Αύρα - Ενέργειες

Επιστημονική έρευνα επιβεβαιώνει ότι οι άνθρωποι απορροφούν ενέργεια από άλλους ανθρώπους


Σύμφωνα με μια ερευνητική ομάδα που βρίσκεται στο Πανεπιστήμιο του Μπίλεφελντ, διαπιστώθηκε ότι τα φυτά είναι σε θέση να αξιοποιήσουν μια εναλλακτική πηγή ενέργειας από άλλα φυτά.

Αυτό θα μπορούσε δυνητικά να μας οδηγήσει σε μία νεότερη, καταπληκτική ανακάλυψη για το πώς οι άνθρωποι θα μπορούσαν να είναι σε θέση να κάνουν ακριβώς το ίδιο πράγμα μεταξύ τους.

Αρχικά, πολλοί από εσάς ίσως να σκεφτείτε ότι δεν υπάρχει κανένας δυνατός τρόπος να συμβεί κάτι τέτοιο.

Ωστόσο, με την έρευνα που διεξήχθη από τον καθηγητή Dr. Olaf Kruse και την ομάδα του, διαπιστώθηκε ότι υπάρχει η δυνατότητα να συμβεί αυτό.

Η δημοσίευση από το διάσημο περιοδικό Nature στο ηλεκτρονικό περιοδικό της Nature Communications  θα σας επιτρέψει να δείτε τα ευρήματα, καθώς και τα αποτελέσματα της μελέτης αυτής.

Ουσιαστικά, ένα φυτό που περιέχει πράσινο Χλαμυδομονά του Ράινχαρτάλγ μπορεί σίγουρα να συμμετέχει στη γνωστή διαδικασία της φωτοσύνθεσης, αλλά μπορεί επίσης να χρησιμοποιεί και μια εναλλακτική μέθοδο για να αποκτήσει ενέργεια: την απορρόφηση ενέργειας από άλλα φυτά που μπορεί να είναι στη γύρω περιοχή.

Όπως λοιπόν τα φυτά έχουν συνεχώς ανάγκη για φως και νερό για να μπορέσουν να αναπτυχθούν, έτσι  και το σώμα μας πάντα απορροφά ότι συμβαίνει στο περιβάλλον γύρω μας είτε μας αρέσει είτε όχι.

Η Ψυχολόγος – Ενεργειακός Θεραπευτής, Dr. Olivia Bader-Lee αναφέρει:

«Για αυτόν ακριβώς το λόγο υπάρχουν ορισμένοι άνθρωποι που αισθάνονται άβολα σε συγκεκριμένες συναθροίσεις ατόμων, όπου υπάρχει ένα μείγμα ενέργειας και συναισθημάτων. Όταν οι ενεργειακές μελέτες εξελιχθούν τα επόμενα χρόνια, θα δούμε τελικά αυτό που συμβαίνει στα φυτά αντίστοιχα και στα ανθρώπινα όντα. Ο ανθρώπινος οργανισμός μοιάζει πολύ με ένα φυτό, απορροφά την απαραίτητη ενέργεια για να τροφοδοτήσει συναισθηματικές καταστάσεις και αυτό μπορεί ουσιαστικά να ενεργοποιήσει τα κύτταρα ή να προκαλέσει αύξηση της κορτιζόλης και καταβολισμό κυττάρων ανάλογα με τη συναισθηματική σκανδάλη.«

Όσο περισσότερο μπορέσουν οι άνθρωποι να αξιοποιήσουν αυτό το είδος της γνώσης, τόσο περισσότερο θα έχουν τη δυνατότητα  θεραπεύσουν ο ένας τον άλλο χρησιμοποιώντας μόνο την δική τους ακατέργαστη ενέργεια.

Η Dr. Olivia Bader-Lee τελειώνει τη δήλωσή της λέγοντας:

«Ο άνθρωπος μπορεί να απορροφήσει ενέργεια και να θεραπευτεί μέσω άλλων ανθρώπων και ζώων, καθώς και μέσω της ίδιας της φύσης. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο όταν κάποιος άνθρωπος βρίσκεται στη φύση νιώθει αναζωογονημένος.»

Υπάρχουν ακόμα τόσα πολλά να μάθουμε για αυτό το θέμα, προφανώς, αλλά όσο περισσότερο είμαστε σε θέση να κατανοήσουμε τι σημαίνει η αξιοποίηση της ενέργειας από κάποιον άλλον, τόσο περισσότερο θα είμαστε σε θέση να βελτιώσουμε αυτά τα είδη των ικανοτήτων και να κατανοήσουμε καλύτερα τον κόσμο γύρω μας.

Η φύση θα έχει πάντα κάποιο αντίκτυπο στη συνολική μας σταθερότητα είτε πρόκειται για σωματική είτε για ψυχική. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι οι άνθρωποι είναι σε θέση να προσαρμόσουν τον εαυτό τους στη φύση με τον ίδιο τρόπο που είναι προσαρμοσμένα τα φυτά.

Άλλωστε, είμαστε όλοι οργανική ύλη.

Το ίδιο θα μπορούσε να ειπωθεί και για το είδος της ενέργειας που εκπέμπουμε έξω στον κόσμο. Όσο περισσότερο ερευνούμε το ζήτημα της μετάδοσης ενέργειας τόσο περισσότερο θα είναι σαφές ότι η ενέργεια είναι εξαιρετικά σημαντική για όλους.

Πηγή: hippieteepee.gr

Διαβάστε επίσης


To Top