Εναλλακτικά άρθρα

Δίδυμη φλόγα, τηλεπάθεια και τρίτη διάσταση

Sunanda Sharma

Η δίδυμη φλόγα και η τηλεπάθεια έχουν φτιαχτεί η μία για την άλλη. Η μία είναι η δύναμη της άλλης. Μήπως αυτό ακούγεται σαν μια σχέση μεταξύ δίδυμων φλογών ή κάτι παραπάνω από αυτό; Οι δίδυμες φλόγες είναι τα όντα που έχουν την ίδια ενέργεια και η οποία έχει χωριστεί σε αρσενική ενέργεια και θηλυκή ενέργεια. Προέρχονται από τον ίδιο πυρήνα.

Μοιάζουν τόσο που η έλξη είναι παρόμοια με αυτή ενός μαγνήτη. Αν ο ένας είναι χαρούμενος, ο άλλος νιώθει κύματα χαράς, και αν ο ένας είναι λυπημένος ο άλλος είναι «πεσμένος» και άκεφος. Αυτό ισχύει ανεξαρτήτως από το που επέλεξε ο καθένας από τους δυο να ενσαρκωθεί στον πλανήτη γη. Οι δίδυμες φλόγες μπορεί τυπικά να μην έχουν συναντηθεί, αλλά και πάλι νιώθει η μία τα συναισθήματα, τις σκέψεις και την ενέργεια της άλλης. Στην πραγματικότητα, η παρουσία της άλλης δίδυμης είναι τόσο δυνατή που είναι σχεδόν σαν να βρίσκεται με το άλλο της μισό, συνέχεια, στο ενεργειακό πεδίο.

Μερικές φορές, μπορεί να βρείτε το ενεργειακό αποτύπωμα τόσο έντονο που φαίνεται σαν το άλλο σας μισό να έχει τηλεμεταφερθεί στο σταθμό-βάση σας! Αυτή η θέση μπορεί να γίνει λίγο έντονη, αναφορικά με τον τρόπο που σας παρατηρούν οι άλλοι (απόλυτη δυσπιστία) όταν μιλάτε, γελάτε και χαχανίζετε με το άλλο σας μισό.

Δεν μπορείτε να εξηγήσετε πολλά σε αυτούς τους δύσπιστους όσον αφορά το πώς λειτουργεί το φαινόμενο των δίδυμων φλογών. Ωστόσο, μπορείτε να μετρήσετε τις ευλογίες σας όταν ανακαλύψετε αυτό το σπάνιο εύρημα με το οποίο το σύμπαν επέλεξε να εναρμονιστείτε.

Υπάρχουν κάποιες ευθυγραμμίσεις με τις οποίες οι δίδυμες φλόγες έχουν μια επιλογή να γίνουν ένα, σε αυτή τη ζωή. Ίσως, αν είναι τυχερές, θα είναι σύντροφοι ζωής. Μερικές φορές, κάποιο άτομο είναι ήδη παντρεμένο  και τότε το άλλο, θα συνεχίσει να του δίνει τη δύναμη που τόσο χρειάζεται για να συνεχίσει, και αντιστρόφως.

Κάποιες φορές, τα διαζύγια και οι χωρισμοί γίνονται αν η ψυχή καθεμίας από τις δίδυμες φλόγες επιθυμεί να ελκυσθεί προς την άλλη για να ολοκληρωθεί το πρόγραμμα της ψυχής. Όλες αυτές οι κινήσεις έχουν αποφασιστεί σας συμβόλαια ψυχής από τις δίδυμες φλόγες προτού καν ενσαρκωθούν στον πλανήτη Γη.

Η επανένωση των δίδυμων φλογών μπορεί να μοιάζει με αληθινή αγάπη ή μια ρομαντική ένωση, αλλά υπάρχει και μια άλλη όψη σε αυτό. Η επανένωση μπορεί να είναι πολύ δύσκολη και άγρια κατά καιρούς. Αυτές οι ενώσεις θα σας πυροδοτήσουν να ζήσετε το υψηλότερο πεπρωμένο σας και κάποιος μπορεί να πει ότι περπατάει στη φωτιά, όμως είναι ευγνώμων γιατί τον περικυκλώνει η αγάπη.

