Σχέσεις

Αυτά που συμβαίνουν όταν συναντάτε την αδερφή ψυχή σας


Όταν συναντήσετε εκείνο το ιδιαίτερο άτομο που είναι η αδερφή ψυχή για την οποία ψάχνατε, μπορείτε να περιμένετε ιδιαίτερα πράγματα να συμβούν στη ζωή σας.

Ένα γκάλοπ έρευνας δείχνει ότι «ενώ ο γάμος χάνει πολύ από την ευρεία δημοτικότητά του και τον θεσμικό του χαρακτήρα, κερδίζει πολύ ως «Υπερσχέση»- μία έντονα ιδιωτική πνευματική ένωση που συνδυάζει την σεξουαλική αφοσίωση, την ρομαντική αγάπη και την συναισθηματική οικειότητα και συντροφικότητα».

Όσο εσείς και η αδερφή ψυχή σας δένεστε, θα βρείτε ότι αυτή η μία μοναδική ρομαντική σύνδεση θα οξύνει άλλα πράγματα που θα σας συμβούν. Αυτά τα πέντε πράγματα είναι τα εξής:

Αρχίζουν να γίνονται θαύματα

Όταν έχετε βρει τον ένα που προοριζόταν για εσάς, την αδερφή ψυχή σας, μπορεί να μοιάζει σαν θαύμα σε εσάς. Γιατί να μην είναι πιθανό να συμβούν και άλλα αξιοσημείωτα πράγματα; Με την νέα αίσθησή σας της αγάπης, την εκπλήρωση και με το να ανήκετε στον άλλον, θα αρχίσετε να παρατηρείτε άλλες χαρούμενες συμπτώσεις.

Η σύνδεσή σας με την αδερφή ψυχή σας ήταν κομμάτι της μοίρας σας. Τώρα που βρίσκεστε στο δρόμο για να ολοκληρώσετε αυτό το κομμάτι του σκοπού της ζωής σας, άλλα κομμάτια θα αρχίσουν να συμβαίνουν σε εσάς, επίσης.

Η αδερφή ψυχή σας, σας βοηθάει να λύσετε προβλήματα για τα οποία δεν είχατε απαντήσεις πρωτύτερα

Όταν δεν είχατε έναν αγαπημένο σύντροφο ήταν σαν να είχατε ένα πρόβλημα που έπρεπε να λυθεί. Τώρα που η τρύπα στην καρδιά σας φτιάχτηκε ολόκληρη, μπορείτε να εστιάσετε την ενέργειά σας σε άλλα πράγματα που χρειάζονται διόρθωση.

Ο Neil Clark Warren, συγγραφέας του «Ραντεβού ή Αδερφή ψυχή; Πώς να μάθετε αν αξίζει να κυνηγήσετε κάποιον σε δύο ραντεβού ή λιγότερα», λέει ότι η αδερφή ψυχή σας θα είναι κάποιος που είναι ο οικονομικός σύντροφος για πάντα, συγκάτοικος για μια ζωή και θα είναι γονιός σε κάθε παιδί που θα έχετε για μια ζωή. Όταν βρείτε την αδερφή ψυχή σας, αυτές οι κρίσιμες αποφάσεις δε θα σας απασχολούν πλέον. Το να χετε κάποιον πάνω στον οποίο μπορείτε να στηρίζεστε και που μπορεί να σας υποστηρίζει με αυτούς τους τρόπους, φέρνει μια μεγάλη ανακούφιση.

Με τη βοήθεια της αδερφής ψυχής σας, μπορείτε και οι δύο να δουλέψετε για να βρείτε λύσεις μαζί. Δύο μυαλά και καρδιές είναι μακράν καλύτερα από ένα στην υπερπήδηση κάθε εμποδίου. Ο σύντροφός σας, υποστηρίζει τα όνειρά σας και θέλει να είστε χαρούμενοι, ώστε να επικεντρωθεί στο να σας βοηθήσει να κάνετε αυτό που πρέπει να γίνει.

