Αστρολογία

Αυτά είναι τα κρυμμένα ταλέντα κάθε ζωδίου


Τι λέει το ζώδιο σας για το είδος δουλειάς και της καριέρας που σας ταιριάζει; Επίσης, ποια είναι τα κρυμμένα ταλέντα και οι απροσδόκητες επιλογές της καριέρας σας;

Κριός

Είστε εξωστρεφής οπότε οτιδήποτε που περιέχει την ανάδειξη των ταλέντων σας ή την έκφραση του εαυτού σας, σας ελκύει. Πολλοί Κριοί έχουν μεγάλες φιλοδοξίες και έχουν την δύναμη να τις καταφέρουν.

Είστε εξαιρετικός ηγέτης και οι υπόλοιποι γρήγορα αναγνωρίζουν και σέβονται την ηγεσία σας. Είστε λίγο πολύπλευροι που σημαίνει πως θα ταιριάζατε σε ποικίλες βιομηχανίες αλλά πρέπει να είστε προσεκτικοί καθώς έχετε περιορισμένη διάρκεια προσοχής.

Αν θέλετε να αλλάξετε χώρο βιομηχανίας, σιγουρευτείτε πως η βασική σας ικανότητα παραμένει η ίδια. Θέλετε τα χρόνια σας στον χώρο εργασίας να συσσωρευτούν και να σας κάνουν ειδικό. Δεν έχετε καθόλου υπομονή για να δουλέψετε ως ζωγράφος, ως φωτογράφος ή ως ανθοπώλης.

Συνηθισμένες καριέρες: Γενικός Διευθυντής, πολιτικός, επιχειρηματίας, διευθυντής ανάπτυξης επιχειρήσεων, καθηγητής.

Χαρακτηριστικά: Ανεξάρτητοι, γρήγοροι με καλές ιδέες, μπορείτε επίσης να είστε αυθόρμητοι όταν απαιτείται. Σας αρέσει επίσης να κάνετε πράγματα μόνοι σας παρά σε ομάδες, οπότε το περιβάλλον της ομάδας ίσως να μην σας ταιριάζει.

Ταύρος

Είστε κατεργάρικο ζώδιο. Μπορεί να δουλεύετε σκληρά, αλλά επίσης μπορεί να είστε και τεμπέληδες. Ωστόσο, είστε υλιστικοί και σας αρέσουν οι δικές σας ανέσεις συν ότι είστε πολύ αποφασιστικοί οπότε οι στόχοι σας είναι υψηλοί και οι πιθανότητες να τους πετύχετε πολλές.

Σας αρέσει επίσης η σταθερότητα και βρίσκετε την άνεση στην οικειότητα και στην ρουτίνα. Από όλα τα ζώδια της Γης που είναι ρεαλιστικά και λογικά, έχετε περισσότερη ένταση στα αισθήματα σας και στην διαχείριση τους. Ενώ έχετε κράμα, χρειάζεται πολύ χρόνο για να χτίσετε.

Οι συνάδελφοι σας αγαπούν το πόσο αξιόπιστοι και ήρεμοι είστε. Προσέχετε να αναγνωρίζετε πότε δεν είστε καλοί στην δουλειά γιατί το πείσμα και η άρνηση σας να κινηθείτε θα μπορούσαν να έχουν ως αποτέλεσμα την άρνηση και τον σταματημό της καριέρας σας. Αν είστε σε μια δουλειά που δεν σας εκτιμά, τότε φύγετε.

Συνηθισμένες καριέρες: Γιατρός ( γενικός ιατρός), διευθυντής λιανικών πωλήσεων ή επιχειρηματίας, εκπαιδευτικός, τραπεζίτης, μεσίτης, αστικός κηπουρός, διευθυντής έργων.

Χαρακτηριστικά: Θα βρείτε καριέρες που μπορούν να έχουν απροσδόκητα γυρίσματα όπως το χρηματιστήριο ή η νευροχειρουργική και θα σας ανακατεύσουν πολύ, αλλά το να είστε υπομονετικοί είναι μια αρετή σας και είστε αυτός που θα ξεκινήσει μια επιχείρηση ή θα την διευθύνει και θα καλλιεργήσει επιμελώς την ανάπτυξη της. Ναι, μπορούμε να το πούμε αυτό από τον λογαριασμό σας στο Farmville! Καθώς κυβερνείστε από την Αφροδίτη, έχετε επίσης έφεση προς τα όμορφα πράγματα.

