Αστρολογία

Αυτός είναι ο μεγαλύτερος φόβος σας για τη ζωή σύμφωνα με το ζώδιο σας


Η στροφή προς τα αστέρια για να μάθετε περισσότερα για το ποιος είστε και για το τι σας επιφυλάσσει η ζωή είναι μια τελετουργία που γίνεται εδώ και αιώνες. Ο ζωδιακός κύκλος είναι πλήρης από διορατικότητα και σοφία, κάνοντας τον ένα καλό μέρος για να ξεκινήσετε όταν προσπαθείτε να βρείτε τον εαυτό σας.

Εδώ θα δείτε ποιος είναι ο μεγαλύτερος σας φόβος για τη ζωή σύμφωνα με το ζώδιο σας!

Κριός (21 Μαρτίου-19 Απριλίου)  

Αν και φλογεροί και κάπως φευγαλέοι ορισμένες φορές, οι Κριοί διατηρούν απολύτως τις κοντινές τους σχέσεις. Ο μεγαλύτερος τους φόβος είναι το τέλος αυτών των κοντινών σχέσεων. Αλλά εξαιτίας αυτού του φόβου γίνονται πιο προσεκτικοί, νοιάζονται και αγαπούν περισσότερο αυτούς τους ανθρώπους.

Ταύρος (20 Απριλίου-20 Μαΐου)

Σαν ζώδιο που εκτιμά πολύ την σταθερότητα, στον Ταύρο δεν αρέσει το άγνωστο. Νιώθει πιο άνετα όταν πλέει ομαλά και τα πράγματα πάνε όπως ακριβώς τα περιμένει. Η ταραχή προκαλεί υπερβολική σκέψη, που τελικά γίνεται άγχος.

Δίδυμος (21 Μαΐου- 20 Ιουνίου)

Ο Δίδυμος έχει δυνατή κλίση προς την τελειότητα. Θέλει τα πράγματα να γίνονται και να γίνονται σωστά. Η αποτυχία είναι μέχρι στιγμής ο μεγαλύτερος του φόβος, οπότε το αντισταθμίζει με μια σταθερή ηθική εργασία και με οργανωμένους στόχους. Δυστυχώς, αυτό μπορεί να τον οδηγήσει να αισθανθεί πως ποτέ δεν κάνει αρκετά.

Καρκίνος (21 Ιουνίου-22 Ιουλίου)

Είστε καλόκαρδοι και δε θέλετε τίποτα παραπάνω από το να συμπεριλαμβάνεστε στη ζωή. Μισείτε να νιώθετε ευάλωτοι και ο χειρότερος σας εφιάλτης είναι η απόρριψη από τους φίλους, την οικογένεια και τους αγαπημένους σας.

Λέων (23 Ιουλίου-22 Αυγούστου)

Πάντα γνωστοί ως το κέντρο της προσοχής, οι Λέοντες απολαμβάνουν να επαινούνται όταν τα πηγαίνουν καλύτερα από ότι περίμεναν οι άλλοι. Και ενώ είναι καλοί στο να υπερβαίνουν τις προσδοκίες, ο μεγαλύτερος τους φόβος είναι πως δε θα αναγνωριστούν γι αυτό. Δουλεύουν σκληρά και τα πηγαίνουν καλά, οπότε τους κεντρίζει όταν κανείς δεν τους δίνει σημασία.

Παρθένος (23 Αυγούστου-22 Σεπτεμβρίου)

Οι Παρθένοι είναι γνωστοί για τις οργανωτικές τους ικανότητες και την δυνατή τους ανάγκη για ανεξαρτησία, το οποίο σημαίνει πως ο μεγαλύτερος τους φόβος είναι πως κάποια μέρα θα εξαρτηθούν από κάποιον άλλον. Δεν θέλουν να βρεθούν ποτέ στην θέση στην οποία θα βγαίνουν με κάποιον ανοργάνωτο χωρίς κίνητρα.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου-22 Οκτωβρίου)

Οι Ζυγοί τείνουν να έχουν χαρακτηριστικά εμπάθειας, δηλαδή απολαμβάνουν να νοιάζονται και να φροντίζουν τους άλλους. Ο μεγαλύτερος τους φόβος είναι πως κάπως θα πληγώσουν κάποιο κοντινό τους πρόσωπο, παρόλο που αυτό είναι εξαιρετικά απίθανο.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου-21 Νοεμβρίου)

Οι Σκορπιοί μπορεί να είναι μπερδεμένοι με τα συναισθήματα τους ανά καιρούς παρόλο που τους αρέσει να απεικονίζουν τον εαυτό τους ως εντελώς αήττητο. Ο συναισθηματικός πόνος είναι αυτός που τους τρομάζει περισσότερο . Το να προδοθούν είναι πιθανότατα ότι πιο επίπονο μπορεί να βιώσει ένας Σκορπιός, που σημαίνει πως συχνά επιλέγουν να βάζουν ψηλά τα συναισθηματικά τους τείχη.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου-21 Δεκεμβρίου)

Ο Τοξότης με το ελεύθερο πνεύμα του φοβάται μέχρι θανάτου να δεθεί με κάθε τρόπο. Χρειάζεται την ελευθερία του και το χώρο του για να είναι αυθόρμητος, για να κάνει λάθη και για να ζει τη ζωή του με τον τρόπο που θέλει. Γι αυτό τείνει να βρίσκει δουλειές και ανθρώπους που σκέφτονται με παρόμοιο τρόπο.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου-20 Ιανουαρίου)

Οι Αιγόκεροι έχουν μεγάλα όνειρα και βάζουν μπροστά μια αποφασιστική προσπάθεια ώστε να πραγματοποιήσουν αυτά τα όνειρα. Ο μεγαλύτερος τους φόβος είναι πως όλη αυτή η σκληρή δουλειά και προσπάθεια θα απορριφθεί ή θα υποτιμηθεί από τον περίγυρο τους.

Υδροχόος (21 Ιανουαρίου-18 Φεβρουαρίου)

Ένας φυσικός προστάτης, οι Υδροχόος λατρεύει να είναι δυνατός για τον εαυτό του και για τους άλλους. Απολαμβάνει να είναι αυτός που δεν αγχώνεται εύκολα, αξιόπιστος, στύλος δύναμης όπου μπορούν να γείρουν οι άλλοι όταν χρειάζονται βοήθεια. Αυτό οδηγεί στο μεγαλύτερο τους φόβο ο οποίος είναι πως δε θα μπορούν να βρουν τη δύναμη ή το κουράγιο όταν θα το χρειάζονται περισσότερο.

Ιχθύς (19 Φεβρουαρίου-20 Μαρτίου)

Η απόρριψη και η εγκατάλειψη εμπνέουν τον μεγαλύτερο φόβο των Ιχθύων. Περιποιούνται όλες τις σχέσεις τους εξαιρετικά, οπότε ακόμα και η σκέψη του να αποκλειστούν είναι αρκετή για να τους τραντάξει μέχρι τον πυρήνα τους. Ακόμα και αν δεν υπάρχουν πολλά που να συντονίζουν έναν Ιχθύ, εάν απορριφθεί από τους φίλους και τους αγαπημένους του θα καταρρεύσει.

Διαβάστε επίσης


To Top