Αύρα - Ενέργειες

Ανεβάστε την δόνηση του σπιτιού σας με αυτές τις 10 συμβουλές


Λέγεται πως «η καθαριότητα είναι ευσέβεια». Αυτό σημαίνει πως όταν έχετε ένα καθαρό περιβάλλον, η πνευματική ενέργεια ρέει πιο εύκολα.

Επειδή η ενέργεια βρίσκεται παντού γύρω μας, μόλις της επιτρέψουμε να ρεύσει ελεύθερα, οι σκέψεις μας κυλούν πιο ομαλά με την ενέργεια που δημιουργήσαμε. Αυτό με τη σειρά του την αυξάνει γύρω και μέσα μας.

Επομένως, το να μην περιβαλλόμαστε από συσσωρεύσεις δημιουργεί ένα καθαρό μυαλό.

Πως επιτυγχάνεται αυτό;

Με το να ξεφορτωθούμε τις αρνητικές δονήσεις από τον χώρο που ζούμε. Ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές και υπερφορτίστε την δόνηση του σπιτιού σας.

10 τρόποι για να αυξήσετε την δόνηση του σπιτιού σας.

1. Κάψτε κλωνάρια φασκομηλιάς

Ενώ το φασκόμηλο δοξάζεται για την χρήση του στην μαγειρική, είναι επίσης σπουδαίο στο να αυξάνει την δόνηση του σπιτιού. Το να καίτε κλωνάρια φασκόμηλου προσκαλεί την θετικότητα στο σπίτι σας.

Κάψτε τα και κυματίστε τα καθώς περπατάτε μέσα στο σπίτι. Καθώς η μυρωδιά σας χαλαρώνει, επιτρέψτε στον εαυτό σας να συγκεντρωθεί σε θετικές σκέψεις.

2. Ξεφορτωθείτε τα πράγματα που δε χρησιμοποιείτε ποτέ.

Ψάξτε όλο το σπίτι για να βρείτε τα πράγματα που δεν χρησιμοποιείτε ποτέ. Διώξτε κατευθείαν τα αντικείμενα που δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε και είναι απλώς ακατάστατα.

Ενώ το να μαζεύετε την ακαταστασία μειώνει τα επίπεδα άγχους, επίσης γεμίζει την καρδιά σας μόλις τα δωρίσετε σε ανθρώπους που τα χρειάζονται περισσότερο.

3. Πάρτε φωτιστικό από αλάτι Ιμαλάϊων

Το αλάτι Ιμαλάϊων είναι από το πιο αγνό αλάτι της αγοράς. Ενώ αυτό το αλάτι είναι απίστευτα υγιεινό για το σώμα σας, σε μορφή φωτιστικού έχει επιπρόσθετα οφέλη: καθαρίζει και αφαιρεί τις οσμές από τον αέρα του σπιτιού.

Επίσης απομακρύνει τα αρνητικά σωματίδια ιόντων που διώχνουν τα θετικά του σπιτιού – αυτά που δεν χρειάζεστε.

4. Τραγουδήστε χαρούμενα τραγούδια

Δεν χρειάζεται να είστε ο καλύτερος τραγουδιστής του κόσμου για να το κάνετε αυτό. Μην εστιάζετε στην φωνή σας. Συγκεντρωθείτε στο ευχάριστο συναίσθημα που σας παρέχεται.

Ή μπορείτε να πείτε το αγαπημένο σας τραγούδι και να κινηθείτε στον ρυθμό του σαν να μην σας ακούει κανείς. Αυτό θα σας χαλαρώσει και θα φέρει θετικές δονήσεις στο σπίτι σας.

5. Διαλογιστείτε

Όπως ξέρουμε όλοι, ο διαλογισμός κάνει θαύματα στον εγκέφαλο, ωστόσο είναι επίσης ένας σπουδαίος τρόπος για να φέρετε θετική ενέργεια στο σπίτι σας.

Αν διαλογίζεστε, συνεχίστε. Αλλά αν μόλις ξεκινήσατε μπορείτε να βρείτε στο διαδίκτυο την πρακτική διαλογισμού που σας ταιριάζει καλύτερα.

6. Χρησιμοποιήστε αιθέρια έλαια

Τα αιθέρια έλαια είναι ψηλά στην κατάταξη των καλύτερων μυστικών για την αύξηση των δονήσεων.

Μπορείτε να τα βρείτε στην αγορά και να ρωτήστε πως χρησιμοποιείται και διαδίδεται το καθένα. Για αρχή, οι γεύσεις λεμονιού και γκρέιπφρουτ έχουν άρωμα που είναι αναζωογονητικό. Η λεβάντα κάνει θαύματα στο να καταπραΰνει κάθε νευρική ενέργεια του σπιτιού.

7. Φυτά

Τα φυτά χρησιμοποιούνται κυρίως στο Φενγκ Σούι επειδή φέρνουν θετική ενέργεια ενώ καθαρίζουν τον αέρα στο σπίτι.

Κάποια από τα φυτά πιστεύεται πως είναι τα καλύτερα στο να απομακρύνουν τον μολυσματικό αέρα όπως ο Κρίνος της ειρήνης, ο Πόθος και ο Κισσός.

8. Καίγοντας θυμίαμα

Η μυστικιστική του χρήση υπάρχει εδώ και πολύ καιρό και χρονολογείται από τους αρχαίους Αιγύπτιους. Η δυνατή μυρωδιά του χαλαρώνει το μυαλό.

Όταν το αγοράσετε, αναζητήστε αυτό που φυσικά μεγιστοποιεί την θετική ενέργεια που φέρνει στο σπίτι σας.

9. Διατηρήστε φρέσκα λουλούδια μέσα στο σπίτι.

Τα λουλούδια έχουν μια ρομαντική δόνηση. Γι αυτό ο ρομαντισμός εκφράζεται συχνά με τα λουλούδια.

Όχι μόνο κουβαλούν ευτυχία και θετικότητα, επίσης προσθέτουν μυρωδιά και χρώμα σε κάθε δωμάτιο. Η φυσική τους ευωδιά αυξάνει την θετική δόνηση του χώρου.

10. Ανοίξτε τα παντζούρια και τις κουρτίνες.

Αφήστε το φως του ήλιου να μπει ανοίγοντας τις κουρτίνες ή τα παντζούρια. Όταν γεμίζετε τον χώρο με φως και φρέσκο αέρα, επιτρέπετε στην θετικότητα και στην φυσική ενέργεια να μπει στο σπίτι σας.

Το να ανοίγετε τα παράθυρα επίσης βοηθά στην κυκλοφορία του αέρα και απομακρύνει την κολλημένη αρνητική ενέργεια.

Οπότε τι περιμένετε; Κάντε κάτι από τα παραπάνω και απολαύστε το γρήγορο ανέβασμα της δόνησης του σπιτιού σας.

awakengr.com

Διαβάστε επίσης


To Top