Αύρα - Ενέργειες

Αυξάνοντας την ενέργειά σας


Η κάθε σκέψη που έχετε έχει μία ενέργεια η οποία είτε θα σας ενδυναμώσει ή θα σας αποδυναμώσει. Είναι προφανώς καλή ιδέα να εξαλείψετε τις σκέψεις που σας αποδυναμώνουν, καθώς αυτές οι σκέψεις σας εμποδίζουν να συνδεθείτε με την συμπαντική ενέργεια.

Για ένα λεπτό σκεφτείτε το νόημα πίσω από την παρατήρηση του Anthony de Mello στο «One Minute Wisdom” emoticon smile «Ενός Λεπτού Σοφία»):

«Γιατί όλοι εδώ εκτός από μένα είναι τόσο ευτυχισμένοι;»
«Διότι έχουν μάθει να βλέπουν την καλοσύνη και την ομορφιά παντού», είπε ο Δάσκαλος.
«Γιατί εγώ δεν βλέπω καλοσύνη και ομορφιά παντού;»
«Διότι δεν μπορείς να δεις έξω από σένα αυτό που δεν μπορείς να δεις μέσα σου».

Αυτό που ίσως δεν καταφέρνετε να δείτε μέσα σας είναι αποτέλεσμα του πως επιλέγετε να επεξεργαστείτε όλα και όλους στον κόσμο σας. Προβάλετε στον κόσμο αυτό που βλέπετε μέσα σας, και δεν μπορείτε να προβάλετε στον κόσμο αυτό που δεν μπορείτε να δείτε μέσα. Αν γνωρίζατε ότι είστε έκφραση του συμπαντικού Πνεύματος, αυτό θα ήταν αυτό που θα βλέπατε. Θα αυξάνατε το επίπεδο της ενέργειας σας πέρα από κάθε δυνατότητα συνδεόμενοι με την συμπαντική ενέργεια.

Μόνον η διχόνοια των δικών σας συναισθημάτων θα σας στερήσει ποτέ κάθε καλό πράγμα από αυτά που σας επιφυλάσσει η ζωή! Αν καταλαβαίνετε αυτήν την απλή παρατήρηση θα περιορίσετε τις παρεμβολές με την συμπαντική ενέργεια.

Υπάρχει μια δονητική δράση στις σκέψεις σας, τα συναισθήματα, και το σώμα σας. Σας ζητώ να αυξήσετε τις συχνότητες αυτές έτσι ώστε να είναι αρκετά υψηλές για να σας επιτρέψουν να συνδεθείτε με το σύμπαν. Αυτό μπορεί να ακούγεται σαν υπερβολικά απλοποιημένο, αλλά ελπίζω ότι θα προσπαθήσετε να αυξήσετε το επίπεδο της ενέργειας σας σαν έναν τρόπο να απαλείψετε τα εμπόδια που δεν σας αφήνουν να βιώσετε την τελειότητα μέρος της οποίας είστε. Δεν μπορείτε να διορθώσετε τίποτα καταδικάζοντας το. Μπορείτε να προσθέσετε μόνο στην καταστροφική ενέργεια που διαπερνά ήδη την ατμόσφαιρα της ζωής σας.

Όταν αντιδράτε στις χαμηλότερες ενέργειες που συναντάτε με τις δικές σας χαμηλές ενέργειες, στην πραγματικότητα δημιουργείτε μια κατάσταση που προσελκύει περισσότερες από τις χαμηλές αυτές ενέργειες. Για παράδειγμα, αν κάποιος συμπεριφέρεται με μίσος προς εσάς και εσείς ανταποκριθείτε μισώντας τον επειδή σας μισεί, παίρνετε μέρος σε ένα πεδίο χαμηλότερης ενέργειας, και επηρεάζετε όλους όσους μπαίνουν σε αυτό το πεδίο. Αν είστε θυμωμένος/η με όλους εκείνους γύρω σας επειδή είναι θυμωμένοι, προσπαθείτε να διορθώσετε την κατάσταση καταδικάζοντας την.

Μην χρησιμοποιείτε ενέργειες που αποδυναμώνουν τις οποίες χρησιμοποιούν οι άλλοι γύρω σας. Οι άλλοι δεν μπορούν να σας πτοήσουν αν εσείς λειτουργείτε στις υψηλότερες ενέργειες. Γιατί; Διότι οι υψηλότερες και ταχύτερες ενέργειες ακυρώνουν και μετατρέπουν τις χαμηλότερες/πιο αργές ενέργειες, και όχι το αντίθετο. Αν αισθάνεστε ότι η χαμηλότερες ενέργειες των άλλων γύρω σας σας κατεβάζουν, αυτό συμβαίνει επειδή εσείς πάτε και τους συναντάτε στα επίπεδα της ενέργειας τους.

