Σκέψεις - Απόψεις

Άντρα, θα σε κάνουν οι πράξεις, στα μικρά. Στις λεπτομέρειες.


Μια γυναίκα, δεν χρειάζεται να μετρήσει από εσένα την αξία της. Ξέρει ποια είναι, ξέρει τι είναι, ξέρει πού στέκεται.
Σπάνια θα δεις μια γυναίκα να είναι φτερό στον άνεμο, και συνήθως γίνεται φτερό στον άνεμο, μέσα από τις ανασφάλειές της.

Όμως η γυναίκα που είναι στο πλάι σου, είτε πρόκειται για τη γυναίκα της ζωής σου, είτε για μια σχέση μιας βραδιάς, είτε πρόκειται για την γυναίκα σου, την σύζυγό σου ή την ερωμένη σου, χρειάζεται τον σεβασμό σου.

Χρειάζεται να είναι μοναδική στα μάτια σου κι όχι “άλλη μια” ή “η άλλη μια..”.

Κι αν αποφασίσεις να παίξεις σε πολλαπλό ταμπλό, δικαίωμά σου είναι, αλλά μην γίνεσαι κότα ρε και βάζεις την “άλλη” στη θέση της γκόμενας, δεν της αξίζει.

Όταν είσαι σε μια ιστορία, να την πηγαίνεις μέχρι τέρμα. Όποιος κι αν είναι ο σκοπός σου. Όσο κοντά ή μακριά κι αν έχεις θέσει τη γραμμή του τερματισμού.
Να είσαι

Από τη μάνα σου μέχρι την κόρη σου, από τη γυναίκα σου μέχρι την γκόμενα σου, όλες θέλουν να νιώθουν μοναδικές στα μάτια σου. Κάν’ το.

Κάν’το. Απλά ρε φίλε, κάν’το και μην αφήσεις καμία εκτεθειμένη στα μάτια των γύρω αλλά το κυριότερο, μην αφήσεις ποτέ, καμία γυναίκα, να πέσει στα ίδια της τα μάτια, βάζοντας την σε μια θέση, που δεν της αναλογεί, που δεν της αξίζει.

Άντρα, δεν θα σε κάνει ούτε το πορτοφόλι σου, ούτε τα λόγια σου.
Άντρα, θα σε κάνουν οι πράξεις, στα μικρά. Στις λεπτομέρειες.

Αλέξανδρος Χωριανούδης

 loveletters.gr 

Διαβάστε επίσης


To Top