Σκέψεις - Απόψεις

Φίλοι άξιοι να λέγονται αδέλφια…


Αυτοί οι φίλοι, αυτοί οι ξεχωριστοί άνθρωποι που μαζί τους νιώθεις αμοιβαία συναισθήματα και που με τον καιρό γίνονται οικογένεια…

Είναι εκείνοι οι άνθρωποι  που είναι πάντα στο πλάι σου όποτε τους χρειαστείς, όχι μόνο στις καλές αλλά και στις κακές στιγμές σου να σου σκουπίζουν τα δάκρυα και να σου κρατάνε το χέρι σφικτά νιώθοντας ασφάλεια. Κάνοντας σε να πιστεύεις πως έχεις ένα ώμο να ακουμπήσεις όταν έχεις τις μαύρες σου και προσφέροντας σου την ελπίδα πως στο τέλος όλα θα πάνε καλά.. Χαίρονται με τις καλές σου αλλά  στεναχωριούνται διπλά με τις μαύρες σου…

Εκείνοι οι άνθρωποι που σου μεταδίδουν την θετική τους ενέργεια που μαζί τους νιώθεις τα πιο ευχάριστα συναισθήματα. Σε αγκαλιάζουν έτσι όπως ακριβώς είσαι με τα ελαττώματα σου και σου υπενθυμίζουν πως αυτά είναι που σε κάνουν να ξεχωριστό.

Είναι σπάνιοι άνθρωποι και δύσκολα τους εντοπίζεις μα όταν τους βρεις φροντίζεις να μην τους χάσεις γιατί χωρίς αυτούς η ζωή σου δεν θα είναι το ίδιο φωτεινή.

Πέρασαν τόσα και τόσα άτομα απ’ την ζωή μας που μας δίδαξαν ένα μάθημα ο καθένας ξεχωριστά και πολλοί από αυτούς δεν φάνηκαν άξιοι να μας ακολουθήσουν.

Λίγοι έμειναν φίλοι όχι από ανάγκη, αλλά γνήσιοι. Είναι αυτοί που επάξια κέρδισαν να λέγονται φίλοι αδελφικοί.

Μπορεί να μην τους βλέπεις κάθε μέρα μπορεί να μην περνάτε τόσο χρόνο μαζί κι όμως ‘’ οι καλοί φίλοι είναι σαν τα αστέρια… μερικές φορές δεν τους βλέπεις αλλά ξέρεις ότι είναι πάντα εκεί’’.

Δέσποινα Παντέλα

Διαβάστε επίσης


To Top