Αυτογνωσία

9 ξεκάθαρα σημάδια ότι δεν έχετε εκμεταλλευτεί τις ψυχικές σας ικανότητες

Οι ψυχικές ικανότητες υπάρχουν και αυτές οι δυνάμεις ποικίλουν από άτομο σε άτομο. Πάρτε δυο ανθρώπους που διαβάζουν μυαλά και προθέσεις. Ένας από αυτούς μπορεί να χρησιμοποιεί μια υπερβολικά εκλεπτυσμένη και πειθαρχημένη εκδοχή του τσάκρα του λαιμού. Ο άλλος μπορεί να έχει υπερανεπτυγμένη ή τουλάχιστον καλά διατηρημένη υπόφυση. Η ποικιλία του πώς οι άνθρωποι είναι ικανοί να πετύχουν υπερφυσικούς στόχους κάνει δύσκολο να γραφτεί μια λίστα κοινών κατευθυντήριων γραμμών. Είμαστε βέβαιοι για την λίστα που ακολουθοί. Ελπίζουμε ότι η επιβεβαίωση θα φέρει καινούργια αντίληψη στα πειράματά σας στο άγνωστο

Βιώνετε πολλούς πονοκεφάλους

Ένα από τα λίγα μειονεκτήματα. Αυτό το σύμπτωμα μπορεί να περάσει από την σφαίρα της ενόχλησης σε κάτι επώδυνο και κουραστικό. Αυτό το σύμπτωμα θα μπορούσε να συμβαίνει για ένα σύνολο από λόγους. Θα μπορούσε να πονέσει με τον ίδιο τρόπο που ένας γυμνασμένος μυς πονάει. Μπορεί να έχετε υποσυνείδητα ξεγελαστεί ή αντιγραφεί από κάποιον. Όποιος και να είναι ο λόγος πιείτε λίγο νερό, φάτε και διαλογιστείτε, με αυτή την σειρά.

Βιώνετε «τον βρυχηθμό της ησυχίας»

Αυτή η παράξενη αίσθηση είναι πολύ ανησυχητική τις πρώτες φορές που την ακούτε. Καθώς οι ψυχικές ικανότητες οξύνονται θα είστε ικανοί να «ακούσετε» τον κόσμο γύρω σας. Δεν παίρνετε συγκεκριμένες σκέψεις, προθέσεις ή αισθήματα. Αντί για το συγκεκριμένο ερέθισμα νιώθετε το «βάρος» του παρόντος αυτής της πληροφορίας. Αυτή η ψεύτικη ησυχία είναι σαν να σας προστατεύει το μυαλό σας από το να έχετε ξεχειλίσει από ψυχικές πληροφορίες.

Συχνά σας αναζητούν για συμβουλές και διαισθητική αντίληψη

Άνθρωποι μπορεί να έρθουν σε εσάς για όλων των ειδών τις ανάγκες και τις επιθυμίες. Ενώ άνθρωποι που ξέρετε συχνά έρχονται σε εσάς, το ίδιο θα κάνουν και οι ξένοι. Όταν σας προσεγγίζουν ξένοι απλά κάντε το καλύτερο για να μην τους κρίνετε και ακούστε τους ενεργητικά. Αν σας ανοιχτούν , αυτή είναι μια ισχυρή ένδειξη ότι δεν έχουν κάποιον για να μιλήσουν

Βιώνετε ακραίες και φαινομενικά τυχαίες αισθήσεις

Παραδείγματα σχετικά με αυτό υπάρχουν σε πολλές ποικιλίες αλλά ένα από αυτά είναι αυξομοιώσεις της θερμοκρασίας που εντοπίζονται σε συγκεκριμένα άκρα ( ένα κρύο αριστερό χέρι ή μυρμήγκιασμα στην δεξιά γάμπα). Μπορεί επίσης να νιώσετε μια εκτίναξη ενέργειας , ότι κάποιος σας παρακολουθεί και μια έκρηξη ενός δυνατού συναισθήματος από το πουθενά. Η αίσθηση ότι κάτι σέρνεται πάνω σας, ότι πέφτετε ή ακόμα η αίσθηση ξαφνικών περιστροφών μπορεί να εκδηλωθεί. Αυτό είστε εσείς που παίρνετε το κάρμα κάποιου.

Ασταθή επίπεδα πρόβλεψης είναι κοινά

Θα εξετάζετε ένα πρόβλημα και θα ναι σαν κάποιος να σας ψιθύρισε την απάντηση στο αυτί σας. Η απάντηση δεν θα είναι πάντα ξεκάθαρη αλλά θα είναι πολύ κοντά στην λύση του προβλήματος. Η αίσθηση , όπως πολλά από αυτά τα παραδείγματα, είναι δύσκολο να εξηγηθεί αλλά είναι παρόμοια με την κατάσταση που το ένστικτό σας προσπαθεί να σας πει κάτι.

Χωρίς λεκτική επικοινωνία, ξέρετε τι θέλουν οι ξένοι

Ένα άτομο μπορεί να μπει σε ένα δωμάτιο, ένα άτομο που δεν ξέρετε και πριν αυτό το άτομο πει οτιδήποτε, έχετε το αίσθημα του ανθρώπινου καθρέφτη. Μπορείτε να νιώσετε πώς νιώθει και να γνωρίζετε τις προθέσεις του. Σε περιπτώσεις που ήδη γνωρίζετε το άτομο, οι αισθήσεις και η διαδικασία φάινονται παρόμοια.

Μπορείτε να δείτε την αύρα

Μπορεί να μπορείτε ή όχι να είστε ικανοί να δείτε χαρακτηριστικά σχήματα και χρώματα που εκπέμπονται από ένα άτομο. Μπορεί να εμφανίζονται ως κύματα ή σπινθηρίσματα στον αέρα.

Φυσικά και χωρίς προσπάθεια ονειρεύεστε με σαφήνεια

Έχετε αναπτύξει φυσικά μια εκλεπτυσμένη και ισχυρή σύνδεση με τις διανοητικές και πνευματικές διαστάσεις που σας επιτρέπουν να ονειρευτείτε «καλύτερα». Δεν μπορείτε μόνο να ονειρεύεστε πιο καθαρά αλλά επίσης και να θυμάστε περισσότερες από αυτές τις λεπτομέρειες και προθέσεις όταν επανέρχεστε στον κόσμο των ξύπνιων.

Πολύ δεκτικός σε ερεθίσματα

Αυτό πάει πέρα από το να αισθάνεστε παρομοίως με τα αισθήματα κάποιου άλλου. Εϊναι πιο έντονο στην καθαρότητα και την διαύγεια του τι έχετε αισθανθεί.

Βιώνετε άγχος και νιώθετε ιδιαίτερα περίεργα δημοσίως

Τα μεγάλα πλήθη και τα δημόσια μέρη σας προκαλούν άγχος. Μπορείτε να νιώσετε την ψεύτικη ησυχία για την οποία μιλήσαμε νωρίτερα. Επίσης, το γεγονός ότι βιώνετε αυτές τις δυνάμεις και πνευματικές εξελίξεις , σημαίνει ότι υπάρχουν λίγοι άλλοι στο πλήθος που περνάνε από την ίδια κατάσταση. Θα μπορούσαν να προβάλλουν αυτά τα αισθήματα χωρίς να το θέλουν. Είναι σαν να κλαίει ένα μωρό επειδή έχει κρύο και δεν ξέρει τι άλλο να κάνει.

Διαβάστε επίσης

To Top