Ενδιαφέροντα

9 ισχυρά κοσμικά γεγονότα που θα συμβούν το 2019. Θα είναι ένα σημαντικό έτος, οπότε δώστε την πρέπουσα προσοχή!

Το 2019 έχει φτάσει και μαζί με αυτό έρχονται και ενέργειες από τις οποίες ο καθένας μας θα μάθει κάτι καινούργιο τους επόμενους μήνες.

Θα συμβούν αρκετά κοσμικά γεγονότα το 2019. Μερικά θα είναι λιγότερο σημαντικά αλλά τα υπόλοιπα θα είναι πραγματικά ουράνια θαύματα. Το να γνωρίζουμε ποια θα μας επηρεάσουν πιο έντονα θα βοηθήσει τον καθένα μας να προοδεύσει.

Παρακάτω αναφέρομαι σε μερικά από τα πιο ισχυρά γεγονότα που έρχονται. Ενώ ίσως ήδη γνωρίζετε κάποια, άλλα είναι αρκετά απροσδόκητα. Αφήστε αυτές τις ενέργειες να δουλέψουν στην ζωή σας και να θυμάστε να είστε όσο πιο γειωμένοι γίνεται.

Όσο θα βιώνουμε αυτά τα κοσμικά γεγονότα, εδώ στο awakengr.com, θα τα αναλύουμε ένα ένα και θα δίνουμε τη σημασία τους αλλά και πως το κάθε ένα από αυτά θα μας επηρεάσει.

Ισχυρά κοσμικά γεγονότα του 2019:

3-4 Ιανουαρίου: Βροχή Μετεωριτών

Η βροχή μετεωριτών είναι μια ευκαιρία για να δούμε τα πεφταστέρια αλλά και για πολλά άλλα. Προκαλούν ταυτόχρονα μυστήριο και παρηγοριά. Αν και πολλοί δεν δίνουν την προσοχή που θα έπρεπε στην πνευματική πλευρά του γεγονότος. Μέσω αυτού μπορείτε να καταλάβετε τον εαυτό σας σε βαθύτερο επίπεδο. Στο 2019 θα γίνουν αρκετές βροχές μετεωριτών αλλά καθώς αυτή είναι η πρώτη αξίζει να αναφερθεί.

6 Ιανουαρίου: Μερική Ηλιακή Έκλειψη

Η έκλειψη θα συμβεί στις 5 και στις 6 Ιανουαρίου ανάλογα με το που βρίσκεστε στον κόσμο. Θα συσχετίζεται άμεσα με την Νέα Σελήνη και θα βρίσκεται στον Αιγόκερω. Κατά την διάρκεια αυτή την περιόδου θα πρέπει να δουλέψετε σκληρά αλλά και να καταλάβετε τι χρειάζεστε. Θα μπορέσετε τελικά να οργανώσετε τις σκέψεις σας.

21 Ιανουαρίου: Υπέρ-σελήνη και Mατωμένο Φεγγάρι

Αυτή η πανσέληνος δεν θα είναι μόνο υπέρ-σελήνη αλλά και ματωμένο φεγγάρι. Αυτό το γεγονός είναι ακριβώς όπως μια κανονική πανσέληνος αλλά πιο έντονο. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τις ενέργειες που θα έρθουν καθώς θα είναι άφθονες.

6 Μαρτίου: Ο Ουρανός μπαίνει στον Ταύρο

Μόλις ο Ουρανός μπει στον Ταύρο αυτή την μέρα θα παραμείνει εκεί μέχρι περίπου τις 7 Ιουλίου το 2025. Ναι, πρόκειται για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Αυτή η ενέργεια θα είναι μοναδική και θα κάνει τις προσωπικές ενέργειες του καθενός να εκτοξευτούν. Ο Ουρανός είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα ενέργεια από μόνη της, αλλά όταν συνδυαστεί με τον Ταύρο, μεγάλες αλλαγές θα ακολουθήσουν.

2 Ιουλίου: Πλήρης Ηλιακή Έκλειψη

Το αν θα μπορείτε να την δείτε ή όχι θα εξαρτάται από το σε ποιο σημείο του κόσμου βρίσκεστε, αλλά έτσι και αλλιώς θα επηρεαστείτε από την ενέργεια της. Αυτά τα γεγονότα είναι πολύ σημαντικά σε πνευματικό επίπεδο. Μπορούν να προκαλέσουν πολλή σύγχυση σε συνδυασμό με τις προσωπικές ενέργειες σας και τις θετικές ή αρνητικές επιδράσεις σας.

31 Ιουλίου: Σεληνιακή Έκλειψη

Αυτό το γεγονός θα είναι ενδιαφέρον για πολλούς λόγους και θα φέρει ευκαιρίες. Θα μας αναγκάσει να κατευθυνθούμε προς την σωστή πορεία ακόμα και αν δεν μπορούμε να το καταλάβουμε. Αυτή την περίοδο μπορεί να παρατηρήσετε μια αναταραχή χωρίς συγκεκριμένο λόγο.

23 Σεπτεμβρίου: Φθινοπωρινή Ισημερία

Η Φθινοπωρινή Ισημερία σηματοδοτεί μια νέα εποχή και την συγκομιδή. Κατά την διάρκεια της θα έχετε μια αίσθηση ανανέωσης και θα κερδίσετε περισσότερη ενέργεια. Θα είστε πιο συγκεντρωμένοι και ενωμένοι με τον κόσμο γύρω σας.

15 Δεκεμβρίου: O Δίας κάνει τρίγωνο με τον Ουρανό

Αυτό θα φέρει πολλή τύχη και ενθουσιασμό. Μην φοβηθείτε να πάρετε ρίσκα αυτή την περίοδο κα πραγματικά θα πετύχετε. Θα αποκτήσετε μια αίσθηση ελευθερίας που δεν έχετε ξανανιώσει.

26 Δεκεμβρίου: Δακτυλιοειδής Έκλειψη Ηλίου

Έτσι λέμε το γεγονός όπου το φεγγάρι καλύπτει το κέντρο του ήλιου αφήνοντας μόνο ένα «δακτυλίδι φωτιάς». Είναι αρκετά ενδιαφέρον γεγονός και φέρνει τις ίδιες ενέργειες με την ηλιακή έκλειψη αλλά πιο έντονα. Ενεργειακά, είναι πολύ δυνατότερη από κάθε άλλη ηλιακή έκλειψη.

Ολόκληρος ο χρόνος θα είναι πολύ αλλόκοτος αλλά όχι με κακό τρόπο. Ο ανάδρομος Ερμής επίσης θα κάνει τα πράγματα άνω κάτω αρκετές φορές. Όπως είπαμε και πριν μείνετε όσο πιο γειωμένοι μπορείτε. Παρόλο που θα είναι ένας δρόμος με λακκούβες δεν μπορείτε να τον αποφύγετε.

Μαγεία Τ

Διαβάστε επίσης

To Top