Εναλλακτικά άρθρα

Αυτές οι ερωτήσεις θα αποκαλύψουν εάν είσαι παιδί των Άστρων! Είσαι ένας άνθρωπος Ίντιγκο, Κρυστάλλινος ή Ουράνιο Τόξο;

Υπάρχουν πολλά διαφορετικά είδη ανθρώπων σε αυτόν τον κόσμο. Κάποιοι είναι πιο χαρισματικοί από άλλους αλλά όλοι ταιριάζουν σε μια συγκεκριμένη ομάδα. Ενώ πιθανώς να έχετε ακούσει για τα παιδιά των άστρων, ξέρετε τι πραγματικά είναι;

Τα παιδιά των άστρων είναι οι άνθρωποι που έχουν σταλθεί σε αυτόν τον πλανήτη από κάθε μέρος του σύμπαντος για διάφορους λόγους.
Τα παιδιά των άστρων χωρίζονται σε διαφορετικές ομάδες και περιλαμβάνουν τα παιδιά «Ίντιγκο», τα παιδιά «Κρύσταλλα» και τα παιδιά «Ουράνια Τόξα». Αυτά τα άτομα έχουν ξεχωριστές ικανότητες και προορίζονται να φέρουν την γαλήνη και να αλλάξουν την συνείδηση των ανθρώπων. Κάποια εστιάζουν στην φύση και άλλα στην ίδια την ανθρωπότητα.

Αν θέλετε να μάθετε για το αν είστε παιδί των άστρων πρέπει απλώς να κάνετε κάποιες ερωτήσεις στον εαυτό σας. Κάθε ομάδα έχει τα δικά της χαρακτηριστικά και φέρει έναν στόχο μοναδικό για κάθε άτομο.

Παρακάτω θα σας κάνω 5 ερωτήσεις για να ανακαλύψετε αν ανήκετε σε κάποια ομάδα. Μπορεί να εκπλαγείτε από τα αποτελέσματα.

Είστε παιδί «Ίντιγκο»;

 1. Έχετε θέμα με την εξουσία;
 2. Νιώθετε πως αξίζετε να βρίσκεστε σε αυτόν τον πλανήτη;
 3. Δεν συμμορφώνεστε εύκολα;
 4. Έχετε πολλή ενσυναίσθηση;
 5. Ονειροπολείτε συχνά;

Είστε παιδί των «Κρυστάλλων»;

 1. Είστε πολύ επιεικείς;
 2. Είστε πολύ καλλιτεχνικοί;
 3. Βλέπετε ή ακούτε συχνά πνεύματα/οδηγούς;
 4. Είστε ατρόμητοι;
 5. Μισείτε τους καβγάδες;

Είστε παιδί «Ουράνιο Τόξο»;

 1. Η ενέργεια σας είναι σε ανώτερο επίπεδο;
 2. Είστε πιο ενεργειακοί από τους άλλους;
 3. Έχετε ισχυρή προσωπικότητα;
 4. Μπορείτε να θεραπεύσετε τους άλλους;
 5. Νιώθετε «εκτός τόπου»;

Αν απαντήσατε ναι σε όλες τις ερωτήσεις μιας ομάδας μπορείτε να μάθετε περισσότερα γι αυτή παρακάτω. Αυτές οι ομάδες είναι σημαντικές και αν ανήκετε σε μία, έχετε έρθει εδώ για να αλλάξετε τον κόσμο.

Ίντιγκο

Ίντιγκο είναι οι άνθρωποι που ενσαρκώνονται σε αυτόν τον πλανήτη για τουλάχιστον εκατό χρόνια. Έχουν θεραπευτικές ικανότητες και μπορούν να καθαρίσουν οποιαδήποτε αύρα με ευκολία. Τείνουν να είναι πιο έξυπνοι και ευαίσθητοι από τους άλλους και είναι μοναδικοί.

Παιδιά Κρύσταλλα

Τα παιδιά Κρύσταλλα βρίσκονται εδώ για να αποκαλύψουν στον υπόλοιπο κόσμο τις δυνάμεις που όλοι έχουμε μέσα μας. Αυτή η ομάδα τείνει να λειτουργεί καλύτερα μαζί παρά χωριστά και μπορεί να βοηθήσει τους άλλους να φτάσουν στον ανώτερο σκοπό τους. Αυτοί οι άνθρωποι είναι επιεικείς και στοργικοί.

Παιδιά Ουράνια Τόξα

Τα παιδιά Ουράνια Τόξα είναι ξεχωριστά με πιο πολλούς τρόπους από όσους φαντάζεστε. Βρίσκονται εδώ για να βοηθήσουν τους ανθρώπους να εξελιχθούν και συνήθως είναι αρκετά ενδιαφέροντα. Κάνουν ότι μπορούν για να φέρουν χαρά και αρμονία στους άλλους και έχουν πάντα καλή διάθεση. Δεν είναι από τους ανθρώπους που βλέπουν τα πάντα αρνητικά, ακόμα και στην χειρότερη κατάσταση θα βρουν κάτι για να είναι χαρούμενοι.

Μετάφραση, επιμέλεια: L.C. από το awarenessact.com για το awakengr.com

Διαβάστε επίσης

To Top