέψη

Φτιάξε τον εαυτό που πάντα ήθελες να είσαι.

Αναρωτήθηκες ποτέ, τι θα ήταν αυτό που θα σε έκανε να είσαι ευτυχισμένος; Τι είναι αυτό που νομίζεις ότι σου λείπει για να ΕΙΣΑΙ αυτό που πάντα ονειρεύεσαι για σένα;

Οι περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν ότι για να είναι ‘’καλά’’ ή ακόμη για να αγγίξουν την ευτυχία, χρειάζονται ένα μαγικό ραβδί ή πολύ μεγάλη και καλή τύχη ή να εμφανιστεί ένας από μηχανής θεός που θα εξαφανίσει όλα τους τα προβλήματα και ξαφνικά θα γίνει ένα θαύμα !

Κατά τη γνώμη μου δεν χρειάζεσαι ούτε μαγικά ραβδιά ούτε την εύνοια της τύχης για να συμβεί ένα θαύμα, γιατί το θαύμα είσαι ΕΣΥ. Εσύ χρειάζεται να ‘’ξυπνήσεις’’ για να θυμηθείς πως να δημιουργείς τον εαυτό που θέλεις να είσαι και τις συνθήκες της καθημερινότητας που εσύ επιθυμείς, εύκολα και αποτελεσματικά.

Πως όμως θα γίνει αυτό;;;

Για αρχή θα χρειαστείς να μάθεις τον κατάλληλο τρόπο, μετά θα χρειαστεί να αποκτήσεις τα ιδανικά και κατάλληλα ‘’εργαλεία’’ και φυσικά τα καλύτερα ‘’υλικά’’. Αλλά πρώτα σκέψου τι θέλεις να φτιάξεις, γιατί θα χρειαστείς ανάλογα με το τι θέλεις , τους κατάλληλους τρόπους, τα κατάλληλα ‘’εργαλεία’’ και τα ιδανικά υλικά, ώστε το αποτέλεσμα να είναι το καλύτερο !

Εάν αυτό που θέλεις να φτιάξεις είναι κάτι υλικό, ίσως είναι πιο εύκολο από κάτι που είναι άυλο. Εάν για παράδειγμα θέλεις να φτιάξεις εσύ ένα αγαπημένο σου φαγητό αλλά δεν ξέρεις πως, θα χρειαστείς να μάθεις τον τρόπο μέσα από μια συνταγή μαγειρικής, μετά θα χρειαστεί να έχεις τα απαραίτητα σκεύη-εργαλεία και να έχεις πάρει τα απαραίτητα υλικά που χρειάζονται. Αφού έχεις κάνει όλα τα παραπάνω βήματα, τότε μόνο θα μπεις στο τελικό στάδιο της παρασκευής του φαγητού σου.

Τι γίνεται όμως όταν θέλεις να δημιουργήσεις κάτι ‘’άυλο’’; Όπως για παράδειγμα να δημιουργήσεις συνθήκες ευτυχίας, αυτοπεποίθησης, προσωπικής δύναμης και ισχύος, χαράς, ισορροπίας ή ακόμα να ανακαλύψεις τον προορισμό σου ;;;

Εδώ αλλάζουν τα πράγματα. Αφού θέλεις να δημιουργήσεις κάτι που είναι άυλο, τότε ο τρόπος, τα εργαλεία και τα υλικά θα είναι άυλα.

Εάν για παράδειγμα θέλεις να ενισχύσεις την αυτοπεποίθηση σου, την προσωπική δύναμη και ισχύ σου για να μπορείς εύκολα να παίρνεις θέση και να λές όχι όταν κάτι δεν σ’ αρέσει, τότε χρειάζεται:

α. να μάθεις τον ιδανικό τρόπο μέσα από μια μέθοδο ή σύστημα

β. να αποκτήσεις τα ιδανικά εργαλεία-κλειδιά

γ. να έχεις τα καλύτερα άυλα ‘’υλικά’’

ώστε να μπορείς να δημιουργήσεις στον εαυτό σου αυτό που θέλεις να είσαι !

Πιστεύεις ότι είναι εύκολο ή δύσκολο;;;

Εγώ προσωπικά πιστεύω ότι δεν είναι ούτε εύκολο, ούτε δύσκολο γιατί δεν έχει να κάνει μ’ αυτό. Όταν εσύ έχεις την θέληση όλα γίνονται !

Το μαγικό ραβδί και το θαύμα είσαι ΕΣΥ !!!

Θωμάς Φύλιος – Σύμβουλος της μεθόδου της Dr Μαρίας Λεβέντη – Σφαιρική Αντιληπτικότητα

Διαβάστε επίσης

To Top