Συνταγές Υγείας

Αρχαίο φάρμακο από τους Σαμουράι: Ανακτήστε τις δυνάμεις σας, Ενισχύστε τα οστά και το σώμα!

Εάν αισθάνεστε συχνά κουρασμένοι και έχετε προβλήματα με τα οστά, αυτή η παλιά ιαπωνική θεραπεία που έγινε γνωστή από τους Σαμουράι μπορεί να σας φανεί πολύ χρήσιμη.

Το φάρμακο μπορεί να παρασκευαστεί απλά:

Σε ένα ποτήρι βάζουμε 250ml μηλόξυδο και στη συνέχεια τοποθετούμε μέσα σε αυτό ένα μεσαίου μεγέθους αυγό που έχει προηγουμένως πλυθεί. Το αφήνουμε έτσι μέσα για επτά ημέρες. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου το κέλυφος του αυγού θα διαλυθεί και θα παραμείνει μόνο η λεπτή μεμβράνη που στην πραγματικά κρατά τον κρόκο και το ασπράδι του αυγού μαζί. Μετά από 7 ημέρες, αφαιρούμε το αυγό από το ξύδι, αφαιρούμε τη μεμβράνη και τοποθετούμε τα περιεχόμενα του αυγού μέσα στο ξύδι. Ανακατεύουμε τα περιεχόμενα και λαμβάνουμε ένα ομοιόμορφο μείγμα.

Καταναλώνεται μια μικρή ποσότητα (10-15 ml) του παρόντος πολύ ισχυρoύ αυτού μείγματος τρεις φορές την ημέρα, αφού το ανακατέψετε μέσα σε ένα ποτήρι ζεστό νερό.

Οι Σαμουράι πολεμιστές θεωρούσαν αυτό το τονωτικό φάρμακο ως μια σημαντική πηγή δύναμης και εξουσίας. Η πρωτεΐνη, το ασβέστιο, οι βιταμίνες του αυγού απορροφούνται από το σώμα μας. Ένα τσόφλι αυγού περιέχει περίπου 1800mg του στοιχειακού ασβεστίου . Η καθημερινή ανάγκη του σώματος είναι 400mg, έτσι η διάρκειά του είναι για 5 ημέρες περίπου. Ο κρόκος παρέχει βιταμίνη D που πιστεύεται ότι εξασφαλίζει μια μακρά υγιή ζωή.

buildlifehealthy
revealedtheninthwave

Διαβάστε επίσης

To Top