Τεστ - Κουίζ

Διαλέξτε ένα κρυστάλλινο σχήμα για να αποκαλυφθεί το άλυτο κάρμα της προηγούμενης ζωής σας


Έχετε παρατηρήσει πως υπάρχουν συγκεκριμένοι τομείς στην ζωή σας που συνεχίζετε να δυσκολεύεστε ανεξάρτητα από το πόσο προσπαθείτε; Είναι αρκετά πιθανό πως αντιμετωπίζετε το κάρμα μιας προηγούμενης ζωής το οποίο η ψυχή σας επέλεξε να θεραπεύσει και να ολοκληρώσει σε αυτή τη ζωή.

Μόλις καταλάβουμε τι είναι το καρμικό θέμα, μπορούμε να κατανοήσουμε γιατί βιώνουμε κάποιες δυσκολίες που αποτελούν αυτά τα θέματα στη ζωή μας. Υπάρχουν αρκετά γενικά θέματα τα οποία πρέπει να βελτιώσουν οι άνθρωποι εδώ όπως: η εμπιστοσύνη, η αυτό-αξία, η φτώχεια, τα πνευματικά πιστεύω και οι υγιείς σχέσεις, για να πούμε μερικά.

Διαλέξτε ένα κρυστάλλινο σχήμα για να βρείτε ποιο είναι το άλυτο καρμικό θέμα σας.

Αν διαλέξατε το…

  1. Ξεχάστε τις παλιές ανθυγιεινές σχέσεις και προχωρήστε

Σε μια προηγούμενη ζωή περνούσατε τον περισσότερο χρόνο μόνοι, απομονωμένοι, νιώθοντας εγκαταλελειμμένοι από τους άλλους. Γι αυτό φροντίζετε τις σχέσεις σας και θα κάνετε τα πάντα για να αποτρέψετε την διάλυση οποιασδήποτε σχέσης. Μερικές φορές μπορείτε να δείτε μόνο το καλό σε ένα άτομο και είναι δύσκολο να το αφήσετε όταν η σχέση αρχίζει να βρίσκεται εκτός ισορροπίας και δυστυχώς να γίνεται τοξική. Όταν αυτό σας συμβεί, τείνετε να επιμένετε και να παλεύετε για την σχέση περισσότερο από όσο χρειάζεται και είναι υγιές. Αυτό συμβαίνει λόγω του φόβου σας να μείνετε μόνοι ή να μην δέχεστε την επιδοκιμασία των άλλων. Το να μάθετε πώς να αναγνωρίζετε τα προειδοποιητικά σημάδια θα σας σώσει από τον πόνο και την απογοήτευση. Η δυσκολία αυτή μπορεί να υπάρξει σε όλες σας τις σχέσεις: στην οικογένεια, στους φίλους, στις ερωτικές σχέσεις και στους συναδέλφους.

  1. Αυτό-σαμποτάρετε τον εαυτό και τους στόχους σας

Σε μια προηγούμενη ζωή είχατε πολλές ουτοπικές φιλοδοξίες που σας έφεραν δυστυχή αποτελέσματα. Οι αποφάσεις σας έθεσαν τον εαυτό σας και τους άλλους σε κίνδυνο, οικονομικά και σωματικά. Αυτά τα λάθη σας έκαναν να μην εμπιστεύεστε τον εαυτό σας κατά τη διάρκεια της προηγούμενης ζωής και συνεχίζετε να το κάνετε και στην τωρινή ζωή σας. Υπάρχουν αρκετοί τρόποι για να αντιμετωπίσετε αυτό το ζήτημα όπως: να αφιερώνετε χρόνο για να αποφασίσετε κάτι και να καταγράφετε όλες τις επιτυχείς και σοφές πράξεις και αποφάσεις που κάνατε. Μια άλλη πρόταση είναι να μην ζητάτε την γνώμη και τις συμβουλές πολλών ανθρώπων. Το να αναζητάτε πολλή βοήθεια έξω από τον εαυτό σας θα προκαλέσει περισσότερη σύγχυση.

  1. Δυσκολεύεστε να εμπιστευτείτε τους άλλους

Σε μια προηγούμενη ζωή ήσασταν θύμα απάτης και ατιμίας πολλές φορές. Η απάτη σας έκανε να φυλάγεστε και να μπερδεύεστε για το ποιον να εμπιστευτείτε. Και λόγω αυτής της σύγχυσης μπορεί να εμπιστευτήκατε άτομα που σας είχαν προδώσει. Σε αυτή τη ζωή, θα προσελκύσετε και το έχετε κάνει ήδη ανθρώπους που θα δοκιμαστούν και θα τους εμπιστευθείτε. Το κλειδί είναι να δώσετε προσοχή στο ένστικτο σας και να πιστεύετε τους ανθρώπους όταν σας δείχνουν ποιοι πραγματικά είναι. Τα σημάδια είναι πάντα εκεί, μπορεί όχι στην αρχή αλλά πάντα βρίσκονται εκεί για να τα δούμε. Είναι πάντα καλό να παίρνετε τον χρόνο σας καθώς χτίζετε σχέσεις με τους άλλους. Μετά από 3 μήνες θα ξέρετε ακριβώς πόσο ακέραιοι είναι και μπορείτε να αποφασίσετε για το αν αξίζουν να βρίσκονται στον κοντινό ή εξωτερικό σας κύκλο, να είναι φίλοι ή γνωστοί.

Διαβάστε επίσης


To Top