Awaken

8 σημάδια που υποδηλώνουν οτι βιώνετε την πνευματική αφύπνιση


Υποψιάζεστε ότι βιώνετε ανάπτυξη του πνεύματος και της συνείδησης; Είναι δύσκολο να προσδιορίσουμε ένα τόσο λεπτό και προσωπικό θέμα. Ωστόσο υπάρχουν κάποιες βασικές ενδείξεις προσωπικής ανάπτυξης.

Δεν χρειάζεται να αντιμετωπίζετε κάποιο συγκεκριμένο αριθμό από αυτά τα πράγματα, ακόμα και αν ισχύει ένα από τα παρακάτω μπορεί να είναι ένδειξη πως βρίσκεστε στον δρόμο της πνευματικής αφύπνισης.

Έχετε απωθήσει τους τοξικούς ανθρώπους από τη ζωή σας

Σέβεστε τον εαυτό σας αρκετά ώστε να θέσετε κάποια όρια μη αποδεκτής συμπεριφοράς. Δεν είστε διατεθιμένοι να υπομείνετε τις αρνητικές επιδράσεις των τοξικών ανθρώπων στη ζωή σας. Είναι δύσκολο να απομακρύνετε αυτούς τους ανθρώπους από τη ζωή σας, ειδικά αν νοιάζεστε γι’αυτούς. Συγχαρητήρια γι’αυτό το τολμηρό βήμα!

Έχετε βελτιώσει τη διατροφή σας και το πρόγραμμα του ύπνου σας

Βρίσκετε τον εαυτό σας να ξεκουράζεται και να τρώει καλύτερα. Δίνετε σημασία και παίρνετε στα σοβαρά τις ανάγκες σας. Δεν έχει σημασία το πως ξεκουράζεστε και το πόσες ώρες συνεχόμενες κοιμάστε, αρκεί η ξεκούρασή σας να μην μπαίνει εμπόδιο στους στόχους σας και στις υποχρεώσεις σας.

Η διατρόφη παίζει επίσης πολύ σημαντικό ρόλο στην καθημερινότητά μας. Είναι βασική πηγή ενέργειας και ευεξίας. Αν έχετε παρατηρήσει τον εαυτό σας να κάνει σωστές διατροφικές επιλογές και να καταναλώνει σωστές ποσότητες, τότε είστε σε έναν καλό δρόμο.

Αισθάνεστε μια αυξημένη επιθυμία να για ουσιώδης αλλαγές

Έχετε κουραστεί να πηγαίνετε με το ζόρι στη δουλειά και ψάχνετε πιο δραστικούς τρόπους να επηρεάσετε τον κόσμο. Ξέρετε πως έχετε πολλά να προσφέρετε και θέλετε να παρέχετε περισσότερα στον εαυτό σας και στους ανθρώπους που νοιάζεστε.

Κανένας πέραν του ίδιου σας του εαυτού δεν σας κρατά εκεί που είστε. Ψάξτε για μια νέα δουλειά, μετακομίστε σε μια καλύτερη γειτονιά, κάντε οτιδήποτε σας εμπνέει και σας κάνει να αισθάνεστε όμορφα. Φροντίστε όμως να προετοιμαστείτε για την αλλαγή. Δώστε τον καλύτερο σας εαυτό.

Δυνατότητα ελέγχου της ενέργειας σας

Έχετε μάθει να ελέγχετε την ενέργειά σας και να την διοχετεύεται σε ο,τι εσείς θεωρείτε σημαντικό. Η δυνατότητα αυτή σας δίνει δύναμη, αλλά θέλει προσοχή μέχρι να μάθετε να τη διαχειρίζεστε πλήρως

Έχετε μια αυξημένη ευαισθησία για τα δικάς συναισθήματα αλλά και για τα συναισθήματα των άλλων

Καθώς η αυτογνωσία σας και ειλικρίνια σας αυξάνονται, αρχίζετε να ξετυλίγετε το αίνιγμα των συναισθημάτων και των προθέσεων. Συνήθως δεν εξετάζουμε πλήρως αυτά που νιώθουμε και επιθυμούμε, λόγω του φόβου μας. Το να μην αναγνωρίζουμε τους πραγματικούς μας εαυτούς και τις επιθυμίες μας, είναι πιο επικίνδυνο από τους φόβους μας.

Όσο γνωρίζετε τον εαυτό σας καλύτερα, αρχίζετε να συνδέεστε περισσότερο με τους συνανθρώπους σας και να τους καταλαβαίνετε πιο εύκολα. Να θυμάστε ότι τα άσχημα συναισθήματα των άλλων μπορεί να σας επηρεάσουν αρνητικά. Πάρτε τον χρόνο σας και επεξεργαστείτε αυτά που συμβαίνουν για να σιγουρευτείτε ότι έχετε την ενέργεια να ανταπεξέλθετε.

Έντονη επιθυμία να βρεθείτε μόνοι

Όχι ότι δεν συμπαθείτε τους ανθρώπους πια, αλλά αναγνωρίζετε την ανάγκη να μείνετε μόνοι σας και να επεξεργαστείτε τα συναισθήματα και τις σκέψεις σας. Νιώθετε άνετα με αυτό και θέλετε χρόνο για εξερευνήσετε και να αναπτύξετε τον εσωτερικό σας κόσμο.

Αυξημένη εκτίμηση της ησυχίας

Μια από τις πιο ξεκάθαρες ενδείξεις της επέκτασης της συνείδησης είναι η επιθυμία απόλυτη ησυχία. Όχι μόνο στο περιβάλλον σας, αλλά και στην καρδία σας και στο μυαλό σας. Αναγνωρίζεται τη σιωπή σας κάτι απόλυτα φυσικό. Δεν αισθάνεστε ανησυχία, ούτε ψάχνετε για κάτι που θα διακόψει αυτή την κατάσταση της σιωπής. Ο χρόνος αυτός είναι πολύτιμος για την πνευματική ανάπτυξη.

Έλλειψη φόβου

Φοβάστε ακόμα κάποια πράγματα , αλλά αν όχι λιγότερο από’οτι παλιά, τα έχετε αποδεχτεί. Οποιοδήποτε φόβο και αν έχετε μπορείτε να τον αναγωρίσετε, χωρίς να τον αντιμετωπίσετε με ωριμότητα. Όλοι μας φοβόμαστε, ο φόβος δεν είναι κάτι κακό. Μας βοηθά να αντιμετωπίζουμε πιο σοβαρά κάποιες απειλές. Μην μάχεστε ενάντια στον φόβο, αλλά μην τον αφήνετε να σας ελέγχει.

Πηγή: hippieteepee.gr via higherperspectives.com

Διαβάστε επίσης


To Top