Σχέσεις

Δίδυμες φλόγες: Οπτική επαφή και ψυχική σύνδεση


Οι δίδυμες φλόγες είναι εκείνες που πιστεύεται ότι έχουν προοριστεί η μία για την άλλη, στο ξεκίνημα των ζωών τους. Είναι έτοιμες να πάρουν ξεχωριστούς δρόμους, να ωριμάσουν και να μεγαλώσουν σε διαφορετικά περιβάλλοντα και μετά από αυτό η μοίρα τις φέρνει μαζί πάλι σε κάποιο χρονικό διάστημα που είναι έτοιμες να χειριστούν την αγάπη στο μεγαλύτερό της επίπεδο. Η οπτική επαφή των δίδυμων φλογών είναι ένα σίγουρο σημάδι ότι οι δίδυμες ψυχές ήταν πράγματι προορισμένες η μία για την άλλη.

Η οπτική επαφή

Τα μάτια είναι γνωστό ότι είναι το πιο δυνατό μέρος του σώματος που εκφράζει τα συναισθήματα κάποιου.  Είναι αρκετά φυσιολογικό για τους ερωτευμένους να κοιτάνε ο ένας στα μάτια του άλλου με μια αίσθηση εκτίμησης και αγάπης, ωστόσο, το είδος της οπτικής επαφής που βιώνεται από τις δίδυμες φλόγες είναι πιο ιδιαίτερο και πιο βαθύ.

Το ξεκίνημα της αγάπης

Ένα απλό βλέμμα προς κάποιον ξένο που ήταν προορισμένος για εσάς, σίγουρα θα ερεθίσει και θα ξυπνήσει κάποια βαθιά αισθήματα μέσα σας. Λέγεται ότι την στιγμή που θα συναντήσετε τη δίδυμη φλόγα σας, κάθε σημείο του σώματός σας θα την αναγνωρίσει ως την μία και μοναδική και το ίδιο θα κάνει και η διαίσθησή σας.

Η αγάπη με την πρώτη ματιά είναι βασικά πραγματική στην περίπτωση των δίδυμων φλογών, καθώς ήσασταν Ένα κάποτε, και χωριστήκατε ώστε να αναπτυχθείτε και να μεγαλώσετε ξεχωριστά, για να φτάσετε στο σημείο να συμπληρώσετε ο ένας τον άλλον. Αυτή η σχέση μπορεί να χαρακτηριστεί ως μαγνήτης. Είστε σαν δυο μαγνήτες που μπορούν απλά να κοιτάζουν ο ένας τον άλλον και να ελκύει ο ένας τον άλλον άμεσα.

Εκφράζετε την αγάπη

Τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής και μπορούν επομένως να δείξουν τι αισθάνεται κάποιος βαθιά μέσα του. Το μάτι είναι το σημαντικότερο εργαλείο που οι δίδυμες φλόγες χρησιμοποιούν για να συνδεθούν σε βαθύτερο και μεγαλύτερο επίπεδο. Μέσω των ματιών οι δυο σας θα μπορέσετε να δείξετε ο ένας στον άλλον τι πραγματικά υπάρχει στην ψυχή σας. Την ευτυχία, τον πόνο, την αγάπη, την στοργή, την εκτίμηση κλπ

Ένα απλό βλέμμα στα μάτια της δίδυμης φλόγας σας θα σας φέρει σίγουρα στο ίδιο επίπεδο συναισθημάτων της. Είναι η σιωπηρή συζήτηση που έχετε οι δυο σας.

Θαυμασμός

Ήσασταν ποτέ κολλημένοι με κάποιον που αγαπούσατε χωρίς να ξέρετε το πώς; Ίσως να συναντήσατε τη δίδυμη φλόγα σας. Τα μάτια μοιράζονται μια ανεξήγητη σύνδεση μεταξύ των δίδυμων φλογών, κάτι που ισχύει και με διάφορους άλλους ανθρώπους που συνάντησαν τη δίδυμη φλόγα τους.

Λένε ότι συχνά διαπιστώνουν ότι κοιτάνε ο ένας τον άλλον με μια αίσθηση θαυμασμού, εκτίμησης, αγάπης, φροντίδας και στοργής.

Συγχώρεση και κατανόηση

Οι καβγάδες και οι διαφωνίες, όπως σε άλλες σχέσεις, είναι αρκετά συνηθισμένες ανάμεσα στις δίδυμες φλόγες. Θα διαπιστώσετε ότι είστε ενοχλημένοι ή θυμωμένοι με τις πράξεις ή τα λόγια της δίδυμης φλόγας σας, σε πολλές περιπτώσεις. Ωστόσο, όταν απλά κοιτάτε στα μάτια ο ένας τον άλλον, η πίκρα και ο θυμός μέσα σας, θα μετριαστούν.

Όσο μικρά και αν είναι τα μάτια, γίνονται πάντα πανίσχυρα όσον αφορά τις δίδυμες φλόγες. Τα μάτια θα σας θυμίσουν κάθε γλυκό χαρακτηριστικό του άλλου, κάθε λεπτομέρεια για αυτόν, που σας τρελαίνει, τις καλύτερες στιγμές που έχετε μοιραστεί μαζί κλπ. Όλες αυτές οι μνήμες θα αναθερμάνουν το αίσθημα της αγάπης και θα τα ξαναβρείτε.

Τώρα συνειδητοποιήστε πόσο σημαντική είναι η οπτική επαφή μεταξύ των δίδυμων φλογών. Τα μάτια είναι πραγματικά το παράθυρο της ψυχής. Το αίσθημα της αγάπης και της οικειότητας βρίσκεται στο κοίταγμα των ματιών της δίδυμης φλόγας σας.

Μετάφραση: awakengr.com via spiritualunite.com

Διαβάστε επίσης


To Top