Συνδέεστε πιο βαθιά με φίλους και συγγενείς

Όταν γνωρίσετε την αδερφή ψυχή σας, οι άλλες σημαντικές συνδέσεις στη ζωή σας γίνονται ακόμα πιο σημαντικές. Έχετε βρει έναν τρόπο να δεθείτε τόσο βαθιά με άλλα πρόσωπα που εκτιμάτε την αξία αυτής της δυνατής σύνδεσης μεταξύ των ανθρώπων. Αρχίζετε να ψάχνετε ευκαιρίες για να συνδεθείτε πιο στενά με τους άλλους ιδιαίτερους ανθρώπους στη ζωή σας.

Αρχίζετε να ξοδεύετε περισσότερο χρόνο με την οικογένεια, να ρωτάτε τους γονείς σας, τους συγγενείς και τους φίλους σχετικά με την αγάπη στη ζωή τους. Μαθαίνετε να εκτιμάτε την αγάπη που δημιουργήσατε εσείς και η αδερφή ψυχή σας.

Φίλοι που στηρίζουν την σχέση σας, θα είναι αυτοί που θα κρατήσετε, αλλά οποιοσδήποτε αισθάνεται ότι δεν κάνατε την σωστή σχέση θα φύγει από τη ζωή σας γρήγορα. Δεν έχετε χώρο στη ζωή σας για κάποιον που δεν μπορεί να στηρίξει την σύνδεσή σας με την αληθινή σας αγάπη.

Η αγάπη έρχεται και στους άλλους ανθρώπους τριγύρω σας, επίσης

Όταν γνωρίσετε την αδερφή ψυχή σας, αρχίζετε να βοηθάτε άλλους να δουν την δυνατότητα των συνδέσεων αγάπης γύρω τους. Η ποιότητα μιας αδερφής ψυχής είναι τώρα ένα από τα πιο περιζήτητα χαρακτηριστικά σε έναν σύντροφο, σύμφωνα με ένα γκάλοπ που αφορούσε άντρες και γυναίκες ηλικίας 20 με 29. Τώρα που βρήκατε την αδερφή ψυχή σας, θέλετε οι φίλοι σας να βρουν και αυτοί το ίδιο και να βιώσουν την ευτυχία που έχετε.

Το να γνωρίζετε τον εαυτό σας, τα όνειρά σας, τους φόβους σας, τις αξίες, αυτά που σας αρέσουν και αυτά που αντιπαθείτε, είναι ένα καλό πρώτο βήμα για να βρείτε τη σωστή σύνδεση με την αδερφή ψυχή, σύμφωνα με τον Neil Clark Warren. Με την προοπτική σας για την αληθινή αγάπη και την καλή γνώση της προσωπικότητας των φίλων σας, μπορείτε να τους βοηθήσετε να βρουν συντρόφους που θα ταΐσουν την ψυχή τους , και όχι να την λιμοκτονήσουν.

Η οπτική σας για τον κόσμο αλλάζει

Η αδερφή ψυχή σας θα αρχίσει να σας βοηθάει να δείτε τα πράγματα με διαφορετικό τρόπο. Έχετε μια θετική, ενθουσιώδη σχετικά με το τι θα φέρει το μέλλον, προοπτική, που ίσως να μην είχατε παλιότερα. Η αδερφή ψυχή σας, σας βοηθάει να ανοίξετε την καρδιά σας και θα γίνετε πιο επιεικείς, καλοσυνάτοι και με περισσότερη αποδοχή στους άλλους.

Αρχίζετε να σκέφτεστε την κληρονομιά που θα αφήσετε στις μελλοντικές γενιές. Θα κάνετε μια οικογένεια μαζί; Πώς θα φαίνεται ο κόσμος στην μελλοντική σας οικογένεια; Ακόμα και αν δεν αποφασίσετε να έχετε παιδιά, θα αρχίσετε να αναρωτιέστε σχετικά με το πώς μπορείτε να βοηθήσετε άλλους να δουν ότι η πραγματική αγάπη είναι πιθανή, ακόμα και σε έναν κυνικό κόσμο που δεν πιστεύει στις αδερφές ψυχές.

Μετάφραση: awakengr.com via powerofpositivity.com

Διαβάστε επίσης


To Top