Απροσδόκητες καριέρες: Ιδιοκτήτης γκαλερί τέχνης, φωτογράφος, σκηνοθέτης, διακοσμητής, μακιγιέρ, φούρναρης, γλύπτης.

Δίδυμος

Περιγράφεστε συχνά ως υπερκινητικοί και ότι χρειάζεστε συνεχή πνευματική διέγερση. Είστε έξυπνοι, γρήγοροι και έχετε τις καλύτερες απαντήσεις.

Απολαμβάνετε ένα πολυάσχολο και με γρήγορο ρυθμό περιβάλλον και δεν βρίσκεστε συνήθως σε κάποιο βαρετό, μικρό γραφείο. Οι Δίδυμοι κυβερνούνται από τον Ερμή, τον πλανήτη της επικοινωνίας, οπότε είστε ικανοί να επικοινωνήσετε με διαφορετικούς τρόπους. Είστε επίσης χαριτωμένοι και κάνετε φίλους εύκολα. Ευημερείτε και στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης.

Σας αρέσει να έρχεστε σε επαφή με όλους, οπότε το ίντερνετ είναι φίλος σας. Είστε επίσης πολύ δημιουργικοί και έχετε πολλές αυθεντικές ιδέες. Ωστόσο, όπως ξέρουμε, έχετε και ένα άλλο πρόσωπο το οποίο σημαίνει πως κάποιες φορές νιώθετε κακόκεφοι και όχι τόσο λειτουργικοί, ειδικά αν αισθάνεστε πως η δουλειά περιορίζει την ελευθερία σας.

Θέλετε να είστε ελεύθεροι. Επίσης έχετε το χάρισμα της φλυαρίας, οπότε οτιδήποτε απαιτεί πολύ ομιλία σας ταιριάζει.

Συνηθισμένες καριέρες: Ειδικός στις δημόσιες σχέσεις, διευθυντής διαφήμισης, δημοσιογράφος, ηθοποιός, ειδικός στα κοινωνικά μέσα, διοργανωτής εκδηλώσεων, ομιλητής, ,μπαρμαν.

Χαρακτηριστικά: Οι Δίδυμοι στην πραγματικότητα καταλαβαίνουν πολύ καλά τους τεχνικούς όρους και τις έννοιες. Δεν τίθεται θέμα συζήτησης για καριέρα ως επιστήμονες ( ξόδεμα πολλών ημερών φυλακισμένοι σε ένα σκοτεινό εργαστήριο και καθόλου υπομονή για την παραγωγή αποτελεσμάτων). Δεν τίθεται θέμα επίσης ούτε ως ιατροδικαστές και οτιδήποτε μυστικό όπως πράκτορες στο FBI, ιδιωτικοί πράκτορας ή κατάσκοποι λόγω, της φλυαρίας.

Απροσδόκητες καριέρες: Μουσικοί, μαθηματικοί, προγραμματιστές εφαρμογών, διαστημικοί μηχανικοί, χρηματιστές, διευθυντές αντισταθμιστικού κεφαλαίου, πιλότοι.

Καρκίνος

Βαθιά διαισθητικοί και αισθηματικοί, κρατάτε τα συναισθήματα σας μακριά και ποτέ δεν αποκαλύπτετε τον πραγματικό σας εαυτό. Οι συνάδελφοι σας ίσως δυσκολευτούν να σας γνωρίσουν.

Ωστόσο, είστε πολύ συμπονετικοί, πιστοί και γίνεστε πολύ προστατευτικοί με αυτούς για τους οποίους νοιάζεστε. Οπότε, είτε είστε μέλος μιας ομάδας, είτε γενικός διευθυντής- οι συνάδελφοι σας είναι τυχεροί που θα σας έχουν με το μέρος τους. Επίσης, φροντίζετε πολύ τους αγαπημένους σας και πάντα θα φτάνετε εις πέρας μια δουλειά.

