Σκέψεις - Απόψεις

Εσύ ορίζεις την ζωή σου και μόνο Εσύ!


Kαι σου λέω ξανά μέχρι να το νιώσεις στο κύτταρο σου ότι η πραγματικότητα σου είναι καθρέφτης των πεποιθήσεων σου. Η πραγματικότητα σου ειναι αντανάκλαση του προγράμματος που τρέχει στο υποσυνείδητο νου σου. Αυτό που βιώνεις είναι ο προγραμματισμός που έχεις υποστεί από την οικογένεια σου , το περιβάλλον σου και την κοινωνία και την έχεις αφομιώσει στην ενέργεια σου . Τα πήρες όλα για δεδομένα και αληθινά και ιδού η πραγματικότητα σου. Δεν σου αρέσει αλλά είναι δημιούργημά σου.

Είσαι αυτό που αποφάσισες και επέλεξες να είσαι όταν έβγαλες λανθασμένα συμπεράσματα όταν ήσουν παιδί και έτσι συνέχισες στη ζωή σου . Εξακολουθείς και δηλώνεις ότι είσαι αυτό που συμπέρανες ότι είσαι.

Και μετά μεγάλωσες και έζησες τη ζωή σου βασισμένος σε αυτές τις πεποιθήσεις. Και έχεις πιστέψει τόσο πολύ ότι είναι αληθινές που έκρυψες τον αληθινό σου εαυτό. Ξέχασες την ουσία σου , την θεϊκή σου αξία , τα ταλέντα σου , την αληθινή σου ταυτότητα , τον πυρήνα σου και μπήκες σε ένα παιχνίδι ψεύτικο όπου επιτρέπεις να σου ρουφούν την ενεργεια και εσύ να παιζεις ρόλους για να κλέψεις την ενέργεια των άλλων , να προσπαθείς να αρέσεις , να υποχωρείς και συμβιβάζεσαι για να αγαπιέσαι , για να μην σε απορρίπτουν , να ……να…..

Πίστεψες οτι εισαι ανεπαρκής , όχι αρκετά καλός , ικανός , οτι δεν μπορείς να τα έχεις όλα !!!!!! Ξέχασες να είσαι Εσύ !!!!

Και μέχρι πότε θα πιστεύεις τις σκέψεις σου , θα εισαι δούλος του υποσυνείδητου σου, θα πιστεύεις ότι σου λένε οι άλλοι θα έχεις θαμμένη την αληθινή σου ουσία, δεν θα ζεις τον θεικό σκοπό σου , θα πιστεύεις ότι είσαι μόνο σώμα και θα παραμένεις αδρανής ;

Γκρέμισε τους τοίχους , ξεφορτώσου τις ασπίδες και τις άχρηστες σκέψεις και ανοίξου για να λάβεις . Δεν κιδυνεύεις απο κανένα , είσαι ασφαλής επειδή βιώνεις την θεική σου αξία. Άνοιξε την καρδιά σου και άφησε το Θείο να σε κατακλύσει , να σε καθοδηγήσει να σε εμπνεύσει .

Κατανόησε ότι η χαρά είναι η φυσική σου κατάσταση , μοίρασε χαρά και κυρίως επέτρεψε τον εαυτό σου να λάβει χαρά.

Εσύ επιλέγεις , Εσύ παίζεις το παιχνίδι και εσύ θέτεις νέους κανόνες και ζεις μια νέα πραγματικότητα . Εσύ ορίζεις την ζωή σου και μόνο Εσύ!!!

Είσαι τόσο πολύτιμος και η ζωή τόσο όμορφη για να είναι στημένη.

Άρχισε Τώρα.

‘Οχι την επόμενη στιγμή. Τ Ω Ρ Α !!!

Σεβαστή Βόλα.

Διαβάστε επίσης


To Top