Εναλλακτικά άρθρα

Διαλογισμός άμεσης υλοποίησης

Πανίσχυρος Διαλογισμός Εναρμόνισης με το κέντρο του Σύμπαντος

Αν νιώθεις κουρασμένος, μπερδεμένος ή πρέπει να πάρεις μια απόφαση ζωής και νιώθεις χαμένος, αυτό σημαίνει ότι έχεις βγει από το κέντρο σου και δεν μπορείς να αναγνωρίσεις την αλήθεια μέσα σου.

Η ζωτική σου ενέργεια που βρίσκεται στη βάση της σπονδυλικής σου, στήλης είναι μπλοκαρισμένη με αποτέλεσμα να σε κυριεύουν συναισθήματα φόβου, ανασφάλειας και αμφιβολίας.

Είσαι Θεικός σπινθήρας, είσαι ένα πλάσμα αγάπης και φωτός. Όλη η πληροφορία που χρειάζεσαι βρίσκεται μέσα σου.

Για να μπορέσεις να την “ακούσεις”, “δεις”, “διαβάσεις”, χρειάζεται όλα τα ενεργειακά κέντρα στο σώμα σου, να είναι πλήρως εναρμονισμένα με το κέντρο του σύμπαντος.

Τα 5 Εκπληκτικά Οφέλη του Διαλογισμού

1) Αυτός ο εκπληκτικός διαλογισμός, θα σε βοηθήσει να γειωθείς, να καθαρίσεις το νου από μπερδεμένες ιδέες, να αποκτήσεις διαύγεια αλλά και να ενεργοποιήσεις την διαίσθηση σου ώστε να μπορέσεις να πάρεις τις σωστές αποφάσεις!

2) Θα ξεκλειδώσει την αλήθεια σου και θα σε βοηθήσει να μείνεις ανεπηρέαστος από τη γνώμη των άλλων.

3) Θα σε καθαρίσει σε σωματικό και νοητικό επίπεδο, αποβάλλοντας τοξικά συναισθήματα και σκέψεις.

4) Καθώς ξεμπλοκάρει ένα προς ένα τα ενεργειακά σου κέντρα, θα σε κάνει master στην υλοποίηση!

5) Ακολουθώντας το διαλογισμό Εναρμόνιση με το κέντρο του Σύμπαντος η ικανότητα σου να υλοποιείς θα πολλαπλασιαστεί.

Μερικές φορές θα είναι αρκετό να σκεφτείς κάτι με απόλυτη πίστη και απλά να το έλξεις στη ζωή σου.

Ιδανικά σου προτείνω να κάνεις αυτό το διαλογισμό καθημερινά. Θα σε αφυπνίσει και θα σε βοηθήσει να επανακτίσεις την χαμένη σου αυτοπεποίθηση καθώς σε συνδέει ξανά με την εσωτερική σου αλήθεια.

Μέσα στις πρώτες 3 μέρες θα νιώσεις τα ευεργετικά του αποτελέσματα!

Αν βρίσκεσαι σε παραλία είναι εξαιρετικά οφέλιμο. Καθώς θα επανασυνδέεσαι με τη συμπαντική ενέργεια, μέσω της Μητέρας Γης το νερό θα διώξει όλους τους φόβους και τις φοβίες.

Διαλογισμός Εναρμόνισης με το Σύμπαν

Τα 7 Βήματα του Διαλογισμού

1. Κάθισε στην άνετη θέση (οκλαδόν).

2. Κλείσε απαλά τα μάτια.

3. Ακούμπησε τις παλάμες στα γόνατα, στραμμένες προς τον ουρανό.

4. Πάρε 10 βαθιές αναπνοές ώστε να χαλαρώσεις το σώμα και όλο το νευρικό σου σύστημα.

5. Φαντάσου κατά την εισπνοή, ενέργεια από το βάθος της γης να ανεβαίνει, να περνάει μέσα από το κόκκυγα, να ανεβαίνει κατά μήκος της σπονδυλικής σου στήλης και να βγαίνει έξω από την κορυφή του κεφαλιού σου και να εκτοξεύεται στο σύμπαν, ενώ δηλώνεις νοερά… Ενεργοποίηση της Κουνταλίνης, της Ιερής μου Ενέργειας.

6. Κατά την εκπνοή φαντάζεσαι αυτή την ενέργεια σαν χρυσόσκονη, ενισχυμένη, να επιστρέφει από το σύμπαν πίσω σε εσένα, να περνάει μέσα από τη κορυφή του κεφαλιού σου και να κάθεται στο κέντρο της καρδιάς σου, δηλώνοντας νοερά … Είμαι ένα με το Σύμπαν, Ένα με την Αγάπη.

7. Όταν ολοκληρώσεις πάρε μια βαθιά ανάσα και άνοιξε τα μάτια. Κίνησε το σώμα, περπάτα για λίγο ξυπόλυτος, πιες νερό ώστε να επανέλθεις στο εδώ και τώρα.

Κάνε το συγκεκριμένο διαλογισμό για 5 λεπτά τη πρώτη εβδομάδα, 10 λεπτά τη δεύτερη εβδομάδα και σταθεροποιήσου στα 15 λεπτά από την τρίτη εβδομάδα.

Μαρία Αναστασιάδου

Πηγή: omorfizoi.gr

Διαβάστε επίσης

To Top