Αλλά όσο γρήγορος είστε στο να βοηθάτε τους άλλους, τόσο γρήγορος είστε και στο να αποφεύγετε τις συγκρούσεις, οπότε φροντίστε τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεστε τις διαμάχες σας στον χώρο εργασίας. Εξασφαλίστε πως εκφράζετε τις ανάγκες σας ή πως υπερασπίζεστε τις άδικες καταστάσεις. Μην απορροφάτε απλώς όλη την αρνητικότητα και απομακρύνεστε. Επίσης έχετε πολλές δημιουργικές ιδέες και συναισθήματα για να εκφράσετε. Δεν χρειάζεται να ειπωθεί πως είστε συνετοί στις επενδύσεις και στον έλεγχο των χρημάτων.

Συνηθισμένες καριέρες: Γιατρός/ νοσηλευτής ή κτηνίατρος, τραγουδιστής, ζωγράφος, ψυχολόγος, ποιητής, διευθυντής σκηνής ή παραγωγός, οικονομικός ελεγκτής, τραπεζίτης, στρατιωτικός.

Χαρακτηριστικά: Συνήθως τα πάτε καλύτερα όταν είσαστε μόνοι σας παρά όταν περιβάλλεστε από άλλους ανθρώπους. Επίσης μπορεί να απομακρυνθείτε από καλλιτεχνικά πράγματα του νερού και κοιτάτε περισσότερο την στρατηγική και καινοτόμα πλευρά των πραγμάτων όπως τον σύντροφο Καρκίνο Elon Musk. Τελικώς, η αδικία σας εκνευρίζει και θα παλέψετε γι αυτά που πιστεύετε όπως η Angie Jolie.

Απροσδόκητες καριέρες: Εφευρέτης, δικαστής, μυστηριώδης υπερήρωας (σκεφτείτε τον Batman), ακτιβιστής.

Λέων

Δημιουργικά μυαλά, γεννημένοι αρχηγοί, ιδεαλιστές και καλοί στην επικοινωνία, οι Λέοντες μπορούν σπάνια να ζήσουν κάτι χωρίς να έχουν ένα αρκουδάκι να του μιλήσουν γι αυτό. Έχετε στυλ, σπουδαία αίσθηση του χιούμορ και μια κλίση προς την καλλιτεχνία, την διήγηση ιστοριών και το δράμα.

Οπότε, είστε σπουδαίοι παρουσιαστές, αρχηγοί και έχετε πειθώ. Οι συνάδελφοι σας, φυσικά έλκονται προς τα εσάς , σαν οι συζητήσεις να είναι πιο ενδιαφέρουσες όταν είστε τριγύρω. Επίσης έχετε εγωισμό από την πλευρά του Ήλιου που σας κυβερνά το οποίο σημαίνει πως οποιονδήποτε στόχο έχετε, εξασφαλίζετε πως θα το κάνετε όσο καλύτερα γίνεται.

Ακόμα και αν έχετε πολλά ταλέντα, προσπαθήστε να διαλέξετε ένα. Επειδή οι Λέοντες έχουν ένα αξιοσέβαστο ποσοστό ευφυΐας, θα είστε αναπόφευκτα αρχηγός σε οποιαδήποτε βιομηχανία, από τις καριέρες που φαίνεται πως το μυαλό δεν έχει ιδιαίτερη σημασία όπως μοντέλο έως ένας σκηνοθέτης ή αρχιτέκτονας.

Είστε επίσης γενναιόδωροι και καλόκαρδοι, οπότε ίσως έχετε φλογερή ιδιοσυγκρασία. Συνήθως αναδύεστε από τις διαμάχες ώστε να γίνετε ένα καλύτερο άτομο. Παρ όλα αυτά είστε βασιλικός και κάποιες φορές χρειάζεται να αφήνετε κάποια καθημερινά θέματα να νικήσουν.

Συνηθισμένες καριέρες: Ηθοποιός, ποπ σταρ, παρουσιαστής, νομπελίστας, γενικός διευθυντής, πολιτικός, σχεδιαστής μόδας, επιχειρηματίας, σκηνοθέτης, δημοσιογράφος.

Χαρακτηριστικά: Πολλοί Λέοντες σέβονται την τέχνη και τις καλλιτεχνικές κοινωνίες αλλά δεν βλέπουμε πολλούς Λέοντες μέσα στην τέχνη. Επίσης αγαπάτε την ιστορία. Οδηγήστε από τα ενδιαφέροντα σας, οπότε αν θαυμάζετε κάτι, είστε σίγουροι πως θα μάθετε και για αυτό και από αυτό και τελικά- το να το μοιραστείτε με τους άλλους είναι το κερασάκι στην τούρτα.

