Σχέσεις

Δημιουργήστε μια νέα ενέργεια μαζί με τον σύντροφό σας.


Της Ελένης Κακλαμάνου

Όταν δύο άνθρωποι έχουν μια στενή σχέση που χαρακτηρίζεται από αγάπη, η ένωση αυτή αποτελεί μια καινούρια ενέργεια! Αυτή που προέρχεται από την μίξη δύο ενεργειών. Όσο περισσότερο χρόνο περνάτε μαζί τόσο αναμειγνύονται αυτές οι δύο ενέργειες.

Αν κρατάτε τα προσωπικά σας αντικείμενα κοντά σε εκείνα του συντρόφου σας, ενισχύεται η ένωση της ενέργειας σας.

Πάμε να το δούμε εκτενέστερα παρακάτω.

  • Φορέστε τα ρούχα του συντρόφου σας, καθώς περιέχουν την δική του ενέργεια. Με αυτόν τον τρόπο διαπερνάται η ενέργεια του στο σώμα σας αλλά προσθέτετε και τη δική σας, αυτή είναι μια καλή τεχνική για να γίνουν ένα, αλλά και για να επισπεύσει τη διαδικασία της γνωριμίας και της οικειότητας μεταξύ σας.
  • Τοποθετήστε μαζί τις οδοντόβουρτσες, τις βούρτσες μαλλιών. Ακόμη, βάλτε δίπλα τα ζευγάρια με τα παπούτσια σας και φυλάξτε κάποια ρούχα σας μαζί, προκειμένου να αναμειχθούν οι ενέργειες. Έτσι δημιουργείται μια κοινή ενέργεια όταν τα χρησιμοποιείτε, ή τα φοράτε. Αυτή η τακτική ενισχύει την αίσθηση ότι μοιράζεστε τη ζωή, μέσα από τα πιο απλά πράγματα.
  • Φυλάξτε φωτογραφίες με τους δυο σας σε όμορφες στιγμές σε σημείο που να τις βλέπετε συχνά. Κατά προτίμηση τοποθετήστε τες ΒΔ η νότια του σπιτιού.
  • Γελάστε μαζί καθώς έτσι διοχετεύεται θετική ενέργεια η οποία σας περικλείει.
  • Μοιραστείτε συνήθειες που πραγματοποιείτε μόνοι σας , όπως το φαγητό, το μπάνιο, τον καφέ, την χαλάρωση. Αυτό θα δημιουργήσει ισχυρή ενέργεια επίσης, στους δυο σας.

Ακολουθώντας αυτά τα βήματα και συνεχίζοντας να μοιράζεστε αγάπη και στιγμές μαζί οι ενέργειες σας θα ισχυροποιούνται μέρα με τη μέρα!

Διαβάστε επίσης


To Top