Εναλλακτικά άρθρα

Έλκεις αυτό που εκπέμπεις.


Είχες ποτέ μια τόσο άσχημη μέρα που νόμιζες ότι όλος ο κόσμος συνωμοτεί εναντίον σου; Ξέρεις, μια τέτοια μέρα που δεν έχει ξεκινήσει καλά, καταστρέφεις ό, τι αγγίζεις και σχεδόν τους “μισείς” όλους;

Ναι, όλοι έχουμε ζήσει μια τέτοια μέρα.

Τώρα, απάντησε μου σε αυτό. Έχεις ξυπνήσει ποτέ με ένα μεγάλο χαμόγελο για κανέναν συγκεκριμένο λόγο, έχοντας ένα μεγάλο συναίσθημα χαράς και η ενέργεια που ακτινοβολούσες σε συνόδευε παντού και όλα έμοιαζαν να πηγαίνουν σύμφωνα με το σχέδιο σου;

Όπως είπα, όλοι έχουμε ζήσει μια τέτοια μέρα.

Οι περισσότεροι από εμάς αναφερόμαστε σε αυτές τις εμπειρίες ως «καλές» ή «κακές» μέρες, αλλά έχω μια λέξη γι’ αυτές.

Εκδήλωση.

Εκδήλωση είναι το υποπροϊόν του Νόμου της Έλξης ή με άλλα λόγια, το αποτέλεσμα των προσπαθειών σου (συνειδητές ή υποσυνείδητες) να αυξήσεις την δόνηση σου σε μια ανώτερη συχνότητα και εν τέλει να πραγματοποιήσεις τα όνειρα σου, απλώς με το να οραματιστείς ότι έχουν ήδη πραγματοποιηθεί. Αυτό φυσικά μπορεί να ισχύει και για το αντίθετο.

Εμείς κάνουμε αυτή την επιλογή.

Έτσι, όπως ακριβώς μπορείς να εκδηλώσεις τα πιο τρελά όνειρα σου με μια θετική στάση, με το να δουλεύεις για τους στόχους σου και απλώς με το να πιστεύεις στον εαυτό σου, μπορείς επίσης να εκδηλώσεις ανεπιθύμητα πράγματα και αρνητικές σκέψεις κάνοντας το αντίθετο.

Γιατί το κλειδί για την εκδήλωση του μυαλού βρίσκεται μέσα μας.

Και βασικά όλα έχουν να κάνουν με το ποιοι είμαστε και από τι είναι φτιαγμένη η ψυχή μας.

Βλέπεις, μπορεί να φαίνεται ότι είμαστε μόνο «σάκοι» με όργανα που περνάμε τις μέρες μας, αλλά η αλήθεια είναι ότι είμαστε πολλά περισσότερα από ότι μόνο τα φυσικά μας σώματα. Τα σώματα μας ζουν και κινούνται μόνο επειδή τα τροφοδοτούμε με ενέργεια. Σε ό,τι και αν πιστεύεις, υπάρχει κάτι εκεί έξω που είναι μεγαλύτερο από όλους μας. Και είτε σου αρέσει να το αποκαλείς Θεό, Το Σύμπαν, Το Πνεύμα, Η Πηγή ή οτιδήποτε άλλο, όλοι είμαστε φτιαγμένοι από αυτό και συνδεδεμένοι μαζί του.

Το πιο σημαντικό είναι ότι όλη αυτή η ενέργεια που μας περιβάλλει δονείται σε μια συγκεκριμένη συχνότητα. Έτσι, όσο πιο κοντά είναι η ενέργεια μας σε αυτή της Πηγής, τόσο πιο συντονισμένοι νιώθουμε με τον εαυτό μας και με τον κόσμο γύρω μας. Αυτό τελικά έχει ως αποτέλεσμα την εκδήλωση πραγμάτων που οραματιζόμαστε και θέλουμε για τον εαυτό μας. Είναι σχεδόν λες και έχουμε ένα μαγικό ραβδί και είμαστε πιο ισχυροί από ποτέ.

Αλλά όσο πιο πολύ απομακρυνόμαστε από την αποκαλούμενη Μητρική Πηγή, τόσο πιο πολύ χαμηλώνει η συχνότητα μας και αποδυναμώνεται η ενέργεια μας. Τελικά, μας απορροφά η μαύρη τρύπα της αρνητικότητας και καταλήγουμε σε έναν ατελείωτο κύκλο μιζέριας και αυτό-λύπησης.

Η πραγματικότητα είναι πως σε ό,τι δονείσαι αυτό έλκεις. Γι αυτό, το πιο σημαντικό πράγμα που μπορούμε να κάνουμε για τον εαυτό μας είναι να μάθουμε πώς να ελέγχουμε την ενέργεια μας.

Γιατί μόνο όταν αυξήσεις την δόνηση σου θα παρατηρήσεις επιτέλους την αληθινή αλλαγή γύρω σου. Μόνο τότε θα εστιάσεις σε αυτό που σε κάνει να αισθάνεσαι καλά και θα προσελκύεις αυτά που σε βελτιώνουν.

Η αλήθεια είναι πως μπορούμε να αποκτήσουμε αυτό που πραγματικά επιθυμούμε ακόμα και αν δεν μπορούμε να το δούμε τώρα. Αυτό το Σύμπαν, αυτός ο κόσμος είναι συνέχεια ανοιχτός με άπειρες εμπειρίες, ευκαιρίες, συναισθήματα, πράγματα και ανθρώπους. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε για να φτάσουμε στις πύλες αυτού του απίστευτου παραδείσου είναι να πιστέψουμε πως υπάρχει. Αλλά για να διατηρήσουμε αυτή την πεποίθηση, πρέπει πρώτα να κάνουμε ό, τι καλύτερο μπορούμε για να μείνουμε συνδεδεμένοι με την παγκόσμια πηγή, την Μητρική πηγή, τον Θεό…

Έτσι, αν θέλεις να αλλάξεις την ζωή σου, αλλά νιώθεις πως δεν έχεις αρκετή δύναμη για να το κάνεις και ανεξάρτητα από το πόσο προσπαθείς πάντα νιώθεις πως κάποιος άλλος είναι υπεύθυνος για την μιζέρια σου, προτείνω να σταματήσεις για λίγο και να εστιάσεις στον εαυτό σου. Να τον δεις πραγματικά όπως είναι.

Τον βλέπεις; Αυτός είσαι εσύ.

Κανείς δεν μπορεί να σε σταματήσει από το να καταλάβεις την αξία σου.

Το μόνο σου εμπόδιο είσαι εσύ.

Και όσο πιο γρήγορα το συνειδητοποιήσεις αυτό, τόσο το καλύτερο για σένα.

Διαβάστε επίσης


To Top