Απροσδόκητες καριέρες: Ζωγράφος, γλύπτης, καλλιτέχνης ή επιμελητής μουσείων, ιστορικός, σκηνογράφος, καλλιτέχνης γκράφιτι.

Παρθένος

Είστε ακριβής και τελειομανής. Έχετε λεπτομερή προσανατολισμό, δουλεύετε σκληρά, είστε αποφασιστικοί και έχετε την ικανότητα της ανάλυσης.

Απολαμβάνετε να κάνετε πράγματα που σας διεγείρουν διανοητικά. Μπορείτε να φέρετε τάξη στο χάος και τα πάτε πολύ καλά με την οργάνωση, πάντα σχεδιάζετε και το μετά.

Μπορεί να φαίνεστε απαθείς και απόμακροι στην δουλειά που σημαίνει πως μπορεί να απομακρύνει κάποιους συναδέλφους, αλλά απλώς πρέπει να ξέρουν πως κάποιες φορές μπορεί να είστε απασχολημένος και δεν σας αρέσει να είστε στις δημόσιες εμφανίσεις συναισθημάτων. Επειδή είστε συνήθως τόσο προσγειωμένοι, αξιόπιστοι και πιστοί, αυτό σας κάνει τέλειο μέλος μιας ομάδας.

Συνηθισμένες καριέρες: Λογιστής, στατιστικολόγος, ιατρικός ερευνητής/ γιατρός, επιστήμονας, σχεδιαστής μέσων, οικονομικός σύμβουλος

Χαρακτηριστικά: Ωστόσο, λόγω της απεχθούς για πολλούς απροβλεψίας σας, η ρουτίνα μπορεί να είναι βαρετή για εσάς. Επίσης θέλετε η νοημοσύνη και η ικανότητα σας να χρησιμοποιηθούν για καλό σκοπό και θα προτιμούσατε μια δουλειά που απαιτεί καινοτομία παρά προβλεπτικότητα.

Απροσδόκητες καριέρες: Μουσικός παραγωγός, ποιητής, διατροφολόγος, εφευρέτης, αθλητίατρος

Ζυγός

Τα πάτε καλά στα περισσότερα καλόβολα περιβάλλοντα, το χάος σας αγχώνει. Είστε επίσης διπλωμάτης και μπορείτε να είστε ιπποτικοί ακόμα και ηρωικοί. Έχετε λεπτότητα και διπλωματικότητα και μια αίσθηση δικαιοσύνης.

Δεν σας αρέσει να περιορίζεστε σε μια δουλειά σε ένα μικρό δωμάτιο και κάποιες φορές απολαμβάνετε να είστε το κέντρο προσοχής. Λόγω της φυσικής σας ομορφιάς, είναι εύκολο να τραβήξετε την προσοχή. Οι Ζυγοί κυβερνούνται από την Αφροδίτη το οποίο σημαίνει πως έχετε οξεία εκτίμηση για την ομορφιά.

Έχετε καλό γούστο και φυσικό ταλέντο στον σχεδιασμό, στην δημιουργικότητα ακόμα και στις καλλιτεχνικές δουλειές.

Συνηθισμένες καριέρες: Ζωγράφος, έμπορος τέχνης, μακιγιέρ, αρχιτέκτονας, σχεδιαστής, διπλωμάτης, δικαστής, σύμβουλος, μουσικός/ συνθέτης, ηθοποιός.

Χαρακτηριστικά: Εκτιμάτε την ομορφιά των καλλιτεχνικών έργων, της μουσικής και του χορού. Καθώς κυβερνάστε από την Αφροδίτη είστε εξαιρετικά ματαιόδοξοι. Πολλοί από εσάς θα δουλεύουν πάνω στην ομορφιά και το χτίσιμο του σώματος ωστόσο λίγοι θα το κάνουν δουλειά τους.

Απροσδόκητες καριέρες: Γυμναστής, αθλητής, προσωπικός γυμναστής, body-builder.