Κάποιος μπορεί να αναρωτηθεί γιατί οι δίδυμες φλόγες επιλέγουν να ζήσουν στα άκρα; Λοιπόν, είναι σαν να δοκιμάζονται θεϊκά σε αυτό το εύρος για να εκπέμψουν διαυγές φως και άνευ όρων αγάπη. Για να εκπέμψουν πραγματικά αγάπη άνευ όρων χρειάζονται να τελειοποιήσουν τον εαυτό τους και να αφήσουν το διαμάντι μέσα τους να ξεδιπλωθεί.

Έχοντας αναφέρει όλα αυτά, ποιο είναι το επίπεδο της τηλεπάθειας που κάποιος μοιράζεται με την δίδυμη φλόγα του; Η κύρια σύνδεση της τηλεπαθητικής σύνδεσης είναι τόσο δυνατή που μια δίδυμη φλόγα μπορεί να διαβάσει το μυαλό της άλλης δίδυμης ακόμα και αν βρίσκονται σε δυο διαφορετικές ηπείρους στην γη.

Μπορεί σχεδόν να ακούσει ο ένας τον άλλον δυνατά και μερικές φορές να ιδωθούν από απόσταση. Αυτό είναι πιθανό επειδή και οι δύο δίδυμες φλόγες είναι πολύ εξελιγμένα ανθρώπινα όντα με δυνατές ψυχικές αισθήσεις και μερικές φορές με πολύ δυνατή ψυχική ικανότητα. Αν για κάποιον λόγο δεν βρει η μία την άλλη στην ενσάρκωση, τότε η μία θα είναι οδηγός της άλλης στο ταξίδι τους σε αυτή τη ζωή.

Υποστηρίζει η πραγματικότητα της τρίτης διάστασης τέτοιες αντισυμβατικές σχέσεις και ενώσεις; Είναι πολύ δύσκολο για τους ανθρώπους που είναι περιορισμένοι από το τρισδιάστατο προσωπείο να καλωσορίσουν ή να καταλάβουν την επανένωση των δίδυμων φλογών. Οι ενώσεις των δίδυμων φλογών είναι η ένωση της ενέργειας που είναι η ένωση του Σίβα και της Σάκτι όπως λένε στον Ινδουισμό. Τέτοιες ενώσεις δεν είναι για τους άτολμους αλλά για τους αντικομφορμιστές.

Αυτή είναι η πραγματική ένωση των ψυχών στον θεϊκό συγχρονισμό και σε συμφωνία με ένα εξαιρετικό θεϊκό σχέδιο. Για αυτό οι δόλιοι, οι κομφορμιστές και αυτοί που αγαπάνε το σώμα τους δεν θα έχουν καμία πιθανότητα εδώ. Εδώ η σωματική εμφάνιση δεν μετράει. Το ενεργητικό μήκος κύματος είναι εκείνο που τραβάει τις δίδυμες φλόγες μαζί. Η μία απλά ξέρει τα χαρακτηριστικά και κάθε παλμό της άλλης, πέρα από την κατανόηση όλων των σωματικών αισθήσεων. Αυτοί που περπάτησαν αυτό το δρόμο μπορούν να το εγγυηθούν αυτό.

Οι επανενώσεις των δίδυμων φλογών έχουν έναν θεϊκό σκοπό. Το σύμπαν θα ακούσει την έκκλησή τους, μόλις και οι δύο αποκτήσουν γνώση και συνειδητοποιήσουν πως έχουν ενσαρκωθεί εδώ για να εκπληρώσουν έναν πνευματικό σκοπό και ένα σχέδιο. Είναι ξεχωριστά πολύ δυνατά όντα και όταν είναι μαζί αυτή η δύναμη εκδηλώνεται.

Η επανένωσή τους σε όλο τον κόσμο θα αναπαράγει την ενέργεια της πηγής και θα οδηγήσει τον πλανήτη σε μεγαλύτερες διαστάσεις. Περισσότερες επανενώσεις αυτών των θεϊκών συντρόφων συμβαίνουν τώρα στην Γη καθώς ο πλανήτης  μας σταδιακά ανεβάζει τη δονητική του συχνότητα στην πέμπτη διάσταση.

Μετάφραση: awakengr.com via omtimes.com

Διαβάστε επίσης

To Top