Σκέψεις - Απόψεις

Αγάπα άνθρωπε , αγάπα με όλη σου τη ψυχή!

Της Τίνας Μιχαηλίδου

Εμείς οι άνθρωποι έχουμε την τάση να πληγώνουμε παρά να αγαπάμε, προτιμάμε να είμαστε αχάριστοι και εγωιστές παρά να σεβόμαστε τον διπλανό μας.

Πονάμε και πληγώνουμε τον άλλον και όταν χρειάζεται ένα χέρι βοηθείας την κάνουμε με ελαφρά βηματάκια. Γιατί γίναμε ρε τόσο αχάριστοι και μίζεροι ; Γιατί σταματήσαμε να αγαπάμε και αντί αυτού κοιτάμε την βολή μας και το πώς θα περάσουμε εμείς καλά ;

Κερατώνουμε, βρίζουμε, μπλεκόμαστε και ανακατευόμαστε στις ζωές των άλλων λες και δεν έχουμε δικά μας προβλήματα και το μόνο που μας νοιάζει είναι να βλέπουμε τους άλλους να κλαίνε.

Ξύπνα άνθρωπε και άλλαξε, ακόμα και τα ζωάκια έχουν αγάπη μόνο εσύ κοιμάσαι όρθιος.

Εσείς που θέλετε το κακό των άλλων λίγη τσίπα δεν έχετε πάνω σας και δεν σας νοιάζει καν αν ο άλλος θα έχει ψυχολογικά και ανασφάλειες από την δική σας συμπεριφορά.

Ντρέπομαι για το είδος σας, γιατί από κάτι τέτοια ανθρωπάκια εμείς αποκτήσαμε ψυχολογικά και προσπαθούμε να κλείσουμε πληγές.

Ξύπνα άνθρωπε και μάθε να αγαπάς επιτέλους, γιατί θα σε βρει η μοναξιά και θα μείνεις μόνος όπως και σου αξίζει.

Μάθε να μην γκρεμίζεις όνειρα, να μην καταστρέφεις καρδιές και προς Θεού σταμάτα να πετάς μπηχτές στα social για τον/ την πρώην σου του τύπου : «το παίζει κάποια, είναι ηλίθιος  κλπ» όταν σε αγαπούσε και ήταν δίπλα σου σε όλα ήταν καλά αναίσθητε; Όταν σε στήριζε και κατέθετε ψυχή για εσένα σε χάλαγε; Αλλά βέβαια είσαι  γελοίος άνθρωπος και πιστεύεις πως με μια συγνώμη θα σωθείς. Ότι έκανες στον συνάνθρωπό σου θα σου γυρίσει πίσω να ξέρεις.

Αγάπα επιτέλους άνθρωπε και σεβάσου τα συναισθήματα του άλλου…

Αφιερωμένο για όσους έχουν αγαπήσει και το μόνο που πήραν ήταν κοροϊδία από τους ανθρώπους που πραγματικά είχαν αγαπήσει.

Πηγή

Διαβάστε επίσης

To Top