Σκορπιός

Διαισθητικοί, πολυμήχανοι, αποφασιστικοί και σκληρά εργαζόμενοι, η γενική σας γνώση είναι εκτός διαγράμματος.

Επίσης είστε πολύ αφοσιωμένοι στην δουλειά σας με καλή διορατικότητα και διαίσθηση. Η αναλυτική σκέψη είναι το καλύτερο σας. Η πολυπλοκότητα και η κρυμμένη σας φύση σας βοηθούν να καταλάβετε τα δύσκολα μυστήρια αφού μπορείτε να βάλετε τον εαυτό σας στην κατάσταση και να τη διαδραματίσετε στο μυαλό σας.

Δε σας βρίσκουμε σε δουλειές όπως μακιγιέρ, YouTuber ή παρουσιαστή παιδικών προγραμμάτων.

Συνηθισμένες καριέρες: ερευνητής, εξεταστής, συγγραφέας, δημοσιογράφος, επιστήμονας, ειδικός δικαστής, ασφαλιστής

Χαρακτηριστικά: Μπορεί να είστε έντονοι κάποιες στιγμές και ίσως πεισματάρηδες ή αλύγιστοι. Σας αρέσει να έχετε τον δικό σας τρόπο. Αυτό σας κάνει να αγωνίζεστε για τους ρόλους ηγεσίας ενάντια στους μικρούς ρόλους. Ωστόσο, όταν πιστεύετε πως η αιτία αξίζει παρουσιάζετε σπουδαία πίστη και αυτοπεποίθηση, το οποίο σας κάνει ένα εξαιρετικό μέλος μιας ομάδας.

Απροσδόκητες καριέρες: Ανώτερο στέλεχος, διευθυντής κοινωνικής επιχείρησης/ Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού, χειρούργος, αστυνομικός, μαέστρος.

Τοξότης

Ο Τοξότης είναι το ζώδιο του ταξιδιού οπότε έχετε μια φυσική μανία για τα ταξίδια. Έχετε την ικανότητα να μαθαίνετε γρήγορα και οι Τοξότες είναι γνωστοί για την ικανότητα τους να καταλαβαίνουν και να μαθαίνουν για τις διαφορετικές κουλτούρες και έννοιες όλου του κόσμου.

Έχετε την ικανότητα να μαθαίνετε γλώσσες και να τεκμηριώνετε τις εμπειρίες σας. Χρειάζεστε μια δουλειά με έξαψη και ελευθερία. Το οχτάωρο ή οι συνηθισμένες δουλειές του γραφείου απλώς δεν σας ταιριάζουν. Έχετε μεγάλα όνειρα και προσδοκίες που είναι εξαιρετικά καινοτόμες.

Έχετε προβλήματα που παραμένουν σταθερά και δεσμεύονται με μία μόνο ενασχόληση, οπότε πιθανώς θα μπορούσατε να κάνετε πολλές δουλειές, αλλά συνήθως μια δουλειά που περιλαμβάνει ταξίδια είναι αρκετή για να σας ικανοποιήσει. Θέλετε να είστε ικανοί να κάνετε τα πράγματα με τον τρόπο σας ή να είστε σε μια θέση όπου οι κανόνες είναι εύκαμπτοι.

Είστε χαρούμενοι όταν είστε εσείς το αφεντικό του εαυτού σας ή όταν δεν είστε καταπιεσμένοι και μπορείτε να αφήνετε την φαντασία σας να καλπάσει. Οι Τοξότες είναι τοξότες οπότε προσέχετε με το τόξο και τα βέλη σας. Ίσως υποσχεθείτε περισσότερα από όσα μπορείτε να κάνετε και πολλές φορές λέτε την αλήθεια ακόμα και αν αυτό δεν είναι διπλωματικό για εσάς.

Συνηθισμένες καριέρες: Επιχειρηματίας, ξενοδόχος, κινητήριος ομιλητής, εργαζόμενος σε εισαγωγές/ εξαγωγές, εφευρέτης, δημιουργός ιστοσελίδων ή εφαρμογών, ταξιδιωτικός πράκτορας, δημοσιογράφος, ερευνητής, παραγωγός ντοκιμαντέρ, ηθοποιός.

