Αύρα - Ενέργειες

Ενέργεια, Δόνηση και Ανώτερη Συνείδηση


Της Julia Griffin

Προφανώς, η αφύπνιση είναι κάτι πολύ περισσότερο από ενέργεια, υψηλή δόνηση ή συμπλήρωση της συνείδησης, αλλά αυτές οι ασκήσεις μπορούν να βοηθήσουν στην απόκτηση επίγνωσης του ανώτερου εαυτού σας. ( Εξασκώ όλα αυτά σε διαφορετικά χρονικά διαστήματα-ιδιαίτερα όταν επιθυμώ διορατικότητα ή μια αλλαγή της συναίσθησης.)

Ενέργεια

Τα πάντα είναι ενέργεια. Τα πάντα ανταποκρίνονται στο ενεργειακό μας πεδίο. Η συχνότητα (δείκτης δόνησης) του ενεργειακού μας πεδίου επηρεάζει την αντίληψή μας για την ζωή. Κατανοώντας περισσότερα για την ενέργεια, μπορούμε να προχωρήσουμε μέσα στη ζωή με περισσότερη ευκολία και ηρεμία.

Προσέξτε τι δίνει ενέργεια. Σκεφτείτε τους ανθρώπους, τα μέρη και τις δραστηριότητες. Σημειώστε το συγκεκριμένο συναίσθημα που έχουν κοινό, το οποίο θα σας πει πολλά για τον εαυτό σας.

Προσέξτε τι αφαιρεί ενέργεια. Πότε νιώθετε κουρασμένοι; Τι μειώνει το επίπεδο της ενέργειάς σας; Τι ανεβάζει το επίπεδο της ενέργειάς σας;

Δώστε προσοχή στην ενέργεια της ημέρας. Πότε έχετε την περισσότερη ενέργεια; Πότε αισθάνεστε κουρασμένοι;

Είναι χρήσιμο να αναδιατάξετε την ημέρα σας (και την ζωή σας) μέσω της παραπάνω γνώσης.

Δόνηση

Η ενέργεια μετριέται σε δόνηση. Υψηλότερη δόνηση οδηγεί σε σύνδεση με τον εσωτερικό εαυτό και την ανώτερη συνειδητότητα.

Κινούμαστε σε ανώτερες δονήσεις όταν βιώνουμε αγάπη, δημιουργικότητα, αυτοπεποίθηση και φως.

Μια υψηλότερη δόνηση μπορεί να υποστηρίξει τους άλλους, επιφέροντας θεραπεία, συνειδητοποίηση του συνειδητού και γαλήνη.

Μπορούμε συχνά να δονούμαστε πάνω από τους περιορισμούς όταν διατηρούμε μια υψηλότερη δόνηση

Μπορούμε να αποκτήσουμε διορατικότητα συγκρατώντας μια ανώτερη δόνηση από την αντανάκλαση των περασμένων εμπειριών μας, ή μπορούμε να φανταστούμε την κατάσταση και πώς αυτή είναι.

Ανώτερη Συνείδηση

Ανώτερη Συνείδηση είναι μια κατάσταση σύνδεσης η οποία είναι πάντα εκεί. Την βρίσκουμε μέσα από την επιθυμία μας γι αυτήν-και μέσα από πρακτικές όπως ο διαλογισμός, η περισυλλογή και η αυτοπαρατήρηση.

Όλοι είναι συνδεδεμένοι. Όταν εστιάζουμε στη σύνδεση, βιώνουμε περισσότερη από την κατάσταση της ανώτερης συνείδησης. Μπορούμε να έχουμε πρόσβαση σε αυτή αρκετές φορές κάθε μέρα με το να σκεφτόμαστε γι αυτή. (Πώς θα αισθανόμουν σε μια κατάσταση υψηλότερης συνείδησης;)

Δώστε προσοχή στη διαίσθηση. Η διαίσθηση προέρχεται από την ψυχή και προοδεύουμε πιο γρήγορα με αυξημένη επίγνωση των εσωτερικών μας «σημαδιών». Κρατήστε ένα μικρό σημειωματάριο για την διαίσθηση και τα προαισθήματα. Ανακαλύψτε τα μηνύματα από τον εσώτερο εαυτό σας.

Εστιάστε στον χώρο της καρδιάς και στην άνευ όρων αγάπη

Πριν κοιμηθείτε ξαναζήστε την ημέρα σας κάνοντας αναδρομή. Ξαναπείτε κάθε γεγονός που συνέβη. Κάντε αλλαγές και φανταστείτε τα δύσκολα σημεία ως εύκολα ή δείτε τα να κινούνται με διαφορετικό τρόπο. (Αυτός είναι ένας τρόπος για να τραβήξετε την ενέργεια της ημέρας πίσω σε σας καθώς και να αναθεωρήσετε τα σχέδιά σας.)

Μια δυνατή επιθυμία για ανώτερη συνείδηση, που συνοδεύεται από μικρές πράξεις και εργασία (παραπάνω ασκήσεις), θα ενεργοποιήσει την πρόοδό σας.

 

Διαβάστε επίσης


To Top