Γενικού ενδιαφέροντος

Διάλεξε ένα λίθο και μάθε τι αποκαλύπτει για εσένα

Αφιερώστε λίγα δευτερόλεπτα για να δείτε τους λίθους που φαίνονται στην εικόνα που είναι πάνω. Μην το σκέφτεστε πολύ, διαλέξτε έναν βασισμένοι στο ένστικτό σας! Να τι έχει να πει για εσάς, η επιλογή σας:

1.Οπαλίτης

Δεν κρατιέστε να απελευθερωθείτε από την καθημερινότητα και τους πολυάσχολους ρυθμούς της σύγχρονης ζωής. Πρέπει να βρείτε έναν τρόπο να κάνετε ένα βήμα πίσω, να βρείτε ένα ήσυχο καταφύγιο και να συνδεθείτε με τις σκέψεις σας και τα συναισθήματά σας.

2.Μαλαχίτης

Είστε στα πρόθυρα μερικών μεγάλων και σημαντικών αλλαγών στη ζωή σας. Η μετάβασή σας μπορεί να είναι πνευματική, ενώ η ερωτική σας ζωή θα περάσει και αυτή από μια μείζονα αλλαγή.

Αυτό είναι το τέλειο διάστημα να σκεφτείτε πραγματικά τις επιλογές που κάνετε. Μήπως θα έπρεπε να κάνετε κάτι διαφορετικό; Σκεφτείτε το και αποδεχτείτε τις αλλαγές.

3.Ηλιόλιθος

Αυτός ο λίθος αντιπροσωπεύει τον όμορφο, φωτεινό ήλο. Αν σας έλκυσε αυτός ο λίθος, τότε είστε αισιόδοξοι και πιστεύετε στην φωτεινή πλευρά της ζωής.

Το μέλλον δείχνει καλό για εσάς, για αυτό απλά συνεχίστε να κάνετε αυτό που κάνετε και να φέρνετε φως και χαρά σε αυτούς που είναι δίπλα σας. Μην αφήνετε τις δυσκολίες της ζωής να πάρουν μακριά αυτή την αγαπημένη ηλιόλουστη προδιάθεσή σας!

4.Οψιδιανός

Αυτός ο λίθος δείχνει ότι χρειάζεστε ολοκληρωτική αναγέννηση! Είναι η ώρα να αποδράσετε από τον κύκλο στον οποίο βρίσκεστε και να χτίσετε μια ολοκαίνουργια ζωή. Να θυμάστε πόσο τυχεροί είστε που έχετε αυτά που έχετε και πάρτε την ευκαιρία να κάνετε μια ζωή που θα είστε χαρούμενοι και περήφανοι.

5.Χαουλίτης

Μπορεί να έχετε ικανότητες να λαμβάνετε πνευματικά μηνύματα από την «άλλη» πλευρά. Κρατήστε ανοιχτά την καρδιά σας και το μυαλό σας και ίσως βιώσετε κάτι εκπληκτικό. Είναι καλή ιδέα να κρατήσετε ένα ημερολόγιο ονείρων καθώς και να σημειώνετε ενδιαφέρουσες συμπτώσεις που συμβαίνουν γύρω σας.

6.Ίασπις Δαλματίας

Αν αυτός είναι ο λίθος που επιλέξατε, είστε εξερευνητές πέρα για πέρα. Σας αρέσει η διασκέδαση και η χαρά και πρέπει να βεβαιωθείτε ότι θα κρατήσετε ζωντανό αυτό το παιχνιδιάρικο πνεύμα σας στη ζωή. Να ενεργείτε με παρόρμηση μια στο τόσο, παραδοθείτε στο ένστικτό σας και χαρείτε τις νέες εμπειρίες και τις συναντήσεις με καινούργιους ανθρώπους!

Διαβάστε επίσης

To Top