Χαρακτηριστικά: Οι Τοξότες όταν οραματίζονται κάτι στο μυαλό τους, θα κάνουν τα πάντα για να το πετύχουν. Αυτό περιέχει φιλανθρωπικές αιτίες καθώς είστε και φιλάνθρωπος και θέλετε να προσφέρετε κάτι στην ζωή.

Απροσδόκητες καριέρες: Ψυχολόγος, κοινωνικός λειτουργός, ακτιβιστής, περιβαλλοντολόγος, εκπαιδευτής.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι είναι το πιο φιλόδοξο ζώδιο από όλα- αυτό παίζει ρόλο στην επιτυχία σας. Έχετε μεγάλα αλλά ρεαλιστικά όνειρα και θα κάνετε ότι μπορείτε για να τα πετύχετε. Είστε προγραμματικός και ρεαλιστής, εξαιρετικά υπομονετικός και συνεπής στη δουλειά σας.

Είστε υπεύθυνοι και έχετε πειθαρχία και αυτό-κυριαρχία, οπότε επίσης κάνετε καλούς προγραμματισμούς. Συγκεντρωμένοι και πολυμήχανοι είστε κάποιος που φτάνει την δουλειά εις πέρας, δεν σας νοιάζει πόσο θα διαρκέσει και δεσμεύεστε πλήρως στο τελικό προϊόν.

Εκτιμάτε την παράδοση, την πολιτεία και το σύστημα στο οποίο ζείτε και είστε τόσο δεσμευμένοι που έχετε τις δουλειές σας σε τέλεια σειρά, πληρώνετε τους φόρους και κρατάτε το μητρώο σας καθαρό. Πάνω από όλα εκτιμάτε την πίστη και την σκληρή δουλειά και κρατάτε συνεργάτες με αυτά τα χαρακτηριστικά κοντά σας ακόμα και όταν είναι πνευματικά κατώτεροι.

Προσέξτε να μην είστε συνέχεια αυτός που τα ξέρει όλα ή αυτός που δεν συγχωρεί, μην περιμένετε το χειρότερο από τους συνάδελφους σας. Ωστόσο, έχετε καλά κίνητρα και βάζετε τα δυνατά σας ώστε να είστε μετριόφρων και ταπεινοί.

Συνηθισμένες καριέρες: πολιτικός, κυβερνήτης, μηχανικός, χρηματιστής, ιδιοκτήτης επιχείρησης, ειδικός γιατρός, λογιστής, τεχνολογικός προγραμματιστής.

Χαρακτηριστικά: Με όλες τις ρεαλιστικές, οργανωτικές σας ικανότητες – μπορείτε να φανταστείτε τι συμβαίνει όταν τις εφαρμόζετε σε μια δημιουργική βιομηχανία όπου άλλοι καλλιτέχνες νευριάζουν και μαλώνουν με τους διευθυντές τους; Βγαίνετε μπροστά, αυτό συμβαίνει.

Απροσδόκητες καριέρες: Συγγραφέας, μουσικός, παραγωγός, σκηνοθέτης, καλλιτέχνης, αρχιτέκτονας, κωμικός

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι είναι γνωστοί ως ανεξάρτητοι και μοναδικοί. Απολαμβάνετε την ελευθερία και μια δουλειά στην οποία μπορείτε να είστε ο εαυτός σας. Υπερηφανεύεστε για τον εαυτό σας, για την ψυχική σας δύναμη και συνεχώς αναζητάτε πληροφορίες.

Είστε καινοτόμοι και δεν είναι ασυνήθιστο για εσάς να ξεκινήσετε την δική σας επιχείρηση και να χαράξετε μια θέση για τον εαυτό σας. Οι Υδροχόοι είναι σπουδαίοι ηγέτες και είναι πιστοί και σκληρά εργαζόμενοι συνεργάτες. Θα μπορούσατε να αναλάβετε μια δουλειά γραφείου αρκεί να μην είναι υπερβολικά αυστηρή.

Μπορεί να απομακρυνθείτε καθώς είστε ισχυρογνώμον, στην αρχή μόνο γιατί καθώς οι συνάδελφοι σας, σας γνωρίζουν, συνειδητοποιούν πως έχετε χρυσή καρδιά, είστε καλοί ακροατές και πως θα είστε εκεί για ότι χρειαστούν.

