Αύρα - Ενέργειες

Εξισορροπώντας και θεραπεύοντας το Τσάκρα της Καρδιάς


Ονομάζεται η Καρδιά του τέταρτου τσάκρα και στην ανατολική πνευματικότητα είναι γνωστό ως Αναχάτα. Είναι το κέντρο ενέργειας από όπου η αγάπη, η ενσυναίσθηση, η ευτυχία και τα αισθήματα συμπόνιας προέρχονται.

Το τσάκρα της καρδιάς είναι ζωτικής σημασίας για την πνευματικότητά σας, την ηρεμία και την ανάπτυξη και είναι το τσάκρα με την γιανγκ θετική ενέργεια που σας συνδέει με τα ανώτερα και τα κατώτερα τσάκρα. Όταν είναι πλήρως ανοικτό, το τσάκρα της καρδιάς, γωνστό στους Βουδιστές ως Μαχακαρούνα, είναι ένας δρόμος για την παγκόσμια συμπόνια ή τον Αυθεντικό μας Εαυτό.

Όταν το τσάκρα της καρδιάς είναι πλήρως ευθυγραμμισμένο θα καταλάβετε και θα νιώσετε απίστευτη συμπόνια για όλα τα πλάσματα και θα κατανοήσετε την καταπληκτική τους σοφία. Θα είστε ευγενικοί, κοινωνικοί, με κατανόηση, γεμάτοι χαρά και φροντίδα, και θα αισθάνεστε απόλυτα άνετα με όποιον είστε και οποιονδήποτε άλλο στη ζωή σας. Θα ξεκινήσετε να αποδέχεστε τον καθένα για αυτό που είναι και δεν θα κρίνετε ποτέ τους άλλους ή δεν θα είστε επικριτικοί με τις πράξεις που κάνουν.

Θεραπεύοντας το τσάκρα της καρδιάς όταν είναι υπερδραστήριο

Θα εξουσιάζεστε πάντα από τα αισθήματα όταν το τσάκρα της καρδιάς είναι υπερδραστήριο. Η κατάθλιψη, ο θυμός, η ευτυχία, η απόγνωση, η θλίψη και η απληστία μπορεί να σας εμφανίζονται χωρίς κανέναν περιορισμό. Ίσως γίνετε επικριτικοί, χειριστικοί και αποδοκιμαστικοί προς τους άλλους και προς τον εαυτό σας. Η αγάπη σας θα είναι με όρους. Θα αγαπάτε επειδή οι άλλοι είναι αυτό ή το άλλο.

Θεραπεύοντας το τσάκρα της καρδιάς όταν υπολειτουργεί

Όταν το τσάκρα της καρδιάς υπολειτουργεί μπορεί να σας είναι δύσκολο να διατηρήσετε μία θετική στάση, και πολύ πιθανόν να είστε αρκετά αρνητικοί στις πεποιθήσεις σας στη ζωή. Ίσως νιώσετε ότι δεν σας αγαπάνε, ακόμα και ανάξιοι καθώς και ότι δεν σας εκτιμάνε και αυτό μπορεί να είναι προφανές στο σύμπαν τριγύρω σας.

Θεραπεύοντας το τσάκρα της καρδιάς ή το Αναχάτα

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να ξεκινήσουμε να θεραπεύουμε το τσάκρα της καρδιάς. Πιο κάτω θα δείτε διάφορες τεχνικές που είναι χρήσιμες καθώς επίσης και ένα βίντεο που έχει χρώμα, ήχο και διαβεβαιώσεις που είναι θετικές.

Διαβεβαίωση για την θεραπεία του τσάκρα της καρδιάς

Η αγάπη είναι η απάντησή μου σε οτιδήποτε. Είμαι το άπειρο πλάσμα του σύμπαντος, γεμάτο με αγάπη, και ελεύθερα και ανοιχτά δίνω στον καθένα και αποδέχομαι από τον καθένα.

Σήμερα θα σταματήσω να προσπαθώ να ελέγχω τις σχέσεις μου. Θα συμμετέχω σε ένα λογικό επίπεδο και θα επιτρέψω στο άλλο άτομο να κάνει και αυτό το ίδιο. Μπορώ να χαλαρώσω, γνωρίζοντας ότι η σχέση θα βρει την ίδια της την πορεία. Δεν χρειάζεται να κάνω όλη τη δουλειά εγώ, μόνο το μερίδιό μου.

Το τσάκρα της καρδιάς σχετίζεται με το πράσινο χρώμα. Προσπαθήστε να φαντάζεστε πράσινα χρώματα στο κέντρο του άνω σώματός σας. Αυτό μπορεί να ξεκινήσει να το ισορροπεί. Επίσης, αναμένα κεριά που είναι πράσινα και εικόνες του πράσινου που υπάρχουν στη φύση και σας περιβάλλουν, μπορούν να σας βοηθήσουν να θεραπεύσετε το τσάκρα αναχάτα, επιτρέποντας την ισορροπία.

Θεραπεύοντας το τσάκρα της καρδιάς στη φύση

Το στοιχείο του αναχάτα τσάκρα είναι ο αέρας. Η αίσθηση της φρέσκιας πνοής στο δέρμα σας επιτρέπει στο τσάκρα της καρδιάς να το νιώσετε και ίσως να θέλετε να το κάνετε αυτό όσο είστε τη φύση. Ίσως προσέξετε ότι το πράσινο βρίσκεται παντού τριγύρω μας, στο γρασίδι και στα δέντρα, γι αυτό βγείτε έξω για περιπάτους ή απλά κυλιστείτε στο γρασίδι και αυτό θα επιτρέψει στην καρδιά σας να αισθανθεί και να λάβει ισορροπία.

Μετάφραση: awakengr.com via spiritualunite.com

Διαβάστε επίσης


To Top