Εναλλακτική Γνώση

Ένα από τα μεγαλύτερα μυστικά που δεν γνωρίζει η ανθρωπότητα: Η Επίφυση!

Υπάρχει ένα μικρό τμήμα στον εγκέφαλο μας που λέγεται επίφυση. Λέγεται επίσης και κωνάριο λόγω του σχήματος του που είναι σαν κώνος.

Αυτός ο μικροσκοπικός ενδοκρινικός αδένας είναι υπεύθυνος για την παραγωγή μελατονίνης (μιας δευτερογενούς σεροτονίνης) που ασχολείται με τις ορμόνες που ελέγχουν τον ύπνο, το ξύπνημα και την εποχιακή μας λειτουργία.

Ξέρετε πως λέγεται η επίφυση με λαϊκούς όρους;

Η επίφυση λέγεται επίσης και τρίτο μάτι.

Η τοποθεσία του τρίτου ματιού είναι κοντά στο κέντρο του εγκεφάλου ανάμεσα στα δύο ημισφαίρια. Η τοποθεσία του λέγεται ότι είναι υπεύθυνη για το γεγονός ότι η επίφυση μας αποκρύπτει πληροφορίες. Αν τις ξέραμε, θα γνωρίζαμε πλήρως τις μυστικές δυνατότητες και τις ανώτερες ανάγκες μας.

Ξέρατε ότι η επίφυση είναι βασικά ένας σύνδεσμος ανάμεσα στον φυσικό και πνευματικό κόσμο;

Ναι, με το που ενεργοποιηθεί η επίφυση η ζωή σας θα αλλάξει. Θα γνωρίσετε την έκσταση και θα αρχίσετε το πνευματικό σας ταξίδι.

Εκπληκτικό, έτσι;

Αλλά έρευνες δείχνουν ότι υπάρχει ένα βασικό στοιχείο που μας εμποδίζει να συνειδητοποιήσουμε το τρίτο μάτι μας.

Η απάντηση είναι το χλωριούχο νάτριο. Η επίφυση απορροφά το μεγαλύτερο ποσοστό του αλατιού που καταναλώνουμε. Αυτό που προκαλεί στην επίφυση θα σας σοκάρει! Πραγματικά αδρανοποιεί την επίφυση σας και σας απομακρύνει από το πνευματικό σας ταξίδι.

Έρευνες δείχνουν επίσης πως αν μειώσουμε την κατανάλωση του αλατιού, μπορούμε αυτόματα να ενεργοποιήσουμε ή να βοηθήσουμε στην ενεργοποίηση της επίφυσης.

Όμως, στον σύγχρονο κόσμο υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να ενεργοποιήσετε την επίφυση. Έχουμε την γιόγκα και τον διαλογισμό και τα οφέλη τους είναι σχεδόν άγνωστα σε πολλούς.

Ίσως αυτό με την κατανάλωση του αλατιού να είναι δύσκολο αλλά η ενεργοποίηση της επίφυσης ή του τρίτου ματιού αξίζει τον κόπο! Πραγματικά αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο βλέπετε τον κόσμο.

Διαβάστε σχετικά: 6 τροφές για να αποσβεστοποιήσετε την επίφυσή σας και να ξεκλειδώσετε την πνευματική επίγνωση!

Άνοιγμα του τρίτου ματιού: Ισχυρές αρχαίες πρακτικές για την ενεργοποίηση της επίφυσης και την ανάπτυξη της συνείδησης

Μαγεία Τ.

Διαβάστε επίσης

To Top