Πρωτότυποι, ατομικιστές και γρήγοροι μαθήσεως, ένα μέρος σας, σας καλεί να διδάξετε τι θα έπρεπε να κατανοείται και να συμπεριλαμβάνεται στον κόσμο. Είστε επίσης ο φιλάνθρωπος του ζωδιακού κύκλου και παλεύετε γι αυτό που θεωρείτε σωστό.

Συνηθισμένες καριέρες: Δάσκαλος, επιστήμονας, ειδικός τεχνικός, πολιτικός, ακτιβιστής, δημόσιος ομιλητής, συγγραφέας, κοινωνικός λειτουργός, παραγωγός ντοκιμαντέρ.

Χαρακτηριστικά: Οι Υδροχόοι είναι φουτουριστικοί και ελέγχουν την τεχνολογία και τα ηλεκτρονικά- αυτό είναι που σας κάνει καλούς εφευρέτες. Έχετε δημιουργικό και αναλυτικό μυαλό και σας ταιριάζει το επιστημονικό πεδίο ή δουλειές που σας κάνουν να σκέφτεστε. Επειδή μπορείτε να μάθετε τα πάντα γρήγορα και είστε αρκετά εύστροφοι για να υπερτερήσετε σε διάφορες τέχνες, θα μπορούσατε να αναπτύξετε ταλέντα σε αυτές.

Απροσδόκητες καριέρες: Εφευρέτης, μουσικός παραγωγός/συνθέτης/τραγουδιστής, μουσικός, φωτογράφος, σχεδιαστής εφαρμογών ή ηλεκτρονικών παιχνιδιών, ηθοποιός, εργαζόμενος σε εστιατόριο.

Ιχθύς

Δημιουργικοί και ταλαντούχοι, οι Ιχθύες είναι συναισθηματικά ευφυείς, ευγενικοί, κατανοητικοί και ενθουσιώδης. Είστε επίσης πολύ έξυπνοι και πονηροί και σπουδαίοι στο να λύνετε προβλήματα.

Προτιμάτε ένα χαλαρό τρόπο ζωής αντί για ένα πολυάσχολο και αγχωτικό και μην σας νοιάζει αν δεν υπάρχει κάποιο καθορισμένο και προβλέψιμο χρονοδιάγραμμα, ακόμα και αν πρέπει να είστε αυθόρμητοι. Είστε γνωστοί ως καλλιτέχνες.

Ωστόσο, αν δεν πιστεύετε πως είστε καλός καλλιτέχνης, έχετε μια φυσική εκτίμηση και σεβασμό για την τέχνη και για τους άλλους καλλιτέχνες. Δουλεύετε σκληρά, είστε αφοσιωμένοι και αξιόπιστοι. Προσέξτε γιατί οι άλλοι εκμεταλλεύονται την εμπιστοσύνη σας.

Επίσης, έχετε δυνατή επιθυμία να δραπετεύσετε από την πραγματικότητα και αν νιώσετε πως χρησιμοποιείστε, ίσως υιοθετήσετε την στάση του θύματος ή του μάρτυρα.

Συνηθισμένες καριέρες: Σχεδιαστής σε οποιοδήποτε πεδίο, αρχιτέκτονας, μουσικός, καλλιτέχνης, βιολόγος, ντετέκτιβ, χορευτής, ηθοποιός

Χαρακτηριστικά: Διαισθητικοί και συχνά ονειροπόλοι, νιώθετε καλύτερα σε μια θέση στην οποία χρησιμοποιείτε τις δημιουργικές σας ικανότητες, ακόμα καλύτερα όταν είναι για φιλανθρωπίες. Εμπνευσμένοι από την ανάγκη για αλλαγές στη ζωή των άλλων είστε πρόθυμοι να βοηθήσετε ακόμα και αν αυτό σημαίνει την υπέρβαση των ορίων ή τη μη χρηματική αποζημίωση.

Απροσδόκητες καριέρες: Νοσηλευτής, κτηνίατρος, κοινωνικός λειτουργός, ψυχολόγος, σύμβουλος, ιερέας, καθηγητής θρησκευτικών, εφευρέτης, εθελοντής

Μετάφραση:  awakengr.com via tonguechic
Εικόνα: Charly Raser Photography

Διαβάστε επίσης


To Top