Κατοικίδια

Αδέσποτος σκύλος «έκλεψε» 5 φορές λούτρινο μονόκερο από κατάστημα και τελικά υιοθετήθηκε


Ένας αδέσποτος σκύλος αγάπησε έναν λούτρινο μονόκερο και το έβαλε σκοπό να τον κλέψει από ένα κατάστημα στο Kenansville της Βόρειας Καρολίνα. Ο Sisu είναι μόνο ενός έτους και προσπάθησε 5 φορές να αποκτήσει εκείνο τον μονόκερο που είχε «βάλει στο μάτι». Έπρεπε μάλιστα να διασχίσει όλο το κατάστημα για να φτάσει σε αυτόν που ήθελε.

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος δεν ήξερε πια τι άλλο κάνει και έτσι στην τελευταία κλοπή αποφάσισε να καλέσει το Καταφύγιο Ζώων για να πάρει τον σκύλο. Ο Sisu ήταν τόσο αξιαγάπητος που ο υπεύθυνος του καταφυγίου αποφάσισε να του αγοράσει τον λούτρινο μωβ μονόκερο και να του τον χαρίσει.

Ο οργανισμός δημοσίευσε τις φωτογραφίες του σκύλου αγκαλιά με το νέο του απόκτημα και πολύ γρήγορα η ιστορία του άρχισε να κάνει το γύρο του διαδικτύου και έγινε viral. Μόλις μια μέρα μετά ο Sisu υιοθετήθηκε μαζί φυσικά με τον φίλο του τον λούτρινο μονόκερο. Πριν πάει στο νέο του σπίτι, ο Sisu θα εκπαιδευτεί. Οι εργαζόμενοι του καταφυγίου αποφάσισαν να τον πάνε μια βόλτα στο κατάστημα στο οποίο βρέθηκε για να χαιρετήσει τους υπαλλήλους πριν πάει στο νέο του ιδιοκτήτη.

Πηγή: enallaktikidrasi.com

Με πληροφορίες από news247.gr

Κεντρική φωτογραφία: FACEBOOK / @DUPLIN COUNTY ANIMAL SERVICES

Διαβάστε επίσης


To Top