Η σταθερή σας πρόθεση μπορεί να είναι να είστε λεπτοί και υγιείς. Γνωρίζετε ότι το συμπαντικό Πνεύμα που δημιούργησε τα πάντα σας δημιούργησε με αυτούς τους ανθρώπινους κυτταρικούς ιστούς όχι για να είστε ασθενείς, υπέρβαροι, ή όχι ελκυστικοί…. Αλλά για να δημιουργήσετε αγάπη, να είστε καλοσυνάτοι, και να εκφράζετε την ομορφιά. Αυτό είναι αυτό που η δύναμη της συμπαντικής ενέργειας είχε κατά νου να γίνετε. Τώρα ακούστε αυτό: Δεν μπορείτε να ελκύσετε ελκυστικότητα στη ζωή σας μισώντας οτιδήποτε σχετικά με αυτό που επιτρέψατε στον εαυτό σας να γίνει. Γιατί; Διότι το μίσος δημιουργεί μια αντίθετη δύναμη μίσους που αποδυναμώνει τις προσπάθειες σας.

Ο Δρ. Hawkins στο βιβλίο του “Power vs. Force” το εξηγεί ως εξής:

«Η απλή καλοσύνη προς τον εαυτό και όλα όσα ζουν είναι η πιο δυνατή μεταμορφωτική δύναμη όλων. Δεν παράγει σπασμωδικές κινήσεις, δεν έχει κανένα μειονέκτημα, και ποτέ δεν οδηγεί σε απώλεια ή απελπισία. Αυξάνει αληθινή δύναμη του ανθρώπου χωρίς παρενέργειες. Αλλά για να επιτευχθεί η μέγιστη δύναμη μια τέτοια καλοσύνη δεν μπορεί να επιτρέπει καμία εξαίρεση, ούτε μπορεί να ασκείται με την προσδοκία κάποιας εγωιστικής ανταμοιβής. Και η επίδρασή της είναι τόσο εκτεταμένη όσο είναι λεπτή».

Και προσθέτει:

«Αυτό που είναι επιβλαβές χάνει την δύναμη του να κάνει κακό όταν το φέρουμε στο φως, και ελκύουμε προς το μέρος μας αυτό το οποίο εκπέμπουμε».

Το μάθημα είναι σαφές όσον αφορά την άρση των εμποδίων της χαμηλότερης ενέργειας. Πρέπει να ανέβουμε στα επίπεδα της ενέργειας, όπου είμαστε το φως που επιδιώκουμε, όπου είμαστε η ευτυχία που επιθυμούμε, όπου είμαστε η αγάπη που νιώθουμε ότι λείπει, όπου είμαστε η απεριόριστη αφθονία που ποθούμε. Με το να είμαστε αυτό, το προσελκύουμε σε εμάς. Καταδικάζοντας την απουσία του, διασφαλίζουμε ότι η καταδίκη και η διχόνοια θα συνεχίσουν να ρέουν στη ζωή μας.

Αν αντιμετωπίζετε φτώχια, αγωνία, κατάθλιψη, και απουσία της αγάπης, ή οποιαδήποτε αδυναμία να προσελκύσετε αυτό που επιθυμείτε, κοιτάξτε σοβαρά πώς έχετε προσελκύσετε τις καταστάσεις αυτές στη ζωή σας. Η χαμηλή ενέργεια είναι ένα σχέδιο προσέλκυσης. Εμφανίζεται επειδή εσείς την έχετε ζητήσει, ακόμη και αν αυτό συμβαίνει σε υποσυνείδητο επίπεδο. Έστω και έτσι είναι δική σας και είστε οι ιδιοκτήτες . Ωστόσο, αν εξασκηθείτε σκόπιμα να ανεβάσετε το επίπεδο της ενέργειάς σας με το να έχετε επίγνωση του άμεσου περιβάλλοντός σας, θα προχωρήσετε αρκετά γρήγορα προς την συμπαντική ενέργεια και θα εξαλείψετε όλα εκείνα τα εμπόδια που οι ίδιοι έχετε επιβάλει. Τα εμπόδια βρίσκονται στο χαμηλό ενεργειακό φάσμα.

(Απόσπασμα από το βιβλίο του Δρ. Wayne Dyer, “The Power of Intention: Learning to Co-create Your World Your Way”)

Kate Minogianni‎ ” Ξυπνώντας τον Ονειρευτή. Αλλάζοντας το Όνειρο”
revealedtheninthwave.blogspot.gr

Διαβάστε επίσης


To Top