Εναλλακτικά άρθρα

8 μυστικιστικά και ψυχικά σημάδια που δείχνουν ότι είσαι στο μυαλό κάποιου


Είχατε ποτέ την αίσθηση ότι κάποιος μιλά για σας; Νιώσατε ότι είστε στο μυαλό κάποιου; Αν σας ακούγονται οικεία αυτά, τότε πρέπει οπωσδήποτε να το ψάξετε λίγο περισσότερο.

Δεν αποτελεί έκπληξη ότι η ανθρώπινη συνείδηση είναι ιδιόμορφη και ασυνήθιστη. Απλώς φανταστείτε την δύναμη που έχουμε μέσα μας. Φανταστείτε τι θα μπορούσαμε να κάνουμε αν απλώς ανοίγαμε τα μάτια μας στις δυνατότητες.

Βλέπετε η ενέργεια είναι πραγματική και υπάρχει παντού γύρω μας. Δεν μπορείτε να την αγγίξετε ή να την μυρίσετε, αλλά μπορείτε να την αισθανθείτε.

Και πραγματικά πιστεύω πως όλοι μας έχουμε αυτή τη δύναμη μέσα μας. Απλώς είναι θέμα χρόνου να αναδυθεί. Οπότε, αν βιώνετε κάτι ασυνήθιστο και δεν υπάρχει λογική εξήγηση γι αυτό, συνεχίστε να διαβάζετε.

Εδώ βρίσκονται 8 σημάδια πως είστε στο μυαλό κάποιου!

  1. Βρίσκετε ένα λευκό φτερό

Ένα λευκό φτερό δεν είναι κάτι που συναντάτε κάθε μέρα. Και ανεξάρτητα από το πόσο περίεργο και αν ακούγεται, το λευκό φτερό είναι σύμβολο πίστης και προστασίας από τις αρχές του κόσμου.

Είναι σημάδι που στέλνεται από κάποιον που έχουμε χάσει. Είναι μήνυμα πως μας σκέφτεται και μας προσέχει.

  1. Νιώθετε ξαφνικά καταβεβλημένοι

Όσο πιο δεκτικοί και ενεργειακά ανοιχτοί είστε, τόσο περισσότερα συναισθήματα θα αρχίσετε να βιώνετε. Όσο περιβάλλεστε από δονήσεις θετικής ενέργειας, τόσο περισσότερη θετικότητα θα προσελκύσετε. Ωστόσο, η αρνητικότητα πάντα θα παραμονεύει στην γωνία. Να προσέχετε.

«Πραγματικά έχω την περίεργη τάση να λέω πράγματα σε ανθρώπους τα οποία ήταν έτοιμοι να πουν οι ίδιοι. Πάντα φρικάρω τους καλύτερους μου φίλους με αυτό. Οπότε, ίσως να έχω κάποια ψυχική ικανότητα.» –Lauren Lee Smith

  1. Έχετε αισθανθεί μια άγνωστη παρουσία στα όνειρα σας

Αυτό που δεν μπορεί να εμφανιστεί στον πραγματικό 3D κόσμο, μπορεί να έρθει στα όνειρα μας. Επειδή είναι πιθανό το υποσυνείδητο μυαλό να το έχει ήδη αποθηκεύσει για μια πιο κατάλληλη στιγμή.

Από την άλλη πλευρά, κάποιοι πιστεύουν πως όταν ονειρευόμαστε, η ψυχή μας αφήνει το σώμα, επισκέπτεται το αστρικό πεδίο (η γνωστή εξωσωματική εμπειρία) και συναντά άλλες οντότητες.

  1. Θυμηθήκατε ένα άτομο εντελώς ξαφνικά

Όταν είστε πραγματικά συνδεδεμένοι με ένα άτομο μπορείτε εύκολα να παρατηρήσετε μια ανεπτυγμένη τηλεπάθεια μεταξύ σας.

Σκεφτήκατε ποτέ κάποιον και μετά σας πήρε τηλέφωνο επειδή σας σκεφτόταν και αυτός;

Αυτό συμβαίνει λόγω της επίγνωσης και της πολύ ανεπτυγμένης συνείδησης. Γνωρίζετε τις σκέψεις του άλλου. Το μυαλό και των δύο αρχίζει να δουλεύει σαν είναι συνδεδεμένα με μια δυνατή κλωστή.

  1. Έχετε ξαφνικά φαγούρα στα μάτια

Οι ξαφνικές σωματικές αισθήσεις μπορούν να συνδεθούν με βαθύτερα συναισθήματα χωρίς να το γνωρίζετε. Ένα ξαφνικό τίναγμα ή φαγούρα στο μάτι μπορεί να είναι το υποσυνείδητο σας που προσπαθεί να σας πει πως πρέπει να προσέξετε κάποια ανολοκλήρωτη υπόθεση.

  1. Βιώνετε παράξενες σωματικές αισθήσεις

Νιώσατε ποτέ ότι ανατριχιάζετε στον αυχένα; Και αισθανθήκατε κάποια άγνωστη παρουσία. Μπορεί επίσης να εκδηλωθεί με τρίψιμο στην πλάτη ή κάτι παρόμοιο.

Αυτές οι περίεργες αισθήσεις εμφανίζονται όταν κάποιος από την άλλη πλευρά προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί μας. Μην φοβάστε.

  1. Νιώθετε κάψιμο στα αυτιά

Κάτι που όλοι ακούγαμε όταν ήμασταν παιδιά από τους παππούδες μας. Όταν κάποιος σας σκέφτεται, τα αυτιά σας αρχίζουν να τσούζουν και νιώθετε κάψιμο.

  1. Βιώνετε déjà vu πιο συχνά

Αν αναγνωρίζετε κάποιο από αυτά τα σημάδια στην καθημερινότητα σας, είναι σαφές πως έχετε την δύναμη να νιώθετε βαθύτερα από τους περισσότερους ανθρώπους. Πιθανώς να κατέχετε την καθαρή αντιληπτική ενσυναίσθηση-την ψυχική ικανότητα να αντιλαμβάνεστε γεγονότα πέρα από τις φυσικές αισθήσεις.

Έτσι, το déjà vu είναι απλώς μια ακόμη οικεία αίσθηση για σας. Είναι το αίσθημα όπου νιώθετε οικεία με μέρη, ανθρώπους, συζητήσεις κτλ. Είναι σαφές σημάδι ότι κάποιος σας σκέφτεται.

Μάγεια Τ.

Διαβάστε